Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Ilmankuivaimet

Ilmankuivaimet tuoteryhmän markkinointikuva

Täältä löydät kotikäyttöön kehitetyt Beurer ilmankuivaimet. Ilmankuivaimella alennetaan liian kosteaa sisäilmaa tehokkaasti.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer LE70 Ilmankuivain Beurer

Beurer LE70 Ilmankuivain
399,00 €
321,77 € (alv 0%)
Näytä lisää

Ilmankuivain kotiin netistä edullisesti

Ilmankuivain on tehokas apuväline jos kärsit liian kosteasta sisäilmasta. Laadukkaat Beurer ilmankuivaimet tilaat kätevästi kotiin netistä Fun Raise verkkokaupasta. LE40 malli sopii huonekokoihin 20 – 30 m2 ja vastaavasti LE70 sopii käytettäväksi suuremmissa pinta-alaltaan 40 – 60 m2 tiloissa. Ilmankuivain toimivat kondensaatioperiaatteella: Ilmankuivain imee kosteaa huoneilmaa ilmanottoaukon tuulettimen kautta haihduttimeen ja sen takana olevaan kondensaattoriin. Kondensaatioperiaate käsittää kaksi vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa kostea huoneilma viilennetään kylmässä haihduttimessa kastepisteen alapuolelle. Huoneilmassa oleva vesihöyry tiivistyy kondenssivedeksi höyrystimen lamelleihin, joista se sitten valuu ilmankuivaimen vesisäiliöön. Toisessa vaiheessa kuivattu ja viilennetty ilma lämmitetään uudelleen kondensaattorissa ja puhalletaan ulos huoneilmaan. Näin kiertänyt, kuiva ilma sekoittuu huoneilmaan ja alentaa huoneen ilmankosteutta. Laitteet sammuvat automaattisesti kun vesisäiliö on täynnä.

Beurer ilmankuivaimet Fun Raiselta

Beurer ilmankuivaimet edustavat alansa huipputeknologia. Kuten muutkin yhtiön tuotteet, ne perustuvat laadukkaaseen saksalaiseen insinööritaitoon. Lisäksi tuotteet ovat designiltaan erittäin tyylikkäitä joten ne eivät muodosta häiriötekijää myöskään tältä osin. Kuten muissakin yhtiön laitteissa huoneilman kuivaamiseen kehitetyissä laitteissa on pitkä kolmen vuoden takuuaika. Laitteet eivät välttämättä aina ole markkinoiden halvimmat, mutta niiden hinta / laatusuhde on mielestämme markkinoiden paras ja voimme siksi lämpimästi suositella niiden käyttöä. Beurer ilmankuivain on varma valinta. Oikea malli kannattaa valita huonekoon perusteella. Fun Raise verkkokaupasta ostat nämä tuotteet markkinoiden parhaimpaan hintaan ja toimitus on nopea. Toimitus on ilmainen koska laitteiden arvo ylittää 50 € arvon joka on kauppamme raja rahtivapaalle toimitukselle. Fun Raise on suomalainen verkkokauppa joka panosta valikoiman korkeaan laatuun. Korkea laatu on ehdoton edellytys asiakastyytyväisyydelle. Kaupassamme voit kättevästi myös hyödyn asiakaspalvelu chattia, täältä saat nopeasti apua sinua askarruttaviin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Ostoksesi voit maksaa myös Klarna laskulla, jolloin saat aina tuotteen kotiin ennen laskun eräpäivää.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät