Kirkasvalolamput

Kirkasvalolamput tuoteryhmän markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät laadukkaan valikoiman valoterapiaan soveltuvia kirkasvalolaitteita. Beurer kirkasvalolamppu on erittäin tehokas ja kaikki mallit on luokiteltu lääkinnällisiksi laitteiksi. Tämä tarkoittaa, että niistä on aidosti todettu olevan hyötyä valon puutteesta johtuvien oireiden lieventämisessä. 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer TL20 Kirkasvalolamppu (UUTUUS) Beurer

59,90 €

Beurer TL30 Kirkasvalolamppu Beurer

69,90 €

Beurer TL40 Kirkasvalolamppu Beurer

99,90 €

Beurer TL50 Kirkasvalolamppu Beurer

99,90 €

Beurer TL70 Kirkasvalolamppu Beurer

139,00 €

Beurer TL90 Kirkasvalolamppu (TARJOUS -24%) Beurer

159,00 €

Beurer TL100 2in1 Kirkasvalolamppu Beurer

189,00 €

Beurer WL80 Herätysvalo Beurer

129,00 €

Beurer TL40 Kirkasvalolampun vaihtolamppu Beurer

24,90 €

Beurer TL90 Kirkasvalolampun vaihtolamppu Beurer

24,90 €

Beurer WL90 4in1 Herätysvalo, bluetooth Beurer

149,00 €

Beurer kirkasvalolamppu valoterapiaan

Beurer kirkasvalolamppu on lääkinnällinen laite joka sopii valoterapiaan. Syksy ja talvi ovat Suomessa erittäin pimeää aikaa. Siksi monet kärsivät valon puutteesta jopa lähes puolet vuodesta. Valohoito on avuksi monelle. Jos kärsit valon puutteesta, kirkasvalohoitoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Laitteen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota valon tasaisuuteen. koska värisevä valonlähde ei ole miellyttävä.  Valikoimamme mallien laatu on erittäin hyvä ja takuuajat ovat pitkät. Eri malleissa on eri kokoiset valoalueet. Pienimmässä TL 30 mallissa alueen koko on 20 x 12 cm ja suurimmassa TL 90 mallissa se on 51 x 34 cm. TL50 ja TL70 kirkasvalolaitteiden valoalue on pyöreää, pienemmässä mallissa valoalueen halkaisija on 24,5 cm ja isommassa mallissa vastaavasti 33 cm. Valon voimakkuus kaikissa malleissa on sama 10.000 Lux.

Kirkasvalolamput edullisesti netistä – hyvä valikoima, paras hinta

Kirkasvalolamput kuten muutkin terveys- ja hyvinvointituotteet on helppo ja kätevä ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Fun Raise on suomalainen kansaiinvälisestikin toimintaansa laajentanut verkkokauppa. Valikoimamme tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa tuotteiden korkeaan laatuun. Siksi annammekin ostoksillesi hintalupauksen josta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme. Valikoimaamme kuuluvat terveys- ja hyvinvointituotteiden lisäksi urheiluvälineet ja varusteet lähes lajiin kuin lajiin. Lisätietoa meistä löydät Yritys-välilehdeltä verkkosivuiltamme. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin. Siksi kaupassamme on myös käytössä chatin avulla toimiva Live asiakaspalvelu, mistä saat nopeasti ja mutkattomasti apua esimerkiksi tuotteisin liittyviin mahdollisiin kysymyksiin. Kun ostat tuotteita kauttamme, on hyvä tietää, että kaikille yli 50 euron tilauksille toimitus on aina ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa perimme kiinteän toimituskulun joka on aina 4.90, eikä muita käsittelykuluja veloiteta. Ostoksesi maksat mutkattomasti ja turvallisesti Klarna checkoutin kautta. Voit maksaa tilaamasi tuotteet verkkopankkisi kautta, luottokortilla tai laskulla. Kun maksat laskulla, et osta ”sikaa säkissä” vaan saat tilaamasi tuotteet kotiin ennen kuin on maksun aika. Myös erämaksuvaihtoehto kuukausierissä on käytettävissäsi jos niin haluat. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppamaksuliikenteen operaattori. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo