Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Kuumemittarit

Kuumemittarit kategoriasta löydät laajan valikoiman kuumemittareita, perinteisistä malleista kehittyneisiin mittareihin joilla mittaat ruumiin lämmön kätevästi ja tarkasti pelkällä napin painalluksella. Uusimmat non-contact kuumemittarit soveltuvat myös esimerkiksi huoneen tai pintojen lämpötilan mittaukseen. Beurer mittarit ovat erittäin hyviä ja siksi niissä onkin erityisen pitkät takuuajat.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

JFT15 digitaalinen kuumemittari Beurer

JFT15 digitaalinen kuumemittari
12,90 €
10,40 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer FT65 Kuumemittari, 6in1 toiminnot Beurer

Beurer FT65 Kuumemittari, 6in1 toiminnot
48,90 €
39,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer FT78 Korvakuumemittari Beurer

Beurer FT78 Korvakuumemittari
69,00 €
55,65 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer FT90 Kuumemittari non-contact 3in1 Beurer

Beurer FT90 Kuumemittari non-contact 3in1
79,90 €
64,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer FT78 Mittauskärjen suoja Beurer

Beurer FT78 Mittauskärjen suoja
9,90 €
7,98 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer FT90 kuume- ja pintalämpötilamittari esittelyssä

FT90 kuumemittari toimii infrapunasäteellä ja se mittaa luotettavasti ja tarkasti kehon lämpötilan. Sitä voidaan käyttää myös pintojen lämpötilan mittaukseen tai esim. vauvanruoan tai tuttipullon lämpötilan mittauksen. Eli 3-in-1 toiminto tarkoittaa että laite sopii kuumeenmittauksen lisäksi ympäristön ja pintojen lämpötilan mittaukseen. Pintojen ja huoneenlämpötilaa laite pystyy mittaamaan välillä -22 ja + 80 astetta C.  Laite on näin hyödyllinen esim. huonon tai puutteellisen eristyksen tunnistamisessa. Mittari ei kosketa kehon pintaa mittauksen aikana joten se on myös erittäin hygieeninen käytössä. Mittaustuloksen saat muutamassa sekunnissa. Laitteella on 3 vuoden takuu

Kuumemittarit ja muut terveystuotteet netistä

Fun Raise verkkokaupassa ostat netistä vaivattomasti tarvitsemasi kuumemittarit ja muut terveystuotteet. Toimitamme tuotteet ripeästi ja tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa laatuunsa. Siksi annammekin tuotteille hintalupauksen josta löydät lisäinfoa myyntiehdoistamme. Kun tilaat kaupastamme tuotteita yli 50 € arvosta, mitään toimituskuluja ei veloiteta. Alle 50 euron tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä voit käyttää hyväksesi Live asiakaspalveluamme mistä saat chatin välityksellä nopeaa ja asiantuntevaa apua mahdollisiin kysymyksiin. Ostaessasi terveystuotteet netistä, sinun ei tarvitse odottaa kaupan kassalla ja voit tehdä ostoksesi silloin kuin sinulle parhaiten sopii koska kauppamme on aina auki, niin arkena kuin pyhänäkin. Maksaa voit verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Myös erämaksu kuukausierissä on käytettävissä maksuvaihtoehtona. Mikäli valitset laskutuksen maksutavaksi, saat tilaamasi tuotteet kotiin ennen kuin maksat. Fun Raise verkkokaupan maksuliikenne hoituu turvallisesti ja luotettavasti Klarna Checkout järjestelmässä. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppa maksuliikenteen operaattori. Lisätietoa Klarnasta, löydät yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.klarna.fi. Täältä löydät tarkempaa tietoa myös kuukausierissä maksamisesta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät