Lämpötyynyt ja muut lämpötuotteet

Lämpötyynyt tuoteryhmän markkinointikuva

Laadukkaasta lämpötuotteiden valikoimastamme löydät muun muassa lämpötyynyt, lämpöpeitteet, hierontaa ja lämpöä yhdistävät hierojat kuten esim. infrapunahierojat sekä infrapunalamppuja. Tuotteet ovat designiltaan tyylikkäitä, erittäin turvallisia ja luotettavia. Korkean laadun myötä tuotteissa on pitkät takuuajat, kolmesta jopa viiteen vuoteen.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer KR40 lämpötyyny (TARJOUS -21%) Beurer

69,90 €

Beurer HK45 Cosy Lämpötyyny Beurer

49,90 €

Beurer HK48 Sofa Lämpötyyny Beurer

49,90 €

Beurer HK44 Lämpötyyny Beurer

49,90 €

Beurer HK67 To Go Lämpövyö Beurer

79,90 €

Beurer HK72 Lämpövyö Beurer

99,00 €

Beurer HK57 To Go Hartialämmitin Beurer

79,90 €

Beurer FW20 Cosy jalkojen lämmitin Beurer

49,90 €

Beurer HD50 Cosy Lämpöviitta Beurer

79,00 €

Beurer HD75 Lämpöpeite Beurer

89,90 €

Beurer FWM50 Shiatsu-jalkalämmitin Beurer

74,90 €

Beurer MG70 Infrapunahieroja Beurer

74,90 €

Beurer MG100 Infrapunahieroja Beurer

119,00 €

Beurer HD90 Lämpöpeite Beurer

119,00 €

Beurer UB60 vuoteenlämmitin Beurer

79,00 €

Beurer UB66 XXL parivuoteenlämmitin Beurer

119,00 €

Beurer IL50 Infrapunalamppu Beurer

99,00 €

Lämpöpeite, -tyyny ja -viitta rentouttavat

Lämpöhoidolla on rentouttava vaikutus lihaksistoon ja antaa miellyttävän olon. Miellyttävän olon myötä lihakset rentoutuvat ja jännitteet helpottavat. Niska- ja hartiaseutu on alue joka monelle konttorityötä tekevälle tuottaa ongelmia. Syynä voi olla esimerkiksi ergonomisesti huono istuma-asento, liian pieni tietokonenäyttö tai heikentynyt näkö jolloin niska ja hartialihakset jännittyvät. Lämpökäsittely auttaa oireiden lieventämiseen. Erityisesti niskalle ja hartioille kehitetty Beurer HK54 niska- ja hartialämmitin on kätevä näissä tilanteissa. Samalla on kuitenkin hyvä yrittää selvittää mistä oireet johtuvat ja pyrkiä poistamaan ongelman taustalla olevat syyt.

Infrapunalamput, infrapunahierojat ja muut hyvinvointituotteet Fun Raise verkkokaupasta

Infrapunavaloa tuottava infrapunalamppu lämmittää ihmisen kehoa ja tehostaa näin verenkiertoa ja aineenvaihdunta. Sitä voidaan käyttää rinnakkaishoitona muun muassa kurkku-, nenä ja korvasairauksissa sekä ihon hoidossa. Infrapunalamput, infrapunahierojat sekä muut terveys- ja hyvinvointituotteet löydät edullisesti Fun Raise verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja tilaaminen on vaivatonta. Varastotuotteet toimitetaan heti ja voit noutaa ne kätevästi postin lähimmästä toimipisteestä 1 – 3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, riippuen siitä missä päin Suomea asut. Kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on ilmainen, ja tätä pienemmissä tilauksissa se on kiinteä 4.90. Live asiakaspalvelustamme saat kätevästi apua mahdollisissa tuotteisiin liittyvissä tai muissa kysymyksissä. Netistä tilaaminen Fun Raise verkkokaupasta on turvallista ja vaivatonta. Maksuoperaattorimme Klarnan kautta voit maksaa niin luottokortilla kuin verkkopankin kautta, ja myös laskulla tilaaminen onnistuu. Lisätietoa Klarnasta löydät halutessasi Klarnan sivuilta osoitteessa www.klarna.fi. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo