Verenpainemittarit

Verenpainemittarit

Tästä kategoriasta löydät hyvät verenpainemittarit ja mansetit. Beurer mittarit ovat turvallisia, luotettavia ja niitä on erittäin helppo käyttää. Ne ovat myös ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. Tuotteissa on korkean laadun ja saksalaisen insinööritaidon lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja designiin. BEURER on terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut saksalainen yritys jonka tuotteiden hinta suhteutettuna niiden huippulaatuun. Laadun takeena ovat myös laitteiden pitkät takuuajat.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer BC85 Verenpainemittari, bluetooth Beurer

79,00 €

Beurer BC32 Verenpainemittari, rannemalli Beurer

34,90 €

Beurer BM27 Verenpainemittari Beurer

64,90 €

Beurer BM28 Verenpainemittari Beurer

69,90 €

Beurer BM35 Verenpainemittari Beurer

75,00 €

Beurer BM40 Verenpainemittari Beurer

79,00 €

Beurer BM55 Verenpainemittari Beurer

99,90 €

Beurer BM85 Verenpainemittari (bluetooth) Beurer

179,00 €

Beurer BM95 Verenpainemittari + EKG, bluetooth Beurer

168,00 €

Beurer BM26&BM40 L-mansetti 30-42 cm Beurer

24,90 €

Beurer verenpainemittari kotikäyttöön

Valittaessa Beurer verenpainemittaria kotikäyttöön on syytä kiinnittää huomiota laitteen toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Valikoimamme laitteita on erittäin helppo käyttää. Monessa mallissa mittaus tehdään hyvin yksinkertaisesti. Yksi napin painallus riittää ja tulos saadaan näkyville suurikokoiselle näytölle. Näin mittaat helposti kotona itse ja vältät turhan jonottamisen terveyskeskuksessa pelkän mittauksen takia. Valikoiman laitteiden yhteydessä löydät myös tuotevideoita jossa mallin käyttö on demonstroitu. Lähes kaikissa valikoimamme verenpainetta mittaavissa laitteissa on myös WHO ilmaisin, joka ilmaisee mittaustuloksen myös suhteutettuna WHO:n (maailman terveysjärjestö World Health Organization) laatimiin suosituksiin. Hyvä mittari mittaa verenpaineen systolisen ja diastolisen arvon luotettavasti. Tulokset tallentuvat laitteen muistiin. Mansetti on syytä valita oikein. Joihinkin malleihin löytyy suurempikokoisia mansetteja. Valikoimamme mittarit ovat luotettavia, kliinisesti validoituja lääkinnällisiä laitteita ja niissä on pitkä takuu.

Hyvät verenpainemittarit edullisesti netistä

Hyvät verenpainemittarit ja muut terveystuotteet tilaat helposti ja kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Olemme suomalainen kansainvälisesti kasvava liikunta-, terveys-, ja hyvinvointituotteita myyvä yritys. Tuotteiden hinta on aina edullinen ja kilpailukykyinen ja siksi annammekin ostoksillesi hintalupauksen josta löydät lisätietoa maksuehdoistamme. Tilaamasi tuotteet toimitetaan nopeasti ja kaupassamme kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.  Edustamme vain laadukkaita tuotemerkkejä. Tuotteisiin ja muhin nettikauppaamme liittyviin mahdollisiin kysymyksiin, saat nopeasti ja vaivattomasti tarvittaessa apua Live asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelu toimii keskusteluikkunan välityksellä ja on auki suurimman osan vuorokaudesta. Asiakaspalvelupalkin löydät näytön oikeasta reunasta. Voit tietysti myös ottaa yhteyttä puhelimitse (arkisin klo 9 – 16) tai sähköpostitse. Ostoksesi voit maksaa laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Kun tilaat tuotteita laskulla, saat ensin tuotteet ja maksat vasta sitten. Yhteistyökumppaninamme maksuliikenteessä toimii pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksupalveluoperaattori Klarna.  Voit myös maksaa ostoksesi erämaksulla 3, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden erissä. Lisätietoa maksuvaihtoehdoista löydät sivuillamme Ohjeet välilehdeltä valitsemalla sivun Maksutavat, tai Klarnan suomalaisilta kotisvuilta osoitteessa www.klarna.fi. Tervetuloa terveysostoksille Fun Raise verkkokauppaan!

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo