Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Verensokerimittarit

Täältä löydät hyvät ja helppokäyttöiset Beurer verensokerimittarit, sekä niiden käytössä tarvittavat lansetit ja testiliuskat. Verensokerin seuranta on olennaista diabeteksen hoidossa. Laadukkailla Beurer verensokerimittareilla mittaat verensokerin helposti ja luotettavasti.

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer GL44 Verensokerimittari Beurer

Beurer GL44 Verensokerimittari
59,90 €
48,31 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer lansetit verensokerin mittaukseen Beurer

Beurer lansetit verensokerin mittaukseen
29,00 €
23,39 € (alv 0%)
Näytä lisää

Beurer GL44 & GL50 Testiliuskat verensokerin mittaukseen Beurer

Beurer GL44 & GL50 Testiliuskat verensokerin mittaukseen
34,90 €
28,15 € (alv 0%)
Näytä lisää

Verensokerimittari diabeteksen hoitoon

Verensokerimittari on välttämätön apuväline diabeteksen hoitoon. Sen avulla voit nopeasti ja helposti määrittää veren sokeripitoisuuden. Malleissamme on myös mahdollisuus tallentaa mittausarvot ja hakea näytölle mittaustulosten keskiarvon. Tällä tavoin laitteet tukevat täydellisesti diabeteksen hoitoa. Valikoimamme mittarit ovat erittäin helppoja käyttää, ja niissä on pitkä takuu. Tarvittavat testiliuskat ja lansetit myymiimme mittareihin löydät myös tästä tuoteryhmästä. Tyypillisiä diabeteksen oireita ovat virtsanerityksen lisääntyminen, jano, tahaton laihtuminen ja väsymys. Oireet johtuvat siitä, että vereen kertyy liikaa sokeria, insuliinin puutoksen takia tai siksi että insuliini ei tehoa.  Hoitamaton diabetes voi olla erittäin vaarallinen tauti. Lisätietoa tyyppien diabetes 1 ja diabetes 2 löydät Diobetesliiton kotisivuilta, osoitteesta diabetes.fi.

Verensokerimittarit ja muut terveystuotteet netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät luotettavat ja laadukkaat Beurer verensokerimittarit edullisesti netistä. Näiden lisäksi löydät kaupastamme laajan valikoiman tuotteita liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin, ja vieläpä edulliseen hintaan. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja varastotuotteet pyritään aina toimittamaan vielä saman päivän kuluessa. Live asiakaspalvelusta saat tarvittaessa apua mahdollisiin kysymyksiin. Toimitus on ilmainen yli 50 € tilauksille, alle 50 € toimituksille toimituskulu on kiinteä 4.90. Tervetuloa ostoksille netissä Fun Raise verkkokaupassa!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät