Uinti ja vesiliikunta

Uinti ja vesiliikunta

Uinti ja vesiliikunta-osastoltamme löydät laadukkaita Mad Wave naisten ja miesten uima-asuja, uimalaseja niin kunto- ja kilpauintiin kuin lasten vesileikkeihin. Täältä löydät myös urheilijoille ja kuntoilijoille kehitettyjä vesiliikuntavarusteita, kuten vesijuoksuvyöt, lättärit, pullarit y.m.  Uinti ja vesiliikunta-osastoltamme löydät myös hauskoja rantapelejä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Aqua Marina Air Platform saari

Aqua Marina Air Platform saari
599,00 €
Näytä lisää

Aztron Ceres 43 Body Board Aztron

Aztron Ceres 43 Body Board
69,90 €
Näytä lisää

Waimea uintikengät

Waimea uintikengät
17,90 €
Näytä lisää

McSailor Märkäpuku (M)

McSailor Märkäpuku (M)
59,00 €
Näytä lisää

McSailor Märkäpuku (N)

McSailor Märkäpuku (N)
59,00 €
Näytä lisää

McSailor Märkäpuku (JR)

McSailor Märkäpuku (JR)
34,90 €
Näytä lisää

Gymstick Aqua Gymstick

Gymstick Aqua
59,90 €
Näytä lisää

Neopreeni sukellussetti Schildkröt Fun Games

Neopreeni sukellussetti
19,90 €
Näytä lisää

Beachball mailasetti Schildkröt Fun Games

Beachball mailasetti
19,90 €
Näytä lisää

Neopreeni Baseball setti Schildkröt Fun Games

Neopreeni Baseball setti
21,90 €
Näytä lisää

Vortex Megahowler vinkukeihäs

Vortex Megahowler vinkukeihäs
29,90 €
Näytä lisää

Neopreeni rantapallo Schildkröt Fun Games

Neopreeni rantapallo
19,90 €
Näytä lisää

OgoDisk (SUPERTARJOUS) Ogosport

OgoDisk (SUPERTARJOUS)
22,90 €
Näytä lisää

Edulliset uima-asut Fun Raise verkkokaupasta

Uima-asut on kätevä ostaa netistä. Valikoimistamme löytyvät niin naisten uimapuvut kuin miesten ja lasten uima-asut. Edustamamme uintivaruste brandi Mad Waven taustalla on entisiä huippu-uimareita, joten tuotteet ovat erittäin laadukkaita. Tuotteiden hinnat ovat myös erittäin edulliset. Valikoimissamme löytyy niin uimahalleihin sopivia asuja kuin ensisijaisesti ulkokäyttöön kehitettyjä UV-suojattuja tekstiilejä.  Valikoimamme tuotteita käytetään niin kunto- kuin kilpauinnissa. Uintivarusteosastollamme miesten, naisten ja lasten tekstiilit on jaoteltu omiin tuoteryhmiinsä, etsimisen helpottamiseksi. Live asiakaspalvelustamme saat halutessasi apua sopivien varusteiden valintaan. Yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen, ja alle 50 € tilauksissa, toimituskulu on 4.90. Uimapuvut ja muut asusteet toimitetaan postikirjeenä kotiosoitteeseen jos tuotteet mahtuvat kirjepostiin. Muussa tapauksessa toimitustapana on postipaketti.

Laadukkaat uimalakit, lättärit ja pullarit edullisesti

Fun Raise verkkokaupasta löydät myös laadukkaat uimalakit, lättärit ja pullarit ja hinta on aina edullinen. Uimalakki on kätevä etenkin uimahallissa, kun vedessä on klooria. Uimalakki mallistosta on valinnan varaa ja mallistosta löytyy sopivan mallinen lakki jokaisen makuun. Tilatessasi uintituotteita meiltä, toimitus on todella nopea, ennen klo 14. saapuvat tilaukset lähtevät matkaan vielä samana päivän aikana. Kauppamme on auki 24/7 joka päivä, niin arkena kuin pyhänäkin. Tutustu myös hintalupaukseemme. Jos ostostesi jälkeen löydät samat tuotteet edullisemmin toisesta suomalaisesta nettikaupasta, hyvitämme sinulle hintaerotuksen. Tarkempaa tietoa hintalupauksesta löydät myyntiehdoistamme. Ostoksesi voit maksaa haluamallasi tavalla, joko laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Kauppamme maksuliikenne hoituu turvallisesti kumppanimme Klarnan Klarna Checkout järjestelmässä. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteen välittäjä. Fun Raise on kotimainen liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Toimintamme laajenee myös kansainvälisesti. Konseptimme menestys perustuu laadukkaisiin tuotteisiin jotka myydään aina edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan, sekä nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo