Uimalasit

Uimalasit

Tästä kategoriasta löydät uimalaseja niin aikuisille kuin lapsillekin. Uimalasivalikoimastamme löydät laadukkaat uimalasit sekä kilpauintiin että harrasteuintiin. Laseja löytyy useita malleja ja värejä, joten valinnan varaa on.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

TRIATHLON Uimalasit Mad Wave

25,90 €

X-LOOK Rainbow keltainen Mad Wave

28,90 €

X-LOOK Rainbow taivaansininen Mad Wave

28,90 €

X-LOOK Rainbow violetti Mad Wave

28,90 €

X-LOOK Mirror keltainen Mad Wave

28,90 €

X-LOOK Mirror vihreä Mad Wave

28,90 €

Record Breaker Mirror uimalasit Mad Wave

24,90 €

Turbo Racer II Mirror musta Mad Wave

22,90 €

Turbo Racer II Mirror sininen Mad Wave

22,90 €

Turbo Racer II Mirror turkoosi Mad Wave

22,90 €

Turbo Racer II Rainbow uimalasit sininen Mad Wave

22,90 €

Turbo Racer II Rainbow uimalasit violetti Mad Wave

22,90 €

Turbo Racer II Rainbow uimalasit kirkas Mad Wave

22,90 €

Envy Automatic Racing uimalasit Mad Wave

19,90 €

Allligator uimalasit, navy Mad Wave

15,90 €

Kids Coaster lasten uimalasit sin./valk. Mad Wave

8,90 €

Kids Coaster lasten uimalasit moniväri Mad Wave

8,90 €

Kids Coaster lasten uimalasit sin. Mad Wave

8,90 €

Stretchy Jr lasten uimalasit Mad Wave

8,90 €

Jr Micra Multi II lasten uimalasit, vihreä Mad Wave

8,90 €

Uimalasien käyttö edistää uintitekniikkaa

Uintitekniikan kannalta vartalon ja pään oikea liike ja asento on tärkeää. Uimalasien avulla ei tarvitse pelätä esimerkiksi klooriveden joutumista silmiin uinnin aikana. Ilman laseja uidessa, tekniikka usein ei ole optimaalinen jos vältetään silmien joutumista veden alle. Optimaalinen asento esimerkiksi vapaauinnissa edellyttää kasvojen olemista osittain veden alla.  Tyypillinen ongelma monella uinnin harrastajalla onkin pitäminen liian korkealla.

Laadukkaat uimalasit netistä

Lasten ja aikuisten uimalasit on helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Niiden säädettävyyden takia tuotteita ei tarvitse sovittaa ennen ostopäätöstä. Valitse itsellesi sopiva malli ja tilaa uudet lasit meiltä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman muita uintiin ja vesiliikuntaan tarvittavia varusteita ja välineitä. Tilausten toimitus on aina ilmainen yli 50 € tilauksille. Tätä pienemmissä tilauksissa rahtikulu on 4.90. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä käännyt helposti puoleemme Live asiakaspalvelun avulla, joka toimii chatin välityksellä. Täältä saat pikaista palvelua ja asiantuntevaa apua kysymyksiisi. Nettikaupassamme tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa niiden laatuun. Siksi annammekin ostoksillesi hintalupauksen. Jos ostoksesi jälkeen löydät samatarvikkeet edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme sinulle erotuksen. Tarkemmat ohjeet hintalupauksen soveltamisesta löydät maksuehdoistamme Ohjeet-välikössä. Kaupassamme voit maksaa ostoksesi haluamallasi tavalla, laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankissa. Käyttäessäsi laskutusvaihtoehtoa saat aina tilaamasi tuotteet kotiin, ennen kuin on laskun maksun aika, eli et ostaniin sanotusti sikaa säkissä. Kaikki maksuliikenne sujuu turvallisesti ja luotettavasti Klarna Checkoutin kautta. Pohjoismainen Klarna-konserni on Skandinavian johtava verkkokauppojen maksuliikenneoperaattori. Fun Raise verkkokauppa on auki 24/7 niin arkena kuin pyhänäkin netissä teet ostoksesi kätevästi ja jonottamatta, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Fun Raise on 100%  suomalainen liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Suomen lisäksi olemme hiljattain avanneet verkkokauppamme myös Ruotsin markkinoille. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo