Golf

Golf

Golf tuotteiden valikoimastamme löytyvät huippulaadukkaat SKLZ® ja Pure harjoitusvälineet joilla voit kehittää lyöntitekniikkaasi ja puttiasi vuodenajasta riippumatta, helposti myös kotioloissa.

Garmin Approach® laitteet ovat mielestämme markkinoiden parhaat golf gps-laitteet. Jos haluamaasi mallia ei löydy verkkokaupasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

P2I Square golf lyöntiverkko

159,00 €

P2I Triangle golf lyöntiverkko Pure 2 Improve

149,00 €

SKLZ® Quickster Range golf harjoitusverkko SKLZ

225,00 €

P2I Golf lyöntiverkko 2,40 x 2,10 m Pure 2 Improve

89,90 €

SKLZ® Smash Bag® SKLZ

39,90 €

SKLZ® Slice Eliminator SKLZ

59,90 €

SKLZ® Launch Pad SKLZ

64,90 €

SKLZ® Gold Flex Strength & Tempo Trainer 48" SKLZ

99,00 €

SKLZ® Gold Flex Strength & Tempo Trainer 40" SKLZ

89,00 €

P2I Golf Tempo Trainer 48" Pure 2 Improve

89,90 €

P2I Golf Tempo Trainer 40" Pure 2 Improve

79,90 €

SKLZ® Glide Pad SKLZ

159,00 €

SKLZ ProStance Trainer SKLZ

103,90 €

P2I Puttausmatto 3.0 m Pure 2 Improve

129,00 €

P2I Puttausmatto 5.0 m Pure 2 Improve

169,00 €

SKLZ® Puttauspeili 53 cm SKLZ

59,90 €

SKLZ® Puttauspeili 30 cm SKLZ

44,90 €

Refiner® Driver Pro Graphite (R) SKLZ

159,00 €

Laadukas golf lyöntiverkko ja muut golf harjoitusvälineet

Verkkokauppamme golf tuoteryhmästä löydät apuvälineitä golflyönnin ja putin harjoitteluun kotiolosuhteissakin. Joskus aika on kortilla ja reissu golfkentälle voi viedä turhankin kauan. Silloin voi olla tehokasta harjoitella vaikkapa omalla pihalla. Lyöntiverkko on loistava innovaatio jolla kehität helposti svingiä myös kotona, omalla pihalla. Verkon hankinnan yhteydessä kannattaa samalla hankkia myös laadukas lyöntialusta. Suosittu tempo traner löytyy myös valveutuneen golffarin kotiharjoitteluvarusteista. Sillä vahvistat lyönnissä käytettäviä lihaksia ja parannat vartalon liikkuvuutta.  Muutama svingi tempo trainerilla rangella ennen pallojen harjoituslyöntejä, on myös hyvä tapa aloittaa lämmittely ennen golfkierrosta.

Puttimatto ja muut golf treenivälineet netistä

Hyvä puttimatto on loistava investointi. Puttilyönti on golfin tärkein lyönti ja sen kehittämiseen käytetään usein liian vähän huomiota, suhteessa lyönnin tärkeyteen ja vaikutukseen omaan tuloskorttiin. Puttimatolla treenaat puttiasi helposti kotona ympäri vuoden, kesät ulkona ja talvet sisätiloissa. Puttiharjoittelu on usein nopein ja helpoin tapaa parantaa omaa tulostasoa. Puttipeilillä ja oikean tuntuman antavalla matolla voit harjoitella puttitekniikkaasi. Näiden lyöntien harjoittelu koton säästää aikaa, jotta golfin harrastajilla koskaan ei ole liikaa. Kaupastamme löydät laadukkaat lajiin kehitetyt uudet innovatiiviset apuvälineet jotka ovat myös golf-ammattilaisten käytössä. Olemme erikoistuneet sellaisiin golf-tuotteisiin jotka eivät juurikaan vielä löydy pro shopeista, eikä myöskään välttämättä hyvin varustetuista golf varuste kaupoistakaan.

Golf harjoitusvälineet ja muut urheiluvarusteet voi näppärästi ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Live chat asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa apua mahdollisiin kysymyksiin nopeasti. Kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on aina ilmainen. Alle 50 € tilauksille toimituskulu on kiinteä 4.90. Tervetuloa tutustumaan golf tuotevalikoimaamme ja ostoksille kauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo