Pihapelit ja -leikit

Pihapelit ja -leikit

Täältä löydät hauskat pihapelit, mökkipelit ja pihaleikit lapsille ja koko perheelle. Valikoimistamme löytyy sekä vanhoja klassikoita että mahtavia uutuuspelejä. Hauskojen uutuuspelien yhteydessä löydät kuvavideoita. Halutessasi lisätietoa peleistä, hyödynnä LIVE asiakaspalveluamme (chat).


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gibbon Classic slackline X13 15 m (TARJOUS) Gibbon®

49,90 €

Peteka Featherball (SUPERTARJOUS) Schildkröt Fun Games

9,90 €

Frisbee Golf Setti 3-in-1 (TARJOUS) Sunsport

19,90 €

Gibbon Fun slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®

78,90 €

OgoDisk käsikahvalla Ogosport

32,90 €

Mölkky

19,90 €

SKLZ® Minikoripalloteline SKLZ

59,00 €

Neopreeni sukellussetti Schildkröt Fun Games

19,90 €

Beachball mailasetti Schildkröt Fun Games

19,90 €

Scoop Ball setti Schildkröt Fun Games

12,90 €

Neopreeni Baseball setti Schildkröt Fun Games

21,90 €

Rocket Whistler Schildkröt Fun Games

21,90 €

Neopreeni rantapallo Schildkröt Fun Games

19,90 €

OgoDisk (SUPERTARJOUS) Ogosport

19,90 €

Pihapelit ja lasten hauska liikunta

Hauskat pihapelit ja rantapelit ovat hyvä tapa saada kaiken ikäiset, niin lapset kuin aikuisetkin, liikkumaan. Me kaikki tarvitsemme liikuntaa. Kilpailuhenkisyys sopii monelle, mutta kaikki eivät ole kiinnostuneita tästä. Silloin esimerkiksi jokin hauska uusi mökkipeli voi olla vaihtoehto nauttia liikkumisen ilosta ilman sen kummempaa kilpailua, yhdessä tekemistä ja hauskuttaa ja hauskuutta korostaen. Siksi urheiluliikkeemme valikoimissa, olemme perinteisten lajien lisäksi panostaneet myös erilaisiin liikuntapeleihin, jotka Suomessa ovat vielä melko tuntemattomia.  Esimerkiksi peteka tai peteca on melko tuntematon harrastus Suomessa. Laji on peräisin Brasiliasta jossa sillä on miljoonia harrastajia. Peteka on sulkainen pallo jota lyödään kämmenellä tai potkitaan jalalla. Sitä voidaan pelata verkon yli tai vain pelaajalta toiselle lyöden tai potkien. Lajissa myös voi pelata pisteistä sulkapallokentällä tai lentopallokentällä joukkuein jolloin lajin nimi on indiaka. Ogodisk taas on hauska leikkimielinen peli jossa kuminystyräpalloa lyödään Ogodiskillä, jossa lyöntipinta on trampoliinikankaasta. Pallo voi lentää jopa kymmeniä metrejä ja tämä on tosi hauska liikuntamuoto koko perheelle. Valikoimistamme löytyy myös ikivihreitä pelejä kuten mölkky. Tutustu valikoimaan ja ihastu!

Pihapeli tai mökkipeli edullisesti netistä

Valikoimastamme löytyy liikuntapelejä perinteisestä mölkystä erilaisiin Suomessa vielä melko tuntemattomiin mutta todella mukaviin uutuuspeleihin, löydät kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Hyvä pihapeli tai mökkipeli saa lapset liikkumaan innolla, ja pitää koko perheen hyvällä tuulella. Kauppamme laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden hinta on aina edullinen. Yli 50 tilaukset toimitetaan aina rahtikuluitta ja tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90. Ostosten maksaminen hoituu Klarna Checkoutin kautta ja voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Myös erämaksu on mahdollinen. Ostaessasi laskulla saat tilaamasi tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori ja tämä on samalla tae turvalliselle maksamiselle netissä.  Tervetuloa ostoksille!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo