Slacklining

Slackline tuoteryhmän kuva

Slackline tasapainoliina

Slacklining on uusi hauska tasapainoa kehittävä temppuiluharrastus, joka kehittää erityisesti motoriikkaa ja vahvistaa tukilihaksistoa. Tämä harrastus ja harjoittelumuoto muistuttaa hieman nuorallakävelyä, mutta slackline tasapainoliina on huomattavasti leveämpi ja joustava hieman kuten esimerkiksi trampoliini. Tämä tasapainoliina voidaan kiinnittää kätevästi esimerkiksi kahden puun väliin, minkä ansiosta voit harrastaa sitä oikeastaan missä tahansa. Fun Raise verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman erilaisia tuotteita, jotka sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneille slackline-harrastajille.

Valikoimastamme löytyvät Gibbon–slackline tasapainoliinat ovat huippulaatua ja merkkinä ylivoimaisesti suurin slackline –tuotteita valmistavista yrityksistä ja alan johtava brändi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään. Jos sinulla on lisäkysymyksiä slacklining -tuotteisiin liittyen, niin verkkokaupassamme sinua palvelee myös ystävällinen live-asiakaspalvelu, joka antaa neuvoja ja vastauksia tarpeen vaatiessa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gibbon Classic slackline X13 15 m Gibbon®-Slacklines

59,90 €

Gibbon Classic slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®-Slacklines

69,90 €

Gibbon Fun slackline X13 15 m Gibbon®-Slacklines

69,90 €

Gibbon Fun slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®-Slacklines

79,90 €

Gibbon Travel slackline X13 15 m Gibbon®-Slacklines

69,90 €

Gibbon Classic slackline XL (25m) Gibbon®-Slacklines

79,90 €

Gibbon Classic slackline XL puusuojuksilla Gibbon®-Slacklines

89,90 €

Gibbon Jib slackline X13 Gibbon®-Slacklines

79,90 €

Gibbon Surfer slackline X13 Gibbon®-Slacklines

119,90 €

Gibbon Fitness Slackline X13 15 m Gibbon®-Slacklines

79,90 €

Gibbon Fitness Slackrack Gibbon®-Slacklines

429,00 €

Gibbon INDEPENCE KIT 70 X13 Gibbon®-Slacklines

229,00 €

Gibbon Tree Wear puusuojukset Gibbon®-Slacklines

13,90 €

Gibbon Tree Wear XL puusuojukset Gibbon®-Slacklines

24,90 €

Gibbon SlowRelease Gibbon®-Slacklines

39,90 €

Slacklining harrastuksena

Slacklining on harrastuksena saavuttanut jo huikean suosion ympäri maailmaa. Se on erityisen kätevä treenimuoto surffaajille, lumilautailijoille ja muiden erityisesti hyvää motoriikkaa vaativien lajien harrastajille. Nykyisin se on tosin jo saavuttanut laajemman suosion ja sitä voivat paikasta tai iästä riippumatta tehdä kaikki, sillä se on aidosti hauskaa! Tämä tasopainoliina on loistava hankinta, kun haluat kehittää motoriikkaa ja tukilihaksistoa tehokkaasti ja pitää samalla nauttia liikkumisesta. Koska lajin harrastaminen ei vaadi suuria investointeja ja Gibbon-slackline kulkee helposti mukana paikkaan kuin paikkaan, niin se on myös näppärä ajanviete kesäisin. Verkkokaupastamme löydät sekä harrastus- että ammattikäyttöön suunnitellut tasapainoliinat edullisin hinnoin, millä pääset hyvään alkuun uuden harrastuksesi kanssa tai päivität liinasi parempaan. Tilaa Gibbon-slackline meiltä jo tänään ja säästä.

Osta slackline Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokaupasta löydät Gibbon slackline tasapainoliinojen lisäksi monia muita urheilutuotteita edulliseen hintaan, mitkä voit myös tilata kauttamme jouhevalla toimituksella. Asioimalla verkkokaupassamme tiedät, että et ikinä maksa liikaa ja siitä syystä meillä on käytössä myös Fun Raise hintatakuu. Olit sitten kokenut ammattiurheilija tai harrastelija, niin valikoimastamme löydät sopivat varusteet ja tarvikkeet lajiin kuin lajiin. Lisäksi verkkokaupassa sinua palvelee osaava asiakaspalvelu, joka auttaa reaaliajassa, kun tarvitset lisätietoja tai vastauksia kysymyksiisi. Tutustu suureen tarjontaamme ja lähetä tilaus jo tänään!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo