Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Slacklining

Slackline tuoteryhmän kuva

Gibbon Slacklines on slackline tasapainoilu- ja temppuilulajin keksinyt ja kehittänyt yritys ja maailman suurin alallaan maailman suurin valmistaja. Gibbonin perustivat oman harrastuksena pohjalta saksalaiset veljekset Kaeding, ja veljeksistä Robert Kaeding toimii yhtiön toimitusjohtajana. Tunnettuja lajin huippumenestyjiä ja Gibbon slakkaajia ovat muun muassa Andy Lewis USA:sta ja Jan Roose naapurimaastamme Virosta.

Slackline tasapainoliina

Slacklining on uusi hauska tasapainoa kehittävä temppuiluharrastus, joka kehittää erityisesti motoriikkaa ja vahvistaa tukilihaksistoa. Tämä harrastus ja harjoittelumuoto muistuttaa hieman nuorallakävelyä, mutta slackline tasapainoliina on huomattavasti leveämpi ja joustava hieman kuten esimerkiksi trampoliini. Tämä tasapainoliina voidaan kiinnittää kätevästi esimerkiksi kahden puun väliin, minkä ansiosta voit harrastaa sitä oikeastaan missä tahansa. Fun Raise verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman erilaisia tuotteita, jotka sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneille slackline-harrastajille.

Valikoimastamme löytyvät Gibbon slackline tasapainoliinat ovat huippulaatua ja merkkinä ylivoimaisesti suurin slackline –tuotteita valmistavista yrityksistä ja alan johtava brändi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään. Jos sinulla on lisäkysymyksiä slacklining -tuotteisiin liittyen, niin verkkokaupassamme sinua palvelee myös ystävällinen live-asiakaspalvelu, joka antaa neuvoja ja vastauksia tarpeen vaatiessa.

Vinkkejä Gibbon slackline valintaan

Gibbon slackline mallistossa löytyy laaja valikoima erilaisia liinoja. kaikki ovat turvallisia ja turvallisuussertifioituja. Malleissa käytettävä pintamateriaali ja liinan pituus vaihtelevat. Myös materiaalien joustavuuksissa on myös eroja. Asiakaspalvelumme pystyy myös auttamaan sinua sopivan käyttötarkoitukseesi sopivan mallin valinnassa. Muista aina suojata puut kun kiristät liinan puiden väliin, niiin ettei puunrunko vahingoitu.

Lapsille ja paljain jaloin slakkaaville - Gibbon Fun Line X13 puusuojuksilla (liinan pinnoite mukavampi paljaille jaloille)
Kiipeilyreissulle - Travel Line X13
Pidemmälle puuvälille - Classic Line XL, 25 m pitkä
Pihalle josta ei löydy puita - Independence Kit
Kokeneille temppuilijoille ja lajissa kilpaileville - Jib Line X13
Ammattilaisille esimerkiksi rannalle - Surfer Line, 30 m pitkä
Sisäkäyttöön kouluihin ja kuntosaleille - Gibbon Fitness slackrack

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gibbon Classic slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®

Gibbon Classic slackline X13 15 m puusuojuksilla
69,90 €
56,37 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Fun slackline X13 15 m Gibbon®

Gibbon Fun slackline X13 15 m
68,90 €
55,56 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Fun slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®

Gibbon Fun slackline X13 15 m puusuojuksilla
79,90 €
64,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Travel slackline X13 15 m Gibbon®

Gibbon Travel slackline X13 15 m
69,90 €
56,37 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Classic slackline XL (25m) Gibbon®

Gibbon Classic slackline XL (25m)
79,90 €
64,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Classic slackline XL puusuojuksilla Gibbon®

Gibbon Classic slackline XL puusuojuksilla
89,90 €
72,50 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Jib slackline X13 Gibbon®

Gibbon Jib slackline X13
79,90 €
64,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Surfer slackline X13 Gibbon®

Gibbon Surfer slackline X13
119,90 €
96,69 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Fitness Slackline X13 15 m Gibbon®

Gibbon Fitness Slackline X13 15 m
79,90 €
64,44 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Fitness Slackrack Gibbon®

Gibbon Fitness Slackrack
469,00 €
378,23 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Tree Wear puusuojukset Gibbon®

Gibbon Tree Wear puusuojukset
13,90 €
11,21 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon Tree Wear XL puusuojukset Gibbon®

Gibbon Tree Wear XL puusuojukset
23,90 €
19,27 € (alv 0%)
Näytä lisää

Gibbon SlowRelease Gibbon®

Gibbon SlowRelease
39,90 €
32,18 € (alv 0%)
Näytä lisää

Slacklining harrastuksena

Slacklining on harrastuksena saavuttanut jo huikean suosion ympäri maailmaa. Se on erityisen kätevä treenimuoto surffaajille, lumilautailijoille ja muiden erityisesti hyvää motoriikkaa vaativien lajien harrastajille. Nykyisin se on tosin jo saavuttanut laajemman suosion ja sitä voivat paikasta tai iästä riippumatta tehdä kaikki, sillä se on aidosti hauskaa! Tämä tasopainoliina on loistava hankinta, kun haluat kehittää motoriikkaa ja tukilihaksistoa tehokkaasti ja pitää samalla nauttia liikkumisesta. Koska lajin harrastaminen ei vaadi suuria investointeja ja Gibbon-slackline kulkee helposti mukana paikkaan kuin paikkaan, niin se on myös näppärä ajanviete kesäisin. Verkkokaupastamme löydät sekä harrastus- että ammattikäyttöön suunnitellut tasapainoliinat edullisin hinnoin, millä pääset hyvään alkuun uuden harrastuksesi kanssa tai päivität liinasi parempaan. Tilaa Gibbon-slackline meiltä jo tänään ja säästä.

Osta slackline Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokaupasta löydät Gibbon slackline tasapainoliinojen lisäksi monia muita urheilutuotteita edulliseen hintaan, mitkä voit myös tilata kauttamme jouhevalla toimituksella. Asioimalla verkkokaupassamme tiedät, että et ikinä maksa liikaa ja siitä syystä meillä on käytössä myös Fun Raise hintatakuu. Olit sitten kokenut ammattiurheilija tai harrastelija, niin valikoimastamme löydät sopivat varusteet ja tarvikkeet lajiin kuin lajiin. Lisäksi verkkokaupassa sinua palvelee osaava asiakaspalvelu, joka auttaa reaaliajassa, kun tarvitset lisätietoja tai vastauksia kysymyksiisi. Tutustu suureen tarjontaamme ja lähetä tilaus jo tänään!. Fun Raise on Gibbon Slacklines tasapainoliinojen virallinen maahantuoja Suomessa. Mikäli olet laadukkaiden urheiluvälineiden jälleenmyyjä ja haluat näitä laadukkaita tuotteita myyntiin, niin ota yhteyttä myyntiedustajiimme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät