Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Urheilulaukut

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman eri kokoisia urheilulaukkuja ja urheilureppuja joka lähtöön. Riippumatta siitä, mikä on sinun lajisi, löydät täältä sopivan treenikassin tarpeisiisi.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Treenikassi L Spalding

Treenikassi L
49,50 €
39,92 € (alv 0%)
Näytä lisää

Treenikassi M Spalding

Treenikassi M
43,50 €
35,08 € (alv 0%)
Näytä lisää

Laadukkaat urheilulaukut edullisesti netistä

Urheilulaukut ja –reput ostat kätevästi netistä kotimaisesta Fun Raise verkkokaupasta. Täältä löydät sopivan treenikassin. Kokoja löytyy pienistä isoihin laukkuihin. Kaikki mallit ovat laadukkaita merkkituotteita ja niiden hinta on edullinen ja kilpailukykyinen, etenkin kun ottaa huomioon niiden laadun. Hyvä urheilulaukku ei ole liian iso eikä liian pieni, ja sen pitää mieluiten olla vettähylkivä ulkopinnaltaan, jotta treenivaatteet ja varusteet eivät kastu matkalla treeneihin.

Ostaessasi urheilureppua tai -laukkua nettikaupastamme, sinun on hyvä tietää, että kaikkien yli 50 € arvoisten tilausten toimitus on kaupassamme aina ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90 ja muita käsittelykuluja tai vastaavia lisäkuluja emme veloita. Varastotuotteiden toimitukset ovat aina nopeita. Mikäli tarvitset lisätietoa esimerkiksi tietystä tuotteesta, voit kätevästi hyödyntää Live asiakaspalveluamme joka toimii chatin välityksellä. Täältä saat ripeasti asiantuntevaa apua kysymyksiisi. Tilaustuotteiden osalta toimitusajat ovat hieman pidemmät. Ostoksesi maksat sujuvasti ja turvallisesti Klarna Checkoutissa. Voit suorittaa maksun laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Mikäli valitset maksutavaksi laskutuksen, saat aina tilaamasi tuotteet ensin kotiin, ja maksat vasta sitten. Osamaksu onnistuu myös joko 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Osamaksulla maksamisesta löydät lisätietoa maksuoperaattorimme Klarnan kotisivuilta osoitteessa www.klarna.fi. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppamaksuliikenteen operaattori. Tervetuloa ostoksille Fun Raise verkkokauppaan!

Laukkujen painatukset urheiluseuroille

Jos olet ostamassa urheilulaukkuja joukkueellesi tai seurallesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjousta. Määristä riippuen, myönnämme seura-alennuksen tuotteista. Laukkujen painatus onnistuu myös tarvittaessa kauttamme kätevästi. Painatuksella räätälöit standardi värisen treenikassin helposti seurasi näköiseksi, ja näin vältyt tilaamasta kalliita seuran väreihin räätälöityjä tuotteita. Pienten valmistussarjojen myötä tällaiset ratkaisut muodostuvat kukkarolle helposti erittäin kalliiksi vaihtoehdoksi.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät