Polvituki

Tästä tuotekategoriasta löydät laajan valikoiman polvitukia urheiluun ja liikuntaan. Polvitukien kuten muiden urheilu- ja lääkintätukien osalta edustamamme huipputuotemerkit McDavid, Gymstick, Vulkan ja Precision Training edustabvat alansa parhaimmistoa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick polvituki 2.0 Gymstick

17,95 €

Precision Training TRS104 polvituki Precision Training

19,90 €

Precision Training TRS216 patellaremmi Precision Training

12,90 €

Precision Training TRS217 reisi/polvituki Precision Training

11,90 €

Precision Training TRS105 polvituki avoin patella Precision Training

25,90 €

Vulkan patellaremmi Vulkan

18,90 €

McDavid 414 Patella polvituki McDavid

24,90 €

Vulkan polvituki patellarenkaalla

24,50 €

Vulkan AirXtend polvituki Vulkan

49,50 €

McDavid 4195 multi action – polvituki McDavid

64,90 €

McDavid 421 polvituki McDavid

69,90 €

McDavid 420 säädettävä polvituki McDavid

71,90 €

McDavid 425 polvituki ligamentti McDavid

79,90 €

McDavid 422 polvituki kiskoilla McDavid

84,90 €

McDavid 429 polvituki McDavid

109,90 €

McDavid 429X polvituki McDavid

118,90 €

Vulkan polvituki nivelletty Vulkan

116,00 €

Beurer EM29 TENS -kivunlievityslaite polville ja kyynärpäille Beurer

59,90 €

Polvituki urheiluun edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta

Meiltä löydät polvitukia urheiluun edulliseen hintaan netistä. Sopiva malli kannattaa valita ongelman tai vamman tyypin mukaan. Lievissä rasitusvammoissa kuten hyppääjän polvi tai juoksijan polvi, hyvä säädettävä tuki, patella tuki tai sukkamallinen polvituki saattaa tarjota apua. Rasitusvammoista palautuminen edellyttää myös rasittuneen kehon osan lepoa. Tämän ei tarvitse sitä ettei voisi harjoitella lainkaan, vaan hyvänä vaihtoehtona on jokin toinen treenimuoto, esimerkiksi kestävyysjuoksija voi tehdä kompensoivia treenejä hiihtämällä tai pyöräilemällä.  Sukkamallinen patellatuki sopii parhaiten kun koko polven ympärille halutaan samankaltainen puristus koko polven ympäri. Avoin patella taas mahdollistaa polvilumpioon kohdistuvan paineen vähentämisen. Jos olet palautumassa esimerkiksi polvileikkauksesta, tarvitaan yleensä vankempi stabiloiva tuki joissa on metalliset tai muoviset kiskot, tai saranalliset tuet. Mikäli kyse on leikkauksen jälkeisestä palautumisesta, tukityypin valinnassa kannattaa myös kysy leikanneen lääkärin mielipidettä.

Kun valitset itsellesi sopivan kokoista mallia, mittaa aina polvenympärys ohjeiden mukaisesti, jotta v oita valita oikean koon. Yhden koon (onesize) tuotteissa ei tietenään tarvita mittausta, koska malli on tällöin säädettävissä tarpeidesi mukaisesti.

Juoksijan polvi ja hyppääjän polvi

Sekä hyppääjän polvi että juoksijan polvi ovat tyypillisiä rasitusvammoja jotka syntyvät helposti harjoittelun määrää lisättäessä. Juoksijan polvessa kipu tuntuu polven ulkosyrjässä ja tässä kohtaa saattaa myös ilmetä turvotusta. Kipua esiintyy yleensä äkillisesti pitkän juoksemisen aikana. Epätasainen alusta sekä ylä- ja alamäet voivat myös lisätä kipua. Kipu ilmaantuu aluksi harvemmin, mutta rasituksen jatkuessa tai lisääntyessä, oireita myös esiintyy useammin ja aikaisemmassa harjoittelun vaiheessa. Kipu johtuu reiden ulkosivussa sijaitsevan IT-jänteen tulehduksesta. Kipu johtuu IT-jänteen hankautumisesta luisiin rakenteisiin polven ulkosyrjän kohdalla. Hankautuminen voi johtua jänteen ja siihen vaikuttavien lihasten kireydestä tai esimerkiksi väärästä juoksutekniikasta.

Hyppääjän polvessa kipu tuntuu polven etuosassa, polvilumpion alapuolella. Kipua syntyy polvea ojennettaessa esimerkiksi hypyn ponnistuksessa tai kyykkyliikettä tehtäessä. Kivun taustalla on patellajänteen vaurioituminen. Patellajänne yhdistää polvilumpion ja sääriluun ja sijaitsee polvilumpion alla. Kipu voi johtua patella jänteen kudosvauriosta tai jänteen tulehtumisesta. Jos rasitusta jatketaan kivusta huolimatta, vamma saattaa pahentua, eli rasitusta on syytä vähentää kunnes jännetulehdus on poistunut. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo