Kajakit

Kajakit

Meiltä löydät laajan kajakkivalikoiman pienistä yksikkö malleista aina maailmaan suurimpaan ilmatäytteiseen kumikajakkiin, joka on lähes 6 m pitkä Grabner Riverstar XXL  Yhtiön koko venemallisto valmistetaan Itävallassa ja merkki on tunnettu korkeasta laadustaan.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Aqua Marina Betta VT K2 Kajakki

Aqua Marina Betta VT K2 Kajakki
359,00 €

Grabner TRAMPER Kajakki Grabner

Grabner TRAMPER Kajakki
1 614,00 €

Grabner HOLIDAY 2 Kajakki Grabner

Grabner HOLIDAY 2 Kajakki
1 800,00 €

Grabner HOLIDAY 3 Kajakki Grabner

Grabner HOLIDAY 3 Kajakki
2 100,00 €

Grabner EXPLORER 1 Kajakki Grabner

Grabner EXPLORER 1 Kajakki
2 300,00 €

Grabner EXPLORER 2 Kajakki Grabner

Grabner EXPLORER 2 Kajakki
3 000,00 €

Grabner MEGA Kajakki Grabner

Grabner MEGA Kajakki
2 500,00 €

Grabner RIVERSTAR Kajakki Grabner

Grabner RIVERSTAR Kajakki
3 300,00 €

Grabner RIVERSTAR XXL Kajakki Grabner

Grabner RIVERSTAR XXL Kajakki
3 700,00 €

Ilmatäytteinen kajakki mahtuu mukaan reissulle

Ilmatäytteinen kajakki on siitä mukava, että se vie hyvin vähän tilaa kuljetusvaiheessa, ja mahtuu näin kätevästi mukaan auton takakontissa esimerkiksi mökkireissulle tai vaellusmatkalle. Tällaisella mallilla et tarvitse kattotelinettä kuljetusta varten. Laadukkaiden Ilmatäytteisten Grabner mallien turvallisuus on myös hyvä, koska malleissa on useita ilmakammioita. Kajakki ja melonta ovat koko perheen hauska harrastus, joka soveltuu lähes kaiken ikäisille. Melonta on myös erittäin monipuolinen kuntoilumuoto joka ylläpitää ja kehittää yleiskuntoa.  Kajakin melonta kehittää myös kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti etenkin ylävartalon lihaskuntoa ja lihasvoimaa, samalla kun meloja voi nauttia kauniista luonnosta tai rupatella melontakumppaninsa kanssa. Tutustu laajaan kajakki mallistoomme ja tuotekorteilla löytyviin videoihin. Tuotekorteilta löydät myös tarkempaa tietoa mallien rakenteesta, sekä tietoa siitä kuinka paljon kunkin mallin kokoaminen vesikuntoon kestää.

Kajakit edullisesti netistä

Kajakit ja muut liikuntatuotteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kesän koittaessa on sopiva aika aloittaa melontaharrastus, säiden suosiessa ja auringon paistaessa. Vesistö- ja järvimaisema on loistava ympäristö aktiiviseen ja hauskaan liikuntaan. Vedellä liikuttaessa on aina syytä käyttää pelastusliiviä. Kaupastamme löytyvien kanoottien hintaan sisältyy aina rahti, eli kokonaiskustannus näkyy heti. Vesiurheilu-osastomme kuten muidenkin tuoteryhmien tuotteet ovat aina edullisia suhteessa niiden korkeaan laatuun ja valikoimastamme löytyy ainoastaan laadukkaita tuotemerkkejä. Juuri sinulle tai perheellesi sopivan kajakkimallin löytämisessä voit aina halutessasi kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Nopeimmin sinua palvellaan chatissa jota pyrimme pitämään auki suurimman osan vuorokaudesta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kauppamme maksuliikenne hoituu turvallisesti yhteistyökumppanimme Klarnan maksujärjestelmässä, missä voit valita haluamasi maksutavan. Voit maksaa luottokortilla tai verkkopankin kautta.  Ostostesi maksaminen laskulla onnistuu myös kunhan luottotiedot ovat kunnossa. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo