SUP lauta

Täältä löydät laajan ja laadukkaan SUP lauta valikoiman. Indiana SUP ja Aquaparx merkit ovat edustettuina kaupassamme. Ilmatäytteinen SUP kulkee helposti mukana minne tahansa pienessä tilassa. Täältä löydät myös melat ja pumput. Melan käyttöpituudeksi suosittelemme: oma pituus + 20 cm. Mela mallimme ovat säädettäviä ja mahtuvat pieneen tilaan. Stand Up Paddling on erittäin hauska vesiurheilulaji. Suomeksi laji kulkee nimeltä suppailu.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Aqua Journey SUP-lautasetti Bestway

299,00 €

Aquaparx SUP-lautasetti 305 cm Aquaparx

369,00 €

Aquaparx SUP-lautasetti 335 cm (TARJOUS) Aquaparx

469,00 €

Indiana Inflatable SUP 10´6 Family + mela (TARJOUS) Indiana SUP

899,00 €

Indiana Inflatable SUP 11´6 Touring Indiana SUP

1 139,00 €

Indiana Inflatable SUP 9´6 Allround Lady Indiana SUP

1 049,00 €

Indiana Fiberglass Telescope SUP mela (2 os., 175 – 215 cm) Indiana SUP

109,00 €

Indiana Fiberglass Telescope SUP mela (3 os., 175 – 215 cm) Indiana SUP

129,00 €

Indiana Carbon Telescope SUP mela (2 os., 185 – 225 cm) Indiana SUP

319,00 €

Indiana Carbon Telescope SUP mela (3 os., 185 – 225 cm) Indiana SUP

329,00 €

Indiana Carbon Telescope Lady SUP mela (2 os., 160 – 200 cm) Indiana SUP

319,00 €

Indiana Carbon Telescope Lady SUP mela (3 os., 160 – 200 cm) Indiana SUP

329,00 €

Bravo SUP pumppu Indiana SUP

79,00 €

Lasten tai aikuisten ilmatäytteinen SUP lauta netistä

Stand up paddling eli SUP lauta on helppo ja kätevä ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Lautojen hinta on edullinen suhteessa laatuun. Malleja löytyy kaiken kokoisille lasten malleista, koko perheen ja aikuisten malleihin. Ryhmäsuppailuun valikoimastamme löytyy Big Chief malli jolle mahtuu jopa kymmenen henkeä. Ilmatäytteinen lauta on ominaisuuksiltaan polyuretaanilaudan veroinen, ja se on helppo kuljettaa mukana. Materiaalikehityksen myötä ilmatäytteiset laudat ovat ominaisuuksiltaan todella laadukkaita. Valikoimastamme löytyy sopiva sup lautasetti joka käyttöön ja tarpeeseen. Pienempi lauta on aloittelijalle helpompi käsitellä ja aloittelijoille suosittelemme pienempiä malleja kuten 10´6 lautaa miehille (320 cm) ja 9’6 (289,5 cm) mallia naisille. Valikoimamme SUP melat ovat teleskooppimalleja jotka mahtuvat kivasti takakonttiin.Heposti säädettävän melan avulla koko perhe voi suppailla samoilla välineillä. Sopiva lasten sup lauta on edullinen 232 cm pitkä Aquaparx aloittelijan paketti jolla lajin alkeet opitaan helposti.

SUP laudat sopivat hauskaan kuntoiluun vesillä

Koko perheen SUP laudat kuluvat joka kesämökin vakiovarusteisiin. Suppailu tai suppaus on todella hauska vesiurheilulaji jota voi harrastaa niin leikkimielisesti kuin kilpalajina. Se on tehokasta kuntoilua luonnon ympäröimänä. Ilmatäytteisen laudan vieminen mökille on helppoa ja pumppaaminen menee hetkessä, ja sitten vain vesille. Lajin suosio on kovassa kasvussa ja se on loistava koko perheen harrastus. Lajia voi harrasta niin järvi- kuin merimaisemassakin, ja pelastusliivi on vakiovaruste. Joogaamiseen sopivat SUP laudat ovat myös uusi villitys. Tähän tarkoitukseen kehitetty malli löytyy myös mallistostamme, samaten kuin kalastukseen kehitetty malli jossa on ulosvedettävät ponttonituet. Jos et ole vielä kokeillut lajia, niin se kannattaa ehdottomasti tehdä. Sopivan laudan ja melan valintaan saat halutessasi kätevästi asiantuntevaa apua LIVE asiakaspalvelustamme joka toimi chatin välityksellä. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo