Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Vitamiinit ja luontaistuotteet

Vitamiinit ja luontaistuotteet

Tältä sivulta löydät suositut luontaistuotteet ja laadukkaat vitamiinit edullisin hinnoin. Fun Raise verkkokaupan lisäravinteet on valittu huolella ja olemme myös järjestäneet ne eri käyttötarkoitusten mukaan, jotta voit tehdä itsellesi sopivan valinnan entistä helpommin. Valikoimamme kattaa lisäravinteet, kuten Tanskalaisen Mezinan vitamiinit ja mineraalit, Konjak laihdutustuotteet ja Chello-sarjan soija-yrttivalmisteet. Verkkokaupasta löydät myös markkinoiden parhaat urheilijoille suunnitellut lisäravinteet huippumerkeiltä, kuten Northforce ja Squeezy. Northforce palautusjuomissa proteiinin lähde on puhdas ja laadukas Suomalainen heraproteiini, mikä on myös todistettu erittäin hyväksi. Vitamiinit ja luontaistuotteet ovat sinulle, kun kaipaat lisävirtaa arkeen ja haluat pysyä terveenä myös syksyn koittaessa. Verkkokaupastamme palvelee tämän lisäksi myös nopea ja ystävällinen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua reaaliajassa vitamiineihin tai lisäravinteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tee tilaus jo tänään!


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

SQUEEZY Kestävyysurheilijan geelisetti 3x12 pss á 33 g SQUEEZY

SQUEEZY Kestävyysurheilijan geelisetti 3x12 pss á 33 g
69,90 €
56,37 € (alv 0%)
Näytä lisää

SQUEEZY Energia- ja proteiinipatukat 3x10x50g SQUEEZY

SQUEEZY Energia- ja proteiinipatukat 3x10x50g
69,90 €
56,37 € (alv 0%)
Näytä lisää

Lisäravinteet

Lisäravinteet ovat erityisesti urheilijoille kehitettyjä ravintolisiä, minkä avulla lihakset ja elimistö pysyvät paremmin kunnossa. Valikoimastamme löytyvät merkit, kuten Squeezy ja Northforce ovat huippulaadukkaita ravintolisiä, mistä saat tarvitsemasi lisäproteiinin, tärkeitä mineraaleja sekä muita palauttamista nopeuttavia ravinteita. Lisäravinteet ovat kuitenkin nimensä mukaisesti normaalin ravinnon lisäksi käytettäviä lisiä, joten kunnollisin ruoan merkitystä ei tule unohtaa. Urheiluravintolisiä löydät verkkokaupastamme kuntosaliharjoitteluun, kestävyystyyppisistä lajeista palautumiseen sekä taitoa ja nopeutta vaativia lajeja harrastaville. Nämä ravinteet ovat suunniteltu siten, että saat juuri tarvitsemasi proteiinit ja mineraalit urheilusuorituksesi jälkeen.

Vitamiinit, mineraalit ja luontaistuotteet netistä

Vitamiinit ja luontaistuotteet ttillat edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Urheilijoille suunnattujen ravintolisien lisäksi tarjolla verkkokaupassamme ovat erilaiset luontaistuotevalmisteet, millä lisäät vastustuskykyäsi, puhdistat kehoasi ja ehkäiset esimerkiksi kolesterolin tai vaikkapa vaihdevuosien aiheuttamia oireita. Valikoimastamme löytyvät vitamiinit tulevat Tanskalaiselta Mezinalta, minkä tuotteet ovat huippulaadukkaita, nopeasti imeytyviä ja vatsaystävällisiä. Näiden avulla lisäät hyvin vastustuskykyäsi ja selviät helpommin esimerkiksi syksyn tai kevään haastavista olosuhteista ja pysyt paremmin terveenä. Mezinan Chello-sarja on puolestaan erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille suunnattu luontaistuote, minkä avulla voit ehkäistä esimerkiksi hikoiluoireita ja kuumia aaltoja. Näiden lisäksi valikoimasta löydät muun muassa kolesterolia alentavia  punariisivalmisteita ja erinäisiä laihdutusta varten suunnattuja tuotteita. Tutustu suureen valikoimaamme ja katso, mitkä tuotteet sopivat omaan käyttöösi parhaiten. Lisäksi verkkosivuillamme sinua palvelee osaava live-asiakaspalvelu, mistä saat vastauksia lisäravinteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät