Vitamiinit ja luontaistuotteet

Vitamiinit ja luontaistuotteet

Tältä sivulta löydät suositut luontaistuotteet ja laadukkaat vitamiinit edullisin hinnoin. Fun Raise verkkokaupan lisäravinteet on valittu huolella ja olemme myös järjestäneet ne eri käyttötarkoitusten mukaan, jotta voit tehdä itsellesi sopivan valinnan entistä helpommin. Valikoimamme kattaa lisäravinteet, kuten Tanskalaisen Mezinan vitamiinit ja mineraalit, Konjak laihdutustuotteet ja Chello-sarjan soija-yrttivalmisteet. Verkkokaupasta löydät myös markkinoiden parhaat urheilijoille suunnitellut lisäravinteet huippumerkeiltä, kuten Northforce ja Squeezy. Northforce palautusjuomissa proteiinin lähde on puhdas ja laadukas Suomalainen heraproteiini, mikä on myös todistettu erittäin hyväksi. Vitamiinit ja luontaistuotteet ovat sinulle, kun kaipaat lisävirtaa arkeen ja haluat pysyä terveenä myös syksyn koittaessa. Verkkokaupastamme palvelee tämän lisäksi myös nopea ja ystävällinen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua reaaliajassa vitamiineihin tai lisäravinteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tee tilaus jo tänään!


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

SQUEEZY Kestävyysurheilijan geelisetti 3x12 pss á 33 g SQUEEZY

69,90 €

SQUEEZY Urheilu- ja palatumisjuomat 2 + 2 SQUEEZY

59,90 €

SQUEEZY Energia- ja proteiinipatukat 3x10x50g SQUEEZY

59,90 €

PUHTI Hunajashotti 10 kpl Arctic Warriors

19,80 €

Chello Forte + B6 vitamin 60 kpl Mezina

23,90 €

Chello Forte + B6 vitamin 120 kpl Mezina

41,90 €

Lunamino 60 tabl Mezina

22,90 €

MAHTI Geelishotti 10 kpl Arctic Warriors

17,90 €

SINNI Geelishotti 10 kpl Arctic Warriors

17,90 €

TAISTELIJA Kestopullo Arctic Warriors

24,90 €

PUOLUSTAJA Kestopullo Arctic Warriors

24,90 €

NutriLenk Active 75 kaps (TARJOUS) Mezina

24,90 €

NutriLenk Gel 100 ml Mezina

19,90 €

Free Flex 60 tabl Mezina

29,90 €

Roseberry 90 kpl Mezina

17,50 €

ProStaminus 60 kpl (TARJOUS - 33%) Mezina

15,90 €

Super+ Total monivitamiini 150 kpl Mezina

34,90 €

Cynaflora 60 tabl / 52 g Mezina

22,90 €

Konjak 30 päivää Konjak

39,90 €

Konjak 30 päivää + Nutrilenk Active 30 kpl Mezina

59,90 €

Super+ Magnesium 90 kpl Mezina

19,90 €

L-ArginE Multi 60 tabl.

24,90 €

RedRiz +Q10 tabl 180 tabl

33,90 €

Lisäravinteet

Lisäravinteet ovat erityisesti urheilijoille kehitettyjä ravintolisiä, minkä avulla lihakset ja elimistö pysyvät paremmin kunnossa. Valikoimastamme löytyvät merkit, kuten Squeezy ja Northforce ovat huippulaadukkaita ravintolisiä, mistä saat tarvitsemasi lisäproteiinin, tärkeitä mineraaleja sekä muita palauttamista nopeuttavia ravinteita. Lisäravinteet ovat kuitenkin nimensä mukaisesti normaalin ravinnon lisäksi käytettäviä lisiä, joten kunnollisin ruoan merkitystä ei tule unohtaa. Urheiluravintolisiä löydät verkkokaupastamme kuntosaliharjoitteluun, kestävyystyyppisistä lajeista palautumiseen sekä taitoa ja nopeutta vaativia lajeja harrastaville. Nämä ravinteet ovat suunniteltu siten, että saat juuri tarvitsemasi proteiinit ja mineraalit urheilusuorituksesi jälkeen.

Vitamiinit, mineraalit ja luontaistuotteet netistä

Vitamiinit ja luontaistuotteet ttillat edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Urheilijoille suunnattujen ravintolisien lisäksi tarjolla verkkokaupassamme ovat erilaiset luontaistuotevalmisteet, millä lisäät vastustuskykyäsi, puhdistat kehoasi ja ehkäiset esimerkiksi kolesterolin tai vaikkapa vaihdevuosien aiheuttamia oireita. Valikoimastamme löytyvät vitamiinit tulevat Tanskalaiselta Mezinalta, minkä tuotteet ovat huippulaadukkaita, nopeasti imeytyviä ja vatsaystävällisiä. Näiden avulla lisäät hyvin vastustuskykyäsi ja selviät helpommin esimerkiksi syksyn tai kevään haastavista olosuhteista ja pysyt paremmin terveenä. Mezinan Chello-sarja on puolestaan erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille suunnattu luontaistuote, minkä avulla voit ehkäistä esimerkiksi hikoiluoireita ja kuumia aaltoja. Näiden lisäksi valikoimasta löydät muun muassa kolesterolia alentavia  punariisivalmisteita ja erinäisiä laihdutusta varten suunnattuja tuotteita. Tutustu suureen valikoimaamme ja katso, mitkä tuotteet sopivat omaan käyttöösi parhaiten. Lisäksi verkkosivuillamme sinua palvelee osaava live-asiakaspalvelu, mistä saat vastauksia lisäravinteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo