Balettitangot, piloxing tangot

Dinox baletti-, sekä piloxing tangot ovat Suomessa valmistettuja erittäin korkealaatuisia voimistelutankoja. Ne ovat tukevia ja helposti säädettäviä, ja ne sopivat monille iästä ja kunnosta riippumatta. Meidän valikoimastamme löytyy tankoja lapsille sekä ammattilaisille. Tangot ovat kätevästi siirrettävissä. Kaikilla tuotteilla on 100% kotimainen avainlipputuote merkki. 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Balettitanko Dinox

489,00 €

Lasten balettitanko Junior Dinox

389,00 €

Kaksitasoinen balettitanko Dinox

499,00 €

Move balettitanko Dinox

335,00 €

Piloxing tanko Dinox

399,00 €

Kaksitasoinen balettitanko, seinämalli (alk. 229€) Dinox

229,00 €

Balettitanko edullisesti netistä

Baletti on elegantti ja kaunis laji ja täten se vaatii myös hyvät puitteet lajin harjoitteluun. Suomessa valmistetut Dinox balettitangot ovat huippulaadukkaita ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Meiltä löytyy sopivia erimallisia tankoja niin junioreille, kotikäyttöön kuin studiollekin. Tankoja ei tarvitse kiinnittää mihinkään, joten niitä pystyy kätevästi siirtämään paikasta toiseen. Tankoja pystyy myös kätevästi säätelemään eri pituuksille, jolloin ne soveltuvat monille. Tangot ovat tukevia ja turvallisia ja soveltuvat kaiken ikäisille baletin harrastajille. Balettitanko on kätevä ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta.

 

Dinox Piloxing tanko

Piloxing on yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Piloxingissa saat pilateksen avulla notkean ja upean keskivartalon, nyrkkeilyllä parannat ketteryyttä ja nopeutta ja tanssi tuo iloa ja virkeyttä elämään. Dinoxin piloxing tanko on suunniteltu lajin tarpeiden mukaan, sillä se on korkeussäädettävissä, helposti siirrettävissä ja sen saa myös kätevästi kasaan, jolloin se ei vie paljoa tilaa. Tangon jalkojen päässä on kumit jotka eivät naarmuta lattiaa. Tanko sopii hyvin myös esim. balettiin tai muuhun voimisteluun.

Dinox Sport Oy on suomalainen voimisteluvälineiden valmistaja Hollolasta. Suurimmalle osalle yrityksen tuotteita on myönnetty Avainlippu ja Design From Finland merkki merkkinä suomalaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman puolapuita, voimistelu- ja crossfit välineitä. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja pääosin suomalaisista raaka-aineista valmistettuja. Voimisteluseuroille myymme myös paljon muita tuotteita, joita ei välttämättä ole näkyvissä verkkokaupassamme. Jos jokin asia jää askarruttamaan, älä jää pohtimaan vaan kysy meiltä. Voit tiedustella tuotteiden saatavuutta Live asiakaspalvelusta, soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. Kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Alle 50€ tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4,90€. Tervetuloa Fun Raise verkkokauppaan laadukkaille ja edullisille ostoksille!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo