Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Hyppyarkut

Valikoimastamme löydät erikokoisia hyppyarkkuja osilla. Saat Fun Raise -verkkokaupasta helposti tilattua niin puusta kuin pehmopaloistakin tehtyjä korokkeita hyppyihin eri korkeuksilla ja eri määrillä paloja. Palat ovat hyvin toimiva järjestelmä, koska korkeutta voi helposti muuttaa hyppyjen ja käyttötarkoituksen mukaan. Pehmopaloista tehdyn hyppyarkun etu on se, ettei sillä ole niin helppo satuttaa itseään ja myös se, että sen avulla hurjemmatkin hypyt tuntuvat vähemmän pelottavilta. Pehmopalaisen hyppyarkun paloja voi käyttää myös erikseen. Puiset hyppyarkut taas tarjoavat lisää laatua sekä tukevuutta ja niistä löytyy myös siirtopyörät ja kolot voimistelupenkin liittämiseen.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Hyppyarkku 6-osainen siirtopyörillä

Hyppyarkku 6-osainen siirtopyörillä
2 170,00 €
1 750,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Hyppypukki 90 – 130 cm

Hyppypukki 90 – 130 cm
1 153,20 €
1 153,20 € (alv 0%)
Näytä lisää

Soft hyppyarkku 3-osainen

Soft hyppyarkku 3-osainen
742,76 €
599,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Minikokoinen puinen hyppyarkku

Minikokoinen puinen hyppyarkku
319,00 €
257,26 € (alv 0%)
Näytä lisää

Puinen hyppyarkku, 5-osainen

Puinen hyppyarkku, 5-osainen
1 599,60 €
1 290,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Puinen hyppyarkku (6 osaa)

Puinen hyppyarkku (6 osaa)
1 795,00 €
1 447,58 € (alv 0%)
Näytä lisää

Puinen hyppyarkku (7 osaa)

Puinen hyppyarkku (7 osaa)
2 029,00 €
1 636,29 € (alv 0%)
Näytä lisää

Hyppyarkut netistä edulliseen hintaan

Meiltä löytyy mm. puisia malleja 1-, 5-, 6- ja 7-osaisina, pehmeä malli 3- ja 4-osaisena ja hyppyteline 2-osaisena. Pehmeän Soft hyppyarkun moduulit kiinnitetään toisiinsa pitävien tarranauhojen avulla ja korkeudet ovat kolmella palalla 77 cm ja neljällä 102 cm. Malli on suhteellisen leveä, 85 cm. Tukeva ja pehmeä 2-osainen hyppyteline taas soveltuu loistavasti trampettihyppyharjoituksiin, koska sen etuosa on pyöristetty. Tarrakiinnityksellä kiinnitettävällä, 20 cm korkealla korotuspalalla telineen korkeutta voi sovittaa hyppääjälle tai esimerkiksi patjakasalle soveltuvaksi. Minikokoinen koroke on hyvä esimerkiksi korokkeena rekin alle pienemmille voimistelijoille. Sen avulla voi harjoitella myös ponnistusvoimaa osana esimerkiksi kuntopiiriä. Puisten mallien yläosat on päällystetty keinonahalla ja alimmissa osissa on siirtopyörät. Niitä löytyy myös kaltevilla tai suorilla sivuilla.

Minkä kokoinen hyppyarkku kannattaa valita?

Hyppyarkun korkeuteen vaikuttaa sen käyttötarkoitus ja minkä ikäiset sitä käyttävät. Pidemmille voimistelijoille korkeinkin toimii loistavasti mutta lyhyemmät eivät välttämättä tarvitse korkeampaa ja kalliimpaa arkkua. Jos tuotetta aiotaan käyttää vain korokkeena, riittää sellainen, jonka osat ovat siihen sopivan korkuiset. Mitä korkeampi pala-arkku on, sitä monipuolisemmi sitä voi käyttää eri käyttötarkoituksiin, sillä useampien palojen ansiosta sitä voi käyttää useamman korkuisena. Jos sitä aiotaan käyttää voimistelupenkin kanssa kannattaa myös ottaa huomioon, että valitsee mallin, joka sopii voimistelupenkeille ja jos paloja haluaa käyttää erikseen yhtä aikaa kannattaa miettiä pehmopaloista valmistettua mallia. Hyppyarkku sopii esimerkiksi tasahyppyjen harjoittelemiseen arkun päälle, ponnistuslaudan tai trampetin eteen vauhdinottokorokkeeksi lisävauhdin saavuttamiseksi, ponnistuslaudan tai trampetin taakse esimerkiksi urhohypyn korokkeeksi tai vaikka rekin tai renkaiden alle korokkeeksi.   

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät