Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Mininojapuut

Tästä tuoteryhmästä löydät mininojapuut (parallettes) jotka soveltuvat esimerkiksi kotikäyttöön. Valikoimassa löytyy sekä puusta että metallista valmistettuja malleja.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Parallettes pienet nojapuut Gymstick

Parallettes pienet nojapuut
119,00 €
95,97 € (alv 0%)
Näytä lisää

Mininojapuut monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun

Mininojapuut ovat tehokas harjoitusväline jota voit hyödyntää erilaisiin liikkeisiin, jossa kehon omaa painoa käytetään vastuksena. Erilaiset punnerrusliikkeet jotka vahvistavat yläkropan lihaksia on helppo toteuttaa mininojapuiden avulla. Myös staattisesti rasittavia liikkeitä, kuten esimerkiksi käsilläseisontaa jalat 90 asteen kulmassa, voidaan tehdä tällä välineellä. Kehonpainoharjoittelu on erittäin tehokas tapa parantaa lihaskuntoa. Tärkeä ominaisuus nojapuille on, että ne ovat riittävän stabiilit käytössä. Käyttämällä hyviä välineitä vähennät myös loukkaantumisriskiä.

Mininojapuut ja muut voimisteluvälineet netistä

Mininojapuut ja muut voimistelutuotteet ostat helposti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Tuotteiden toimitus on nopea, ja hinta on aina kohdallaan. Sen takeena on hintalupaus jonka annamme ostoksillesi kaupassamme. Siitä löydät tarkempaa infoa myyntiehdoistamme. Toimitus kaikille yli 50 euron tilauksille on aina ilmainen. Mikäli tilauksen arvo alittaa 50 euroa, toimituskulu veloitus on 4,90. Voimistelupuolella suurin osa tuotteitamme valmistetaan Suomessa.  Tutustu kauppamme laajaan valikoimaan ja kysy tarvittaessa vinkkejä asiakaspalvelustamme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät