Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Pehmotuotteet

Pehmotuotteista löytyy välineitä mm. voimisteluun, lasten liikuntaan, leikkiin, kehonhuoltoon ja parkouriin. Pehmotuotteiden valikoimastamme löytyvät myös isot pehmopalasetit mm. päiväkotiin, leikkihuoneeseen tai kouluun. Pehmeät palat luovat mahdollisuuksia entistä hauskempaan, turvallisempaan ja luovempaan leikkimiseen ja voimisteluun. Motoriikkaa kehittyy kohisten pehmopaloilla leikkiessä ja pienikin voimistelija uskaltautuu harjoittelemaan hurjiakin hyppyjä värikkäiden ja turvallisten hyppyarkkujen ja voltti- sekä flikkimoduulien avulla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Volttikaari

Volttikaari
345,96 €
279,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Soft hyppyarkku 4-osainen

Soft hyppyarkku 4-osainen
979,60 €
790,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Muotopalasetti, värikäs vuori

Muotopalasetti, värikäs vuori
1 475,60 €
1 190,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Hyppyjakkara, soft

Hyppyjakkara, soft
308,76 €
308,76 € (alv 0%)
Näytä lisää

Kuperkeikkakiila, soft

Kuperkeikkakiila, soft
221,96 €
179,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Soft hyppyarkku 3-osainen

Soft hyppyarkku 3-osainen
742,76 €
599,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Pehmopalat tuovat turvaa voimisteluun

Pelottavan tuntuisten liikkeiden, kuten flikin ja volttien harjoittelussa on hyvä olla turvalliset välineet, jotka eivät sisällä kovia pintoja. Flikin harjoittelun voi aloittaa vaikka pisaran tai ¾ ympyrän muotoisella flikkimoduulilla. Kuperkeikkojen harjoitteluun auttavat kuperkeikkakiilat. Kiiloja ja portaita löytyy myös leikkikäyttöön ja niiden lisäksi pehmomoduuleja on myös esimerkiksi ympyrän ja puolikaaren muodossa. Valikoimaamme kuuluu myös lapsille hauska pallomeri, pehmojuna, pehmoötökät ja pienemmät palat omaava pehmopalasetti. Voimisteluun löytyy vielä lisäksi volttien harjoittelemiseen optimaalinen volttikaari ja hyppykorokkeita, kuten edestä pyöristetty hyppyteline ja paloista koostuva hyppyarkku. Myös parkouriin löytyy useampi kimmoisa pehmotuote, joihin kuuluvat parkour blokki ja volttikolmio. Monet muutkin pehmotuotteet ovat hyviä parkourradoissa käyttämiseen. Aikuisille ja nuorille rullatyyny on hyvä tuote kehon huoltoon liikunnan ohelle. Pehmopaloista saatavia leikki- ja treenikokonaisuuksia on rajaton määrä.

Pehmotuotteet netistä edulliseen hintaan monipuolisiin tarkoituksiin

Pehmotuotteista saa rakennettua esimerkiksi monenlaisia temppuratoja ja ratoja sekä majoja leikkimiseen. Kestävärakenteiset ja turvalliset tuotteet soveltuvat myös esimerkiksi istuimiksi, leikkialustoiksi tai voimisteluharjoitusten apuvälineiksi. Pehmopalojen käytössä voi hyödyntää omaa mielikuvitusta niin pitkälle kuin sitä riittää. Lapsilla mielikuvitus on rajaton ja pehmopalikat löytävät mitä erilaisempia käyttötarkoituksia ja luovat hauskaa tekemistä, vaikka koko lapsuuden ajaksi ja vielä pitempäänkin. Yhdessä esimerkiksi mattojen kanssa pehmotuotteet luovat hauskan leikki- ja temppuilukokonaisuuden. Pehmopalikoita voi käyttää myös voimatreenissä esimerkiksi päälle tasahyppyjen tekemiseen tai korokkeena muissa voimaliikkeissä. Hauskat, mukavat ja turvalliset pehmopalat motivoivat niin aikuisia, kuin lapsiakin liikkumaan ja käyttämään mielikuvitustaan palojen eri hyödyntämistapojen keksimisessä. Pehmopalojen miellyttävä pehmeys on mukava myös niiden päästämien äänien kannalta; palat eivät nimittäin kolise, vaikka kaatuisivatkin ja ovat suhteellisen hiljaisia, jos lapset esimerkiksi leikkivät niillä viereisessä huoneessa tai jos joku treenaa niiden avulla työhuoneen seinän toisella puolella.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät