Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Ponnahduslaudat

Ponnahduslauta sopivat käytettäväksi yhdessä esimerkiksi hyppyarkun kanssa erilaisiin voimisteluhyppyihin. Ponnistuslautaa voi käyttää myös sellaisenaan vaikkapa aloittelijoiden voimisteluharjoituksissa. Se sopii myös esimerkiksi parkouriin pompun lisäämiseksi tai vauhdinoton harjoittelussa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Ponnistuslauta Advanced

Ponnistuslauta Advanced
527,00 €
425,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Ponnahduslauta Gepard

Ponnahduslauta Gepard
565,00 €
455,65 € (alv 0%)
Näytä lisää

Ponnahduslauta Pantera

Ponnahduslauta Pantera
679,00 €
547,58 € (alv 0%)
Näytä lisää

Ponnahduslauta voimistelun hyppyharjoittelussa

Ponnahduslauta on telinevoimistelussa käytössä läpi koko voimistelijan kehityksen. Voimistelun aloittaneet alkeisryhmäläiset käyttävät sitä alussa jännehypyn hiomiseen, ponnistustekniikan harjoittelemiseen ja alastulon harjoitteluun. Jännehypyn tekniikan ollessa hallussa voidaan hyppyjä lisätä, mikä lisää koordinaatiota ja helpottaa myöhempien hyppyjen, kuten volttien ja urhojen oppimista. Voimistelussa on monia keinoja vauhdinottoon, mutta vaativimmat hypyt tarvitsevat usein yhä lisäpomppua, jonka ponnahduslaudasta saa. Lauta toimii myös mäkenä esimerkiksi takaperin kuperkeikan tai fritin harjoittelulle, kun siihen laittaa maton päälle. Myös monia muita liikkeitä voi harjoitella näin valmistuvan mäen avulla. Ponnahduslautaa käytetään myös kisoissa ja siksi onkin hyvä, että kotisaliltakin sellainen löytyy. Meiltä saat laadukkaat ponnistuslaudat netistä edullisesti. Lisäksi löydät verkkokaupastamme esimerkiksi air trackin kanssa käytettävän air blockin, joka lisää ponnistuksen vaikutusta liikkeissä, joissa pomppua tarvitsee enemmän tai harjoittelussa, kun ponnistustekniikka ei ole vielä täysin hallussa. Jos air trackia ei ole tarvetta tai mahdollisuutta hankkia, voi air blokilla hakea silti tuntumaa siihen ja käyttää pienemmässä mittakaavassa hieman samoin. Sen voi laittaa vaikka käsien tai jalkojen alle lisätyöntöä vaativassa vauhdinotossa tai liikkeessä.

Ponnahduslaudat edullisesti ja helposti netistä

Lampart 1 ponnahduslauta on loistava juuri harjoituskäyttöön. Kilpailulautaa matalampi lauta on hyvä harjoitteluun, koska varsinkin pienemmillä voimistelijoilla korkeampi ja jäykempi ponnistuslauta on vaikeampi saada joustamaan kunnolla. Lampartilla saa ponnistusvoimaa lisättyä, koska alussa ponnistaminen laudalta on vaikeampaa ja matalampi lauta auttaa siinä hieman alkuun. Matala lauta sopii siis kehityksen eri vaiheissa oleville voimistelijoille ja soveltuu siksi harjoituksiin erityisen hyvin. Tämä lauta, kuten myös kaksi muuta tässä esiteltävää lautaa, täyttää turvallisuutta lisäävän EN 913 standardin vaatimukset. Voimisteluhyppyihin suunniteltu Gepard ponnahduslauta on seuraava askel Lampartista ja on sitä korkeampi lauta kilpailuponnahduslaudan mitoissa. Gepard on tehty ensisijaisesti harjoituskäyttöön, mutta myös kilpailukäyttöön. Se on lähes kuin kilpailuponnistuslauta ja siksi erinomainen myös kilpailuihin harjoiteltaessa. Huippulaadukas Pantera, joka näistä laudoista kehittynein, on Gepardin tapaan valmistettu muotoon jännitetystä vanerista ja vuorattu kumilla ja huovalla. Panterassa on lisäksi myös jouset ja se on kehitetty kilpailukäyttöön. Dinoxin Airblock on myös ponnistusalusta, mutta toimii täysin eri tavoin kuin ponnistuslaudat. Se on kuin airtrack minikoossa ja toimii erinomaisesti esimerkiksi voimistelun, cheerleadingin, tumblingin ja temppuilun apuvälineenä. Ilmatäytteinen Airblock antaa lisävauhtia kuin airtrack, mutta on juuri sopivan kokoinen esimerkiksi jalkojen tai käsien alle vaikkapa edellä mainitun air trackin päällä tai permannolla. Se tuo ponnistuslaudan tapaan lisävauhtia mutta ei tuo merkittävästi lisää korkeutta vauhdinottotasosta paksuudellaan. Sitä voi käyttää ponnistuksen lisäksi lisäpehmusteena tai turvana liikkeissä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät