Trampoliinit

Trampoliini on hauska liikuntaväline jolla hyppely kehittää niin yleiskunto, lihaskuntoa kuin motoriikkaakin. Valikoimastamme löydät laadukkaat trampoliinit joka niin pihalle kuin voimisteluun sisätiloissa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Exit Supreme Maatrampoliini 427 x 244 cm EXIT

999,00 €

Exit Twist trampoliini 4,27 m vihreä/harmaa Exit

519,00 €

Exit Twist trampoliini 4,27 m pinkki/harmaa Exit

519,00 €

Exit JumpArena trampoliini 4,27 m Exit

739,00 €

Exit Supreme trampoliini 3,05 m Exit

819,00 €

Exit Supreme trampoliini 3,66 m Exit

919,00 €

Exit Supreme trampoliini 4,27 m Exit

979,00 €

Fitness trampoliini Gymstick

79,90 €

Minitrampoliini Spain

869,00 €

Kahvallinen trampoliini (TARJOUS -20%) FitNord

119,00 €

Turvallinen trampoliini netistä  - Fun Raise

Trampoliini on erittäin suosittu ja hauska leikki- ja harjoitusväline joka sopii pihalle kuin pihalle, jossa se voi olla käytössä suurimman osan vuodesta, lumettomana aikana. Trampoliinit on kokonsakin takia usein helpointa ostaa netistä. Valikoimastamme löytyy niin sopivan kokoine trampoliini, oli tarpeesi sitten pieni tai keskikokoinen malli taikka jättitrampoliini. Valikoimastamme löytyvät m.m. huippulaadukkaat Exit Supreme mallit jotka on varustettu tukevalla turvakehällä, ja turvaverkolla varustettu Exit Jump Arena. Exit Supreme on turvallisuustasoltaan markkinajohtaja, ja tähän ominaisuuteen ei voi panostaa liikaa. Turvallisilla varusteilla ja selvillä säännöillä voidaan mahdollisten loukkaantumisten riskiä minimoida. On tärkeää että samalla trampoliinilla hyppää vain yksi kerrallaan, oli kyseessä sitten lapsi tai aikuinen. Tuotekorteilla löydät myös eri mallien maksimi käyttäjäpainot.  Kaikki valikoimamme mallit ovat laadukkaita ja turvallisia, ja käsityksemme mukaan niiden hinta- / laatusuhde on kohdillaan. Isokokoisten ja suhteellisen painavien välineiden rahti sisältyy kaikissa malleissa hintaan ja EXIT mallisto toimitetaan aina perille kotiosoitteeseen asti rahtivapaasti. Tämä kannattaa huomioida hintavertailua tehdessä. Lisäksi kauppamme hintalupaus takaa sen, ettet koskaan maksa liikaa ostaessasi tuotteita Fun Raise verkkokaupasta. Hintalupauksesta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, voit hyödyntää kätevästi Live asiakaspalveluamme josta saat asiantuntevaa apua kysymyksiin suurimman osan vuorokaudesta.

Mallin valinta – pieni, keskikokoinen vai jättitrampoliini

Kun pohditaan trampoliinin hankintaa on syytä huomioida oman pihan koko, ja ennen hankintaa suunnitella mihin kohtaan pihaa väline sijoitetaan. Jos käytettävissä oleva piha on pieni, ei välttämättä kannata hankkia jättitrampoliinia vaan on ehkä parempi tyytyä pienempään malliin. Aloittelijoille pienessä mallissa voi alkuun olla riittävästi haastetta. Kokeneemmille hyppelijöille suurempi malli antaa mahdollisuudet haasteellisempiin temppuihin kun käytössä on suurempi pinta-ala, jolloin jättitrampoliini voi olla kaikista paras vaihtoehto.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo