Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Trampoliinit

Trampoliini on erittäin hauska liikuntaväline jolla hyppely kehittää niin yleiskunto, lihaskuntoa kuin motoriikkaakin. Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat trampoliinit niin pihalle kuin voimisteluun sisätiloissa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Minitrampoliini (eri kokoja)

Minitrampoliini (eri kokoja)
1 114,76 €
899,00 € (alv 0%)
Näytä lisää

Fitness trampoliini Gymstick

Fitness trampoliini
99,90 €
80,56 € (alv 0%)
Näytä lisää

Turvallinen ja hyvä trampoliini netistä - Fun Raise

Trampoliini on erittäin suosittu ja hauska leikki- ja harjoitusväline joka sopii pihalle kuin pihalle, jossa se voi olla käytössä suurimman osan vuodesta, lumettomana aikana. Trampoliinit on kokonsakin takia usein helpointa ostaa netistä. Valikoimastamme löytyy niin sopivan kokoinen malli, oli tarpeesi sitten pieni tai keskikokoinen malli taikka jättitramppa. Valikoimastamme löytyvät muun muassa huippulaadukkaat Exit Supreme mallit jotka on varustettu tukevalla turvakehällä, ja turvaverkolla varustettu Exit Jump Arena. Exit Supreme on turvallisuustasoltaan markkinajohtaja, ja tähän ominaisuuteen ei voi panostaa liikaa. Turvallisilla varusteilla ja selvillä säännöillä voidaan mahdollisten loukkaantumisten riskiä minimoida. On tärkeää että samalla trampalla hyppää vain yksi kerrallaan, oli kyseessä sitten lapsi tai aikuinen. Tuotekorteilla löydät myös eri mallien maksimi käyttäjäpainot.  Kaikki valikoimamme mallit ovat laadukkaita ja turvallisia, ja käsityksemme mukaan niiden hinta- / laatusuhde on kohdillaan. Isokokoisten ja suhteellisen painavien välineiden rahti sisältyy kaikissa malleissa hintaan ja EXIT mallisto toimitetaan aina perille kotiosoitteeseen asti rahtivapaasti. Tämä kannattaa huomioida hintavertailua tehdessä. Lisäksi kauppamme hintalupaus takaa sen, ettet koskaan maksa liikaa ostaessasi tuotteita Fun Raise verkkokaupasta. Hintalupauksesta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, voit hyödyntää kätevästi Live asiakaspalveluamme josta saat asiantuntevaa apua kysymyksiin suurimman osan vuorokaudesta.

Mallin valinta – pieni, keskikokoinen vai jättitramppa

Kun pohditaan trampoliinin hankintaa, on syytä huomioida oman pihan koko, ja ennen hankintaa suunnitella mihin kohtaan pihaa väline sijoitetaan. Jos käytettävissä oleva piha on pieni, ei välttämättä kannata hankkia jättitrampoliinia vaan on ehkä parempi tyytyä pienempään malliin. Aloittelijoille pienessä mallissa voi alkuun olla riittävästi haastetta. Kokeneemmille hyppelijöille suurempi malli antaa mahdollisuudet haasteellisempiin temppuihin kun käytössä on suurempi pinta-ala, jolloin jättimalli voi olla kaikista paras vaihtoehto.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät