Urheiluseuroille

Sen lisäksi että urheiluseurat ovat meille tärkeä asiakasryhmä, pyrimme toiminnallamme myös tukemaan suomalaisia urheiuseuroja taloudellisesti. Olemme lanseeranneet uuden konseptin jolla niin urheilun lajiliittojen, urheiluseurojen, seurajaostojen kuin joukkueiden taloudellisia puitteita voidaan vahvistaa. Seuran tai joukkueen kotisivulinkin kautta Fun Raise verkkokauppaan saapuvien asiakkaiden kaikki ostokset kerryttävät tuottoja seuralle ja/tai joukkueelle.

Miten verkkokauppalinkki toimii

Seurasi, jaostosi tai joukkueesi kotisivuille asennetaan linkki verkkokauppaamme. Linkki sisältää uniikin tunnisteen jolla kaikki verkkokauppaamme tästä linkistä saapuneet asiakkaat tunnistetaan. Kaikki ostokset voidaan näin identifioida ja jokainen ostos kerryttää tuloja organisaatiollesi.

Verkkokauppaostos tukijasi näkökulmasta

Seuralinkin kautta saapunut asiakas tekee verkkokauppaostoksensa yhtä helposti kuin muutkin asiakkaamme, eikä hänen tarvitse muistaa seurakoodeja tai muuta vastaava. Tilatut tuotteet toimitetaan ”seura-asiakkaalle” aivan samalla tavalla kuin muillekin verkkokaupan asiakkaille, eikä seuran tukemisesta aiheudu minkäänlaista vaivaa asiakkaalle.

Seuralinkin edut varainhankintanäkökulmasta

Seuralinkki ei vaadi minkäänlaista projektiluontoista myyntityötä tai toimitusten viemistä asiakkaille. Riittää kun mahdollisten tukijoidesi tiedossa on kotisivujenne osoite josta verkkokauppaan pääsee ostoksille. Kun tukijalla on halu tai tarve ostaa jotakin liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää, hän voi toteuttaa ostoksensa kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupassamme ja samalla tukea seuraanne tai joukkuettanne.

Entä verotus?

Seurasi/joukkueesi myy sähköistä mainostilaa Fun Raiselle. Korvaus mainostilasta ja mainostilan hinta riippuu ostosvolyymistä. Seuran / joukkueen korvaus lasketaan verkkokaupan tuotteiden arvonlisäverottomasta hinnasta. Mikäli organisaatiosi on arvonlisäverovelvollinen, mediatilan myynnin korvaukseen lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Miten päästä yhteistyökumppaniksi

Fun Raise tarjoaa yhteistyömahdollisuutta kaikille organisaatioille joiden toiminta liittyy urheiluun tai liikuntaan. Yhteistyö on mahdollista samassa urheiluseurassa samanaikaisesti niin seura- kuin joukkuetasollakin.

Ota yhteyttä meihin jos organisaationne on kiinnostunut tästä mahdollisuudesta.

 

Yhteystiedot:

Fun Raise
Puh. 020 759 7150 (arkisin 9 - 16)
Sähköposti info@funraise.fi
Käyntiosoite: JHC (Jorvas High-Tech Center) Hirsalantie 11 02420 Jorvas

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo