Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Yritysesittely

Fun Raise verkkokauppa

Fun Raise verkkokauppa on suomalainen liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin erikoisliike. Yritys on perustettu vuonna 2010. Urheilupuolella suurimmat tuoteryhmämme ovat kestävyyslajit kuten juoksu, maastohiihto ja pyöräily, palloilulajit, fitness, kuntoilu ja voimaharjoittelu, sekä uudet urheilulajit. Terveys- ja hyvinvointipuolella, kaupastamme löytyy esimerkiksi pohjoismaiden laajin valikoima hierontalaitteita, sekä laaja valikoima ilmankostuttimia ja ilmanpuhdistimia jotka helpottavat etenkin allergikoiden arkea. Ominaista kauppamme tärkeimpien tuotemerkkien osalta on erittäin laaja valikoima, jolla poikkeamme merkittävästi kaikista kivijalkakauppakilpailijoistamme. Asiantunteva LIVE asiakaspalvelumme on auki suurimman osan vuorokaudesta joka päivä vuoden ympäri.

Missiomme

Valikoimamme tuotteiden valinnassa kiinnitämme erityistä huomiota niiden toimivuuteen, kestävyyteen ja käytettävyyteen. Tarjoamme asiakkaillemme mieluummin vaihtoehtoja jotka maksavat hieman enemmän, mutta kestävät käytössä huomattavasti pidempään. Tämä on mielestämme kaikille osapuolille sekä taloudellisesti että ympäristönäkökulmasta fiksuinta.

Fun Raise verkkokaupan fiiliskuva

Fun Raise nouto- ja myyntipiste

Fun Raise verkkokaupan tuotteita voit myös ostaa nouto- ja myyntipisteessämme, joka sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa, Jorvas High-tech Centerissä.

Fun Raise myynti yrityksille, kunnille, urheiluseuroille ja muille yhteisöille

Fun Raise markkinoi ja myy urheilu- ja liikuntavälineitä myös yrityksille ja yhteisöille kuten kunnille ja urheiluseuroille. Yritys- ja yhteisömyynnin tuotevalikoima on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan valikoima. Laaja ja laadukas toimittajaverkostomme mahdollistaa joustavat hankintaratkaisut yritys- ja yhteisöasiakkaidemme tarpeisiin.

Fun Raise ja kestävä kehitys

Haluamme toiminnassamme olla kestävän kehityksen edelläkävijä. Kestävien tuotteiden lisäksi, tämän huomioidaan kaikessa toiminnassamme. Pyrimme pitämään varaosia hyvin saatavilla jotta tuotteiden elinaikaa näin voidaan pidentää. Lähetysten pakkauksia kuten pahvilaatikoita uusiokäytetään, niin kauan kuin se on mahdollista. Osa tuotteista toimitetaan suoraan maahantuojaien varastoilta loppuasiakkaille, ja näin vältytään turhilta välikuljetuksilta. Tutustu tarkemmin ympäristöjärjestelmäämme.

Fun Raise tukee taloudellisesti suomalaisten urheiluseurojen toimintaa

Fun Raise tukee suomalaisia urheiluseuroja ohjaamalla verkkokaupan tuottoja urheiluseuroille ja joukkueille jotka toimivat yhteistyössä kanssamme. 

 

Verkkokaupan hintalupaus

Fun Raise hhintalupaus logo

Jos ostamasi tuote löytyy edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme hintaerotuksen. Lue lisää myyntiehdoista.

Luotettava kumppani

Löydät meidät Vastuu Group Oy:n ylläpitämästä Luotettava kumppani palvelusta (Y-tunnus 2358865-2).

Luottoluokitus

AAA luttoluokitus logo

Vain 4,0 % suomalaisyrityksistä kuuluu AAA®-luottoluokkaan. Fun Raise on yksi niistä. Vaatimuksena korkeimmalle luottoluokitukselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

 

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät