Yritysesittely

Fun Raise verkkokauppa

Fun Raise verkkokauppa on suomalainen liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin erikoisliike. Yritys on perustettu vuonna 2010. Urheilupuolella suurimmat tuoteryhmämme ovat kestävyyslajit kuten juoksu, maastohiihto ja pyöräily, palloilulajit, fitness, kuntoilu ja voimaharjoittelu, sekä uudet urheilulajit. Terveys- ja hyvinvointipuolella, kaupastamme löytyy esimerkiksi pohjoismaiden laajin valikoima hierontalaitteita, sekä laaja valikoima ilmankostuttimia ja ilmanpuhdistimia jotka helpottavat etenkin allergikoiden arkea. Ominaista kauppamme tärkeimpien tuotemerkkien osalta on erittäin laaja valikoima, jolla poikkeamme merkittävästi kaikista kivijalkakauppakilpailijoistamme. Asiantunteva LIVE asiakaspalvelumme on auki suurimman osan vuorokaudesta joka päivä vuoden ympäri.

Missiomme

Valikoimamme tuotteiden valinnassa kiinnitämme erityistä huomiota niiden toimivuuteen, kestävyyteen ja käytettävyyteen. Tarjoamme asiakkaillemme mieluummin vaihtoehtoja jotka maksavat hieman enemmän, mutta kestävät käytössä huomattavasti pidempään. Tämä on mielestämme kaikille osapuolille sekä taloudellisesti että ympäristönäkökulmasta fiksuinta.

Fun Raise verkkokaupan fiiliskuva

Fun Raise nouto- ja myyntipiste

Fun Raise verkkokaupan tuotteita voit myös ostaa nouto- ja myyntipisteessämme, joka sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa, Jorvas High-tech Centerissä.

Fun Raise myynti yrityksille, kunnille, urheiluseuroille ja muille yhteisöille

Fun Raise markkinoi ja myy urheilu- ja liikuntavälineitä myös yrityksille ja yhteisöille kuten kunnille ja urheiluseuroille. Yritys- ja yhteisömyynnin tuotevalikoima on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan valikoima. Laaja ja laadukas toimittajaverkostomme mahdollistaa joustavat hankintaratkaisut yritys- ja yhteisöasiakkaidemme tarpeisiin.

Fun Raise toimii tanskalaisen Ji Sportin jakeilijana Suomessa

Tanskalainen Ji Sport on johtava pohjoismainen urheiluvälineiden toimittaja koululiikuntaan. Fun Raise toimii Ji Sport tuotteiden myyjänä ja jakelijana Suomessa 1.6. 2015 alkaen.  Ji Sport tuotevalikoimaan voit tutustua osoitteessa www.jisport.com.

Fun Raise tukee taloudellisesti suomalaisten urheiluseurojen toimintaa

Fun Raise tukee suomalaisia urheiluseuroja ohjaamalla verkkokaupan tuottoja urheiluseuroille ja joukkueille jotka toimivat yhteistyössä kanssamme. Lue lisää tiedotteestamme.

Lehdistötiedotteet ja -artikkelit

5.6..2015 Fun Raise laajentaa toimintaansa koulu- ja seuraliikunnan palveluntarjoajana

6.5.2014 Fun Raise verkkokauppa urheiluseurojen tueksi varainhankintaan

8.4.2014 Kesäksi uutta hauskaa ajanvietettä pihalle, mökille ja rannalle

22.2.2013 Speedminton lajiesittelyssä

Verkkokaupan hintalupaus

Fun Raise hhintalupaus logo

Jos ostamasi tuote löytyy edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme hintaerotuksen. Lue lisää myyntiehdoista.

Luottoluokitus

AAA luttoluokitus logo

Vain 4,0 % suomalaisyrityksistä kuuluu AAA®-luottoluokkaan. Fun Raise on yksi niistä. Vaatimuksena korkeimmalle luottoluokitukselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

Päämiehiä ja toimittajia

Garmin

Garmin logo

Garmin on maailman johtava sateliittinavigoinnin ja GPS-teknologian asiantuntija jonka urheilukäyttöön kehitetyt edistykselliset syke- ja gps-mittarit auttavat niin kuntoilijoita kuin huippu-urheilijoita harjoittelussa.

www.garmin.com

YOKO

YOKO logo

YOKO on maastohiihdon huippumerkki. YOKO tallihiihtäjiä ovat m.m. Kerttu Niskanen ja Kikkan Randall.

Gymstick

Gymstick logo

Gymstick on kansainvälisesti tunnettu suomalainen erittäin laadukkaiden liikuntavälineiden valmistaja. 

Kettler 

Kettler logo

Kettler on saksalainen, maailman johtava kuntolaitevalmistaja.

Gibbon Slacklines

Gibbon Slacklines on maailman ensimmäinen ja johtava slackline tuotteiden valmistaja.

www.gibbon-slacklines.com/

Beurer

BEURER on terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut saksalainen yritys. Tuotteissa on korkean laadun ja saksalaisen insinööritaidon lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja designiin.

www.beurer.com

SKLZ

SKLZ logo

SKLZ on maailman johtava innovattivisten urheiluharjoitusvälineiden kehittäjä Yhdysvalloista.

 

Muita yhteistyökumppaneita

Ji Sport A/S

Ji sport logo

Tanskalainen Ji Sport on johtava pohjoismainen urheiluvälineiden toimittaja koululiikuntaan. Yhtiöllä on toimintaa Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Fun Raise toimii Ji Sport tuotteiden myyjänä ja jakelijana Suomessa 1.6. 2015 alkaen. Ji Sport tuotteisiin voit tutustua Ji Sport Suomi sivuilla.

PJ Sulkapallokoulu

Pontus Jäntti Sulkapallokoulu logo

Pontus Jäntti Sulkapallokoulu toimii Kauniaisten urheilupuiston hallissa. Valmennusta sekä lapsille että aikuisille
 

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo