FEET2

Uudet ainutlaatuiset FEET juoksukengät ovat Karhun legendaarisen M-sarjan kehittäjien Teuvo Niskasen ja Matti Salmisen luomus. Kengän rakenne on patentoitu ja täysin ainutlaatuinen juoksukenkien markkinoilla.

Huom!Uudet vuoden 2018 mallit nyt saatavilla!

FEET juoksukenkien erityisominaisuudet

Patentoitu FEET juoksukenkä hyödyntää tehokkaasti reaktiovoimia eteenpäin juoksusuuntaan suuntautuvaan voimantuottoon, kun jalka osuu maahan. Oikein suuntautuva energiantuotto on hyvän juoksuaskeleen tärkein ominaisuus. Törmäysvaiheessa syntyvä määrältään suuri reaktiovoima jakaantuu pohjarakenteen muotojen ansiosta jalkaterän rakenteellisesti vahvimmalle alueelle, jolloin ei synny pistemäistä painekuormitusta. Ponnistusvaiheessa päkiään kohdistuva voima jakaantuu optimaalisesti. Nämä seikat vähentävät rasitusvammojen riskiä. Kenkä mahdollistaa luonnollisen tehokkaan rullaavan askeleen lyhyellä maakosketusajalla. FEET kenkä on täysin uusi, suomalaisten alansa huippuosaajien kehittämä ainutlaatuinen ja todella hyvä juoksukenkä. Kenkä on lanseerattu 2015 ja nyt saatavilla Fun Raise verkkokaupassa. Kengän kokojen saatavuus on rajoitettu tällä hetkellä. Kokosaatavuus laajenee keväällä 2016. Näin FEETin luoja Teuvo Niskanen kommentoi juoksuaskelta ja kehittämäänsä kenkää: "Täysin luonnolliseen askeleeseen ei päästä niin kauan, kun jalan ja alustan välissä on jokin kappale, mutta FEET pääsee hyvin lähelle sitä. Jokaisella on persoonallinen tyylinsä edetä. Kengällä ei muuteta mitään. Päinvastoin, sillä tuetaan ja tehostetaan juoksuaskelta siten, että jalkaterän pienet lihakset tulevat hyötykäyttöön. Jalassa on valmiiksi sisäänrakennettuna luontainen vaimennusjärjestelmä, jota juoksukengän rakenteiden ja geometrian pitäisi kunnioittaa. Niinpä mitään ylimääräisiä pehmusteita ei tarvita. Tossut sopivat kaikille ja kaikentasoisille juoksijoille. Itse en pidä juoksijoiden kategorisoinnista yli tai alipronatoiviin ja kaikkea siltä väliltä. Ihmiskeho on viisas ja toimii tarkoituksen mukaisella tavalla, jos sen annetaan toimia. Juokseminen on alkukantaisiin vietteihin perustuvaa toimintaa ja luonnon valinta muokkasi nykyihmisestä täydellisen kestävyysjuoksijan. ”

FEET juoksukengät netistä

FEET juoksukengät ja muut urheiluvälineet ja –varusteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kauppamme valikoimista löytyy vain laadukkaita tuotteita ja tuotemerkkejä. Kaikkien tuotteiden hinta on edullinen suhteutettuna niiden korkeaan laatuun. LIVE asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa apua kaupan valikoimaan, tuotteisiin ja muihin kauppaan liittyviin kysymyksiin. Kun asioit nettikaupassamme, sinun on hyvä tietää, että kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskuluon kiinteä 4.90. Ostoksesi voit maksaa laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankkisi kautta. Laskulla maksaessasi saat tuotteet aina ensin kotiin ja maksat vasta saatuasi tuotteetKaupan kaikki maksuliikenne hoituu turvallisesti Klarna Checkout järjestelmässä. Tervetuloa urheiluvälineostoksille Fun Raise verkkokauppaan!

 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  FEET Distance M musta FEET2

  109,00 €

  FEET Distance M oranssi FEET2

  109,00 €

  FEET Distance W musta FEET2

  109,00 €

  FEET Distance W pinkki FEET2

  109,00 €

  FEET Evolution M Juoksukengät (TARJOUS) FEET2

  79,00 €

  Feet Racer Juoksukengät (unisex) FEET2

  109,00 €

  Feet Trail FEET2

  119,00 €

  FEET Evolution W Juoksukengät (TARJOUS) FEET2

  79,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo