Marwe

Marwe kampanja kesäkuu 2017

Marwe rullasukset netistä

Marwe rullasukset ovat vuodesta toiseen voittaneet kansainvälisiä testejä ja ovat laajasti käytössä maailman huippuhiihtäjien keskuudessa. Marwe välineet ovat tunnettuja maastohiihdon kaltaisesta hiihdettävyydestään, erinomaisen kulutuskestävyyden ja märkäpidon omaavista suksien rullista sekä joustavista komposiittirungoista, jotka merkittävästi vaimentavat tärinää, melua ja rasitusta tukielimistöön, ja joilla on miellyttävä hiihtää.

Marwen valikoimasta löytyvät korkealaatuiset komposiitti- tai alumiinirunkoiset mallit maastohiihdon harjoitteluun ja rullahiihdon kilpailukäyttöön. Komposiittimallit valmistetaan käsin samalla rakenteella kuin huippukilpasukset saavuttaen erinomaisen hiihdettävyyden sekä tärinä- ja melunvaimennuksen. Suksien rullat valmistetaan Marwen rullahiihtoon yksinoikeudella kehittämistä materiaaleista, joilla on erinomainen kulutuskestävyys ja märkäpito. Marwen koko mallisto valmistetaan Suomessa. M.m. Marwen Skating 610 A malli on käytössä ampumahiihdon kesäkauden maailmanmestaruuskisoissa sekä maailman cupeissa.

Netistä, Fun Raise verkkokaupasta, löydät lähes täydellisen Marwe malliston. Hyödynnä Live asiakaspalveluamme oikean suksiparin valinnassa. Jos valitset komposiitista valmistetut sukset, ja painosi on yli 90 kiloa, sinun kattaa olla yhteydessä meihin tilauksen yhteydessä, niin voimme varmistaa että sinulle valitaan erityisen jäykkä pari.

Pyöränopeuksien osalta, Marwe on myös markkinoiden laajin valikoima vaihtoehtoja. Lähes kaikkiin malleihin on valittavissa neljä eri nopeusvaihtoehto, nopeista pyöristä erittäin hitaisiin rullanopeuksin. Nopeat 0-pyörät vastaavat lentokeliä, 6-vakionopeuden pyörien rullanopeus vastaa normaalia pakkaskeliä, Pyöränopeus 7 vastaa hidasta lumialustaa, ja erittäin hitaat pyörät (8) on ensisijaisesti suunniteltu voimaharjoitteluun. Riippuen nopeusta, pyörät valmistetaan joko polyuretaanista tai kumista. Luistelumallien pyörähalkaisija on 100 tai 105 mm, mallista riippuen ja perinteisen pyörien halkaisija on 80 mm.

Uutuutena kaudelle 2017 XC-komposiittirunkoja on saatavilla kahdella eri jäykkyydellä, eli Medium (suositellaan alle 80 kiloisille) ja Stiff yli 80 kiloisille.

Marwen tuote-esite 2017

Kaikkien merkkien rullasuksivalikoimamme löydät täältä

Hiihto/Rullasukset

 

Marwe lyhyesti

Marwe on suomalainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1926. Alkuvuosina yhtiö valmisti kengänkorkoja ja -pohjauskumeja. Viime vuosisadan puolivälissä yhtiön kumilaboratorio alkoi voimallisesti kehittää teknisiä kumituotteita, minkä seurauksena yhtiö on erikoistunut teknisiin kumituotteisiin. 1980-luvulla yhtiö hankki kumisekoituslinjan, mikä mahdollisti sekoitusmäärien kasvun ja asiakasräätälöidyt kumimateriaalit.

Rullasuksien tuotekehitys alkoi 1980-luvulla. Yritys on kehittänyt erittäin laadukkaan malliston, ja on saavuttanut johtavan aseman huippuhiihtäjien keskuudessa.

 

Hiihto / Rullasukset

Marwe Classic 700 XC rullasukset Marwe

339,00 €

Marwe Classic 800 XC rullasukset Marwe

369,00 €

Marwe Classic 700 A rullasukset Marwe

249,00 €

Marwe Skating 620 XC rullasukset Marwe

339,00 €

Marwe Skating 610 A rullasukset Marwe

275,00 €

Marwe Skating 590 XC rullasukset Marwe

295,00 €

Marwe Skating 500 A rullasukset Jr Marwe

195,00 €

Marwe Skating 500 A Pink rullasukset Jr Marwe

195,00 €

Hiihto / Tarvikkeet ja varaosat

Marwe Skating pyörä 100 x 25 Marwe

30,00 €

Marwe Skating pyörä 105 x 25 Marwe

30,00 €

Marwe Classic kumipyörä Marwe

25,00 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo