Marwe

Marwe kampanja kesäkuu 2017

Marwe rullasukset netistä

Marwe rullasukset ovat vuodesta toiseen voittaneet kansainvälisiä testejä ja ovat laajasti käytössä maailman huippuhiihtäjien keskuudessa. Marwe välineet ovat tunnettuja maastohiihdon kaltaisesta hiihdettävyydestään, erinomaisen kulutuskestävyyden ja märkäpidon omaavista suksien rullista sekä joustavista komposiittirungoista, jotka merkittävästi vaimentavat tärinää, melua ja rasitusta tukielimistöön, ja joilla on miellyttävä hiihtää. Voit tutustua myös kauppamme kaikkien merkkien rullasuksivalikoimaan.

Marwen valikoimasta löytyvät korkealaatuiset komposiitti- tai alumiinirunkoiset mallit maastohiihdon harjoitteluun ja rullahiihdon kilpailukäyttöön. Komposiittimallit valmistetaan käsin samalla rakenteella kuin huippukilpasukset saavuttaen erinomaisen hiihdettävyyden sekä tärinä- ja melunvaimennuksen. Suksien rullat valmistetaan Marwen rullahiihtoon yksinoikeudella kehittämistä materiaaleista, joilla on erinomainen kulutuskestävyys ja märkäpito. Marwen koko mallisto valmistetaan Suomessa. M.m. Marwen Skating 610 A malli on käytössä ampumahiihdon kesäkauden maailmanmestaruuskisoissa sekä maailman cupeissa.

Netistä, Fun Raise verkkokaupasta, löydät lähes täydellisen Marwe malliston. Hyödynnä Live asiakaspalveluamme oikean suksiparin valinnassa. Jos valitset komposiitista valmistetut sukset, ja painosi on yli 90 kiloa, sinun kattaa olla yhteydessä meihin tilauksen yhteydessä, niin voimme varmistaa että sinulle valitaan erityisen jäykkä pari.

Pyöränopeuksien osalta, Marwe on myös markkinoiden laajin valikoima vaihtoehtoja. Lähes kaikkiin malleihin on valittavissa neljä eri nopeusvaihtoehto, nopeista pyöristä erittäin hitaisiin rullanopeuksin. Nopeat 0-pyörät vastaavat lentokeliä, 6-vakionopeuden pyörien rullanopeus vastaa normaalia pakkaskeliä, Pyöränopeus 7 vastaa hidasta lumialustaa, ja erittäin hitaat pyörät (8) on ensisijaisesti suunniteltu voimaharjoitteluun. Riippuen nopeusta, pyörät valmistetaan joko polyuretaanista tai kumista. Luistelumallien pyörähalkaisija on 100 tai 105 mm, mallista riippuen ja perinteisen pyörien halkaisija on 80 mm.

XC-komposiittirunkoja on saatavilla kahdella eri jäykkyydellä, eli Medium (suositellaan alle 80 kiloisille) ja Stiff yli 80 kiloisille. Yhtiön lippulaivamalli luistelutyyliin on Marwe Skating 620 XC. Suosituimmat mallit perinteiselle tyylille ovat Marwe Classic 800 XC joka on varustettu tukipyörillä suksen keulassa, sekä vastaava Classic 700 XC malli ilman tukipyöriä.

Marwen tuote-esite 2018

Marwe lyhyesti

Marwe on suomalainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1926. Alkuvuosina yhtiö valmisti kengänkorkoja ja -pohjauskumeja. Viime vuosisadan puolivälissä yhtiön kumilaboratorio alkoi voimallisesti kehittää teknisiä kumituotteita, minkä seurauksena yhtiö on erikoistunut teknisiin kumituotteisiin. 1980-luvulla yhtiö hankki kumisekoituslinjan, mikä mahdollisti sekoitusmäärien kasvun ja asiakasräätälöidyt kumimateriaalit.

Rullasuksien tuotekehitys alkoi 1980-luvulla. Yritys on kehittänyt erittäin laadukkaan malliston, ja on saavuttanut johtavan aseman huippuhiihtäjien keskuudessa.

 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Marwe Classic 700 A rullasukset Marwe

  249,00 €

  Marwe Classic kumipyörä Marwe

  25,00 €

  Marwe Skating pyörä 100 x 25 Marwe

  30,00 €

  Marwe Skating pyörä 105 x 25 Marwe

  30,00 €

  Marwe Skating kumipyörä 80x40 mm Marwe

  30,00 €

  Marwe Universal 800 XC rullasukset Marwe

  389,00 €

  Marwe Skating 500 A rullasukset Jr Marwe

  195,00 €

  Marwe Skating 500 A Pink rullasukset Jr Marwe

  195,00 €

  Marwe Skating 590 A rullasukset Marwe

  199,00 €

  Marwe Skating 590 XC rullasukset Marwe

  295,00 €

  Marwe Skating 610 A rullasukset Marwe

  275,00 €

  Marwe Skating 620 XC rullasukset Marwe

  339,00 €

  Marwe Classic 700 XC rullasukset Marwe

  339,00 €

  Marwe Classic 800 XC rullasukset Marwe

  369,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo