Rullasukset

rullasuksimerkit kuva

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat ja edulliset rullasukset ja sauvat rullahiihtoon. Täältä löydät Suomen laadukkaimman rullasuksivalikoiman parhaaseen hintaan.  Kauttamme voit tilata itsellesi sopivat rullasukset ja rullahiihtotarvikkeet, olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta harrastuksen aloittanut. Mallistomme merkeistä Marwe ja VAUHTI ovat suomalaisia huippulaadukkaita rullasuksivalmistajia. Vuosien kokemuksella pidämme näiden valmistajien malleja hinta/laatusuhteeltaan parhaimpina vaihtoehtoina rullahiihtoon varaosahinnoittelu huomioiden.

Rullasuksien varaosat, kuten pyörät ja lokasuojat löydät hiihto-osastomme Tarvikkeet ja varaosat tuoteryhmästä tai kunkin tuotemerkin alta. Pyörien kiinnitys poikkeaa eri merkkien välillä, joten rullat kannattaa valita suksimerkin mukaan. 

Kun tilaat siteet rullasuksitilauksen yhteydessä, sukset toimitetaan siteet asennettuina.  Tuotekorteilla löydät valmiiksi sopivat ja kullekin mallille suosittelemamme SNS- ja NNN-siteet, jolloin tilaat koko paketin kätevästi yhdellä ja samalla tuotekortilla. Poikkeuksena SWENOR, joihin asennuspalvelua ei vielä ole saatavilla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Marwe Classic 700 XC rullasukset Marwe

339,00 €

Marwe Classic 800 XC rullasukset Marwe

369,00 €

Marwe Universal 800 XC rullasukset Marwe

389,00 €

Marwe Classic 700 A rullasukset Marwe

249,00 €

Marwe Skating 620 XC rullasukset Marwe

339,00 €

Marwe Skating 610 A rullasukset Marwe

275,00 €

Marwe Skating 590 XC rullasukset Marwe

295,00 €

Marwe Skating 590 A rullasukset Marwe

199,00 €

Marwe Skating 500 A rullasukset Jr Marwe

195,00 €

Marwe Skating 500 A Pink rullasukset Jr Marwe

195,00 €

Vauhti Classic Exceed Carbon VAUHTI

349,00 €

Vauhti Classic Carbon Fiber PSS 730 Wide VAUHTI

299,00 €

Vauhti Classic T710 R (TARJOUS -30%) VAUHTI

199,00 €

Vauhti Skate Exceed Carbon VAUHTI

329,00 €

Vauhti Skate PSS VAUHTI

279,00 €

Vauhti Skate 4 Sprint 1 VAUHTI

189,00 €

Vauhti Skate 4 Sprint 1 Junior VAUHTI

179,00 €

Elpex Evolution X (Classic) Elpex

349,00 €

Elpex Evolution V (Classic) Elpex

349,00 €

SWENOR Fibreglass Cap SWENOR

299,00 €

SWENOR Finstep Cap SWENOR

299,00 €

Swenor Skate Elite SWENOR

299,00 €

SUKSEE Pyöräsukset SUKSEE

595,00 €

Skike V8 Lift Speed (luistelu) Skike

379,00 €

Skike V8 Lift Cross 2 R (luistelu + perinteinen) Skike

419,00 €

Exel Formula XR-100 rullasuksisauvat EXEL

99,90 €

Exel Spectra XP-70 rullasuksisauvat jousituksella EXEL

79,90 €

Rullasukset avuksi ympärivuotiseen lajiharjoitteluun

Verkkokaupasta tilaat paitsi laadukkaat rullasukset, myös muut tarvittavat välineet hiihdon lajiharjoitteluun lumettomalla kaudella.Rullahiihto on paras lajiharjoittelumuoto hiihtoon lumettomissa olosuhteissa. Viime vuosien heikkojen lumiolosuhteiden ja lyhyiden talvien myötä rullasuksilla harjoittelun tärkeys korostuu entisestään etenkin kuntohiihtäjien lajiharjoittelussa. Valikoimamme kattaa siteet, hanskat, varaosat, laukut ja tietysti tyylikkäät rullahiihtoasut. Jos harrastat hiihtoa, mutta et vielä ole hiihtänyt rullilla, niin tee rullahiihdosta itsellesi hauska harrastus tai harjoittelumuoto ja osta kauttamme sopivat rullasukset ja välineet jo tänään.

Rullasukset edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät helposti itsellesi parhaiten sopivat rullasukset netistä parhaaseen hintaan.  Verkkokaupassamme sinua palvelee erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu kätevästi live-chatin välityksellä. Tätä kautta saat reaaliajassa asiantuntevaa apua maastohiihdon asiantuntiojoilta, ja autamme löytämään juuri sinun tasollesi ja tarpeillesi sopivat rullasukset niin luisteluun kuin perinteisellekin. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja lähetä tilauksesi meille. Oikeilla varusteilla rullahiihto on turvallista ja mukavaa. Tilaa varusteet itsellesi edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Fun Raise verkkokaupassa hinnat ovat lähes poikkeuksetta normaalia halvemmat ja tästä syytä kaupassamme on tarjolla myös hintalupaus, minkä ansiosta voit tehdä ostoksesi entistä turvallisemmin verkossa. Laadukkaat urheiluvälineet tekevät harrastamisesta mielekästä ja turvallista ja sen takia niihin myös kannattaa panostaa. Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiin liittyen tai et ole varma, mitkä tuotteet sopivat käyttöösi parhaiten, niin voit ottaa yhteyttää asiakaspalveluumme suoraan live-asiakaspalvelun kautta. Ostoksesi maksat kätevästi itse haluamallasi tavalla, Klarna laskulla tai erämaksulla, luottokotilla tai verkkopankin kautta. Tutustu suureen valikoimaamme jo tänään ja hanki laadukkaat välineet, millä teet liikkumisesta tehokkaampaa ja hauskempaa!

Rullasuksien valintaohjeita

Rullasuksien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. Kuten normaalihiihdossakin, perinteinen ja luistelutyyli vaativat omat mallinsa. Näin siksi, koska perinteisen tyylin malleissa on pitorullat jotka mahdollistavat vuorohiihtopotkun. Yleensä pitorullat ovat takapyörissä, mutta ne voivat olla edessäkin kuten Marwen suksimalleissa. Halutessa pitorullat voidaan näissäkin siirtää taakse.

Rungon valinta
Kun hiihtotyyli on selvä, kannattaa kiinnittää huomiota suksirunkoon. Voit valita alumiinirungon ja komposiittirungon välillä. Alumiinirunkoinen rullasuksi on edullisempi, mutta se täristää karkealla asfaltilla huomattavasti enemmän kuin komposiittirunko. Jos hiihdät rullilla paljon, suosittelemme ehdottomasti komposiittirungon valintaa. Harjoittelu on huomattavasti nautittavampaa, kun suksi ei täristä. Erittäin usein, ensin alumiinirunkoon hinnan takia päätyvät, siirtyvät jo seuraavalla kesäkaudella komposiittirunkoiseen malliin.
 
Pyörien leveys
Perussääntönä pyörien osalta on, että mitä leveämmät pyörät, sen stabiilimpi rullasuksi on käytössä. Perinteisen tyylin malleissa on kaikissa leveät pyörät, kuten pitääkin. Skate malleja löytyy sitten sekä kapeilla tyypillisesti 25 mm leveillä pyörillä ja myös leveämmillä pyörillä. Aloittelijalle leveämmät pyörät antavat alkuun stabiilimman tunteen, mutta tekniikan ja jalan asennon kannalta suosittelemme kokeneemmille hiihtäjille kapeita pyöriä.
 
Pyörien nopeus
Eri pyörien nopeudet simuloivat eri lumiolosuhteita. Nyrkkisääntönä nopeat rullat vastaavat lentokeliä lumella, vakiorullat vastaavat normaali pakkaslumen olosuhteita, ja hitaat rullat vastaavat raskasta keliä. Hienosäätöä voidaan tehdä myös niin että laitetaan pareittain eri nopeuden rullat eteen ja taakse. Tavoitteellisesti harjoittelevat käyttävät usein eri rullia eri harjoituksissa, ja näin treenaamista pystytään monipuolistamaan. Myös lämpötila vaikuttaa rullien nopeuteen. Kuumana kesäpäivänä vauhti on huomattavasti kovempi kuin kolealla säällä. Yksillä ja samoilla rullilla hiihtäville suosittelemme vakiopyöriä. Aikuisiällä rullahiihdon aloittaville on hyvä että nopeus ei ole liian kova alussa.
 
Muuta huomioitavaa
Suksiparin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös varaosien, eli ensisijaisesti pyörien hintaan. Jotkin merkit hinnoittelevat varaosat erittäin korkealle ja pyörien vaihto maksaa lähes yhtä paljon kuin uusi suksipari, kun taas toisten merkkien varaosahinnat ovat huomattavasti edullisemmat. Live asiakaspalvelussamme autamme sinua mielellämme sinulle parhaiten sopivan mallin löytämisessä. Lisäksi, alla löydät infoa kansainvälisiä rullasuksitesteistä.
 
Längd.se, ruotsalainen maastohiihtosivusto, testi 2016 (sivusto ei https suojattu, joten ei suoraa linkkiä tässä)
 
xc-ski.de, saksalainen maastohiihtosivusto, testi 2016
 
Rullasauvat
Saamme myös paljon kysymyksiä liittyen rullasuksisauvoihin. Lisäinfoa sauvoista löydät sauvaosastoltamme, mutta rullahiihdossa sama sauvapituus kuin lumella hiihdossa käy hyvin. Tämä siksi että rullasuksien maavara kompensoituu sillä, että rullapiikit eivät uppoa alustaan, kun taas lumella hiihdettäessä somman alaosa uppoaa lumeen. Kova asvalttialusta aiheuttaa hakkaavaa rasitusta tasatyönnössä etenkin kyynärpäihin, ja siksi suosittelemme käyttämään jousitettuja sauvoja tai ei ainakaan kaikkein jäykimpiä kilpasauvoja, etenkin jos hiihdät paljon.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo