SWENOR

SWENOR rullasukset ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja erinomaisesta tärinän vaimennuksesta. Norjalainen yritys on omalla loistavalla tuotekehityksen osaamisellaan menestyvä yritys. SWENOR on muun muassa Norjan hiihtomaajoukkueen virallinen rullasuksitoimittaja.

Rullasukset SWENOR Finstep ja Fibreglass vertailussa

SWENOR Finstep Cap rullasukset (2500 grammaa per pari) ovat hieman painavammat kuin Fibreglass malli (2150 grammaa per pari). Nämä perinteisen tyylin mallit ovat mielestämme valmistajan parhaat ja siksi ne löytyvät verkkokaupastamme. Finstepin rullat ovat hieman leveämmät eli 75 mm, kun leveys Fibreglass pyörissä vastaavasti on 70 mm. Molemmat on valmistettu lasikuidusta ja puulaminaateista jotka antavat hyvän tärinän vaimennuksen. Jos olet kokenut rullahiihtäjä ja hiihdät pääsääntöisesti asfaltilla, Fibreglass on valintasi. Jos sein hiihdät heikommalla alustalla ja haluat tukevamman parin, Finstep on valintasi.

Kaikkien merkkien rullasuksivalikoimamme löydät täältä:

Hiihto/Rullasukset

Hyvät urheiluvälineet edullisesti Fun Raise verkkokaupasta

Laajan hiihtovalikoiman lisäksi verkkokaupastamme löytyy hyvä valikoima tuotteita eri urheilulajeihn. Panostamme vain hyviin tuotemerkkeihin jota esimerkiksi SWENOR edustaa sekä vain laadukkaisiin tuotteisiin. Sinua palvelee verkkokaupassamme asiantunteva Live asiakaspalvelu, josta saat nopeasti apua kysymyksiisi kun tarvitset. Kaikille yli 50 € tilauksille kuljetus on ilmainen.  Kauppamme hinnat ovat aina kilpailukykyiset edulliset, ja siksi annammekin Fun Raise verkkokaupasta ostetuille tuotteille hintalupauksen josta löydät lisätietoa myyntiehdoistamme.  Tavoitteemme on olla Suomen parhaiten palveleva urheilun ja terveyden nettikauppa.

Hiihto / Rullasukset

SWENOR Fibreglass Cap SWENOR

299,00 €

SWENOR Finstep Cap SWENOR

299,00 €

Swenor Skate Elite SWENOR

299,00 €

Hiihto / Tarvikkeet ja varaosat

Swenor Finstep etupyörä kompletti SWENOR

58,00 €

Swenor Finstep takapyörä kompletti SWENOR

65,00 €

Swenor Fibreglass etuypörä kompletti SWENOR

58,00 €

Swenor Fibreglass takaypörä kompletti SWENOR

65,00 €

Swenor Skate Elite pyörä kompletti SWENOR

62,00 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo