SWENOR

SWENOR rullasukset ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja erinomaisesta tärinän vaimennuksesta. Norjalainen yritys on omalla loistavalla tuotekehityksen osaamisellaan menestyvä yritys. SWENOR on muun muassa Norjan hiihtomaajoukkueen virallinen rullasuksitoimittaja.

Rullasukset SWENOR Finstep ja Fibreglass vertailussa

SWENOR Finstep Cap rullasukset (2500 grammaa per pari) ovat hieman painavammat kuin Fibreglass malli (2150 grammaa per pari). Nämä perinteisen tyylin mallit ovat mielestämme valmistajan parhaat ja siksi ne löytyvät verkkokaupastamme. Finstepin rullat ovat hieman leveämmät eli 75 mm, kun leveys Fibreglass pyörissä vastaavasti on 70 mm. Molemmat on valmistettu lasikuidusta ja puulaminaateista jotka antavat hyvän tärinän vaimennuksen. Jos olet kokenut rullahiihtäjä ja hiihdät pääsääntöisesti asfaltilla, Fibreglass on valintasi. Jos sein hiihdät heikommalla alustalla ja haluat tukevamman parin, Finstep on valintasi.

Tutustu myös Fun Raise verkkokaupan koko rullasuksivalikoimaan joka on Suomen kattavin.

Hyvät urheiluvälineet edullisesti Fun Raise verkkokaupasta

Laajan hiihtovalikoiman lisäksi verkkokaupastamme löytyy hyvä valikoima tuotteita eri urheilulajeihn. Panostamme vain hyviin tuotemerkkeihin jota esimerkiksi SWENOR edustaa sekä vain laadukkaisiin tuotteisiin. Sinua palvelee verkkokaupassamme asiantunteva Live asiakaspalvelu, josta saat nopeasti apua kysymyksiisi kun tarvitset. Kaikille yli 50 € tilauksille kuljetus on ilmainen.  Kauppamme hinnat ovat aina kilpailukykyiset edulliset, ja siksi annammekin Fun Raise verkkokaupasta ostetuille tuotteille hintalupauksen josta löydät lisätietoa myyntiehdoistamme.  Tavoitteemme on olla Suomen parhaiten palveleva urheilun ja terveyden nettikauppa.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  SWENOR Finstep Cap SWENOR

  299,00 €

  Swenor Skate Elite SWENOR

  299,00 €

  Swenor Fibreglass etuypörä kompletti SWENOR

  58,00 €

  Swenor Fibreglass takaypörä kompletti SWENOR

  65,00 €

  Swenor Finstep etupyörä kompletti SWENOR

  58,00 €

  Swenor Finstep takapyörä kompletti SWENOR

  65,00 €

  Swenor Skate Elite pyörä kompletti SWENOR

  62,00 €

  SWENOR Fibreglass Cap SWENOR

  299,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo