VAUHTI

Laadukkaat Vauhti rullasukset ostat kätevästi netistä meiltä. LKive asiakaspalvelustamme saat nopeasti apua oikean mallin valintaan, juuri sinun tarpeisiisi. Vauhdin mallit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Kaupassamme löytyvät sopivat mallit joka lähtöön, niin Skate kuin Classic puolelle. Vauhti Wax Techologies on suomalainen yritys, ja useampi rullasuksimalli on pärjännyt erittäin hyvin kansainvälisissä testeissä.

Vauhti Skate Exceed Carbon esittelyssä

Vauhti Skate Exceed Carbon on Vauhdin lippulaivamalli luistelupuolelle.  Mallin akseliväli on 610 mm ja pyörien koko on 100 x 24 mm. Suksessa on erittäin kevyt hiilikuitukomposiittirunko, joka vaimentaa tärinää tehokkaasti ja joustaa ylös-alas suunnassa optimaalisesti. Ylös-alas jousto yhdistettynä rungon kovaan kiertojäykkyyteen antaa erittäin hyvän hiihtotuntuman joka loistavasti jäljittelee talvihiihtoa lumella. Runkoon kiinnittyvät madalletut haarukat tekevät hiihtämisestä vakaat ja helppoa, ja malli sopii siksi loistavasti myös aloittelijoille. Malli sopii tietysti sekä SNS ja NNN mallin siteille, mutta rungossa on NNN -ready to go integrointi, jonka ansiosta NNN-siteet on helppo kiinnittää runkoon ja mitään aluslevyjä ei tarvita. Malli on saatavilla sekä nopeilla että hitailla pyörillä. Jos harjoittelet ainoastaan yhdellä parilla, suosittelemme nopeita rullia.

Vauhti Classic Exceed Carbon perinteisen tyylin rullasuksi

Vauhti Classic Exceed Carbon on valmistajan lippulaivamalli perinteiselle tyylille.  Huippulaadukkaan, kevyen hiilikuiturungon tärinänvaimennusominaisuudet ovat loistavat. Rungon akseliväli on 730 mm ja kumipyörien koko on 70 x 55 mm. Kuten vastaavassa Skate suksessa, myös tässä Classic mallissa on NNN-ready to go integrointi jolloin aluslevyjä ei tarvita Rottefella siteille. Mallissa on erikoisleveät 55 mm pyörät esipyöristetyillä kanteilla, ja suksi sopii siksi myös loistavasti koville hiekkateille. Leveät kumipyörät varmistavat hyvän hallittavuuden. Rungon keveyden ja kovan kiertojäykkyyden myötä, hiihtäminen on tuntumaltaan hyvin samanlaista kuin lumella. Tästä on harjoittelussa hyötyä, koska tekniikka on helpompi pitää koossa ympärivuotisessa harjoittelussa. Tämäkin malli on saatavilla valintasi mukaan joko nopeilla tai hitailla rullilla.

Kaupan koko rullasuksimerkki valikoiman löydät täältä.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Vauhti Skate PSS VAUHTI

  289,00 €

  Vauhti Skate 4 Sprint 1 Junior VAUHTI

  209,00 €

  Vauhti Skate 4 Sprint 1 VAUHTI

  219,00 €

  Vauhti Classic T710 R (TARJOUS -30%) VAUHTI

  199,00 €

  Vauhti Classic Carbon Fiber PSS 730 Wide VAUHTI

  319,00 €

  Vauhti Skate Exceed Carbon VAUHTI

  349,00 €

  Vauhti Classic Exceed Carbon VAUHTI

  389,00 €

  Vauhti Rullasuksipiikit 9mm,10mm VAUHTI

  14,90 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo