Jooga & Pilates

jooga  pilates tuoteryhmä markkinointikuva

Jooga ja Pilates ovat tehokkaita ja hauskoja harjoittelumuotoja, jotka sopivat loistavasti niin miehille, kuin myös naisille. Niissä pyritään vahvistamaan erityisesti kehon syviä lihaksia, kehon kontrollointia, hengitystä ja liikkumaan fysiologisesti oikein. Nämä harjoittelumuodot sopivat loistavasti kaiken ikäisille henkilöille ja kaikista lähtökohdista tuleville, sillä ne antavat jokaiselle jotakin. Jos lihaskuntosi on entuudestaan loistava, niin saat lisää notkeutta ja koordinaatiokykyä, kun taas vähemmän urheilulliset ihmiset voivat kasvattaa tehokkaasti myös lihaskuntoa. Pilatespallo ja muut tarvisemasi välineet on helppo hankkia täältä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick Jooga palikka Gymstick

12,90 €

Gymstick Korkkinen Joogamatto Gymstick

39,90 €

Breeze putkirulla + Trigger pallo (TARJOUS -31%) Gymstick

24,90 €

Gymstick Joogamatto Gymstick

14,90 €

Gymstick PRO Joogamatto Gymstick

39,90 €

Pilatesrengas Schildkröt Fitness

18,90 €

Gymstick Pilates rengas, musta Gymstick

22,90 €

Pilatespallo Gymstick

12,90 €

Core Roller pilatesrulla 45/90 cm Gymstick

24,90 €

Pilatesrulla EVA-premium 15x60cm (Foam Roller) FitNord

32,90 €

Pilatesrulla EVA-premium 15x90cm (Foam Roller) FitNord

39,90 €

Pilatespallo ja muut jooga ja pilates välineet netistä

Fun Raise verkkokauppa tarjoaa edulliset ja laadukkaat Pilates ja Jooga välineet netistä, joilla teet Jooga tunneista mielenkiintoisempia ja saat harjoittelusta parhaan mahdollisen tehon irti. Valikoimastamme tilaat itsellesi suosituimmat jooga- ja pilates välineet, kuten joogamatot, pilatesrenkaat, pilatespallot ja rullat sekä kokonaiset joogasetit. Verkkokaupassa sinua auttaa myös osaava asiakaspalvelu, jonka tavoitat näppärästi suoraan live-chating kautta tai perinteisesti sähköpostilla. Asiakaspalvelusta saat apua kaikki tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Tutustu FunRaise verkkokaupan kattavaan valikoimaan jo tänään ja nauti terveellisemmästä elämästä harrastusten parissa. Meiltä tilaat sopivat välineet lajiin kuin lajiin edullisemmin!

Joogamatto poikkeaa jumppamatosta

Joogassa käytettävä harjoitusmatto, eli joogamatto on ohuempi kuin normaali jumppamato. Tyypillisesti sen paksuus on kolmesta kuuteen millimetriin. Joogassa hyvä tasapaino on olennaista, siksi alusta ei saa olla liian pehmeä. Paksu mattoa antaa suuremman pehmustevaikutuksen, mutta se vaikeuttaa kehon tasapainoa, joka on olennainen osa joogaharjoitteita. Tästä syystä tavallista 1,0 – 1,5 cm paksuista mattoa ei kannata käyttää tähän, vaan ohuempi, käyttötarkoitukseen kehitetty harjoitusmatto sopii paremmin. Kauppamme jumppamattovalikoiman löydät omasta tuoteryhmästään.

Kuntoilusta virtaa arkeen

Jooga on hyvä ja hauska harrastus, jonka avulla voit parantaa lihaskuntoasi, hapenottokykyä ja tukielimistöä. Tämän ansiosta se on hyvä laji kaikille lähtökohdista aloittavilla, sillä sen avulla teet myös arkisista tehtävistä helpompia ja harjoitat kehoasi tasaisesti. Paremman lihaskunnon lisäksi joogan hengitysharjoitukset tuovat happea kehoon, jonka avulla esimerkiksi stressinhallinta helpottuu. Pilates puolestaan 1900-luvun alussa kehitetty kehonhallintatekniikka, jonka idea perustuu pitkälti itämaisiin liikuntamuotoihin. Erona joogaan, tästä menetelmästä on jätetty pois filosofiset asiat. Tämä laji sopii loistavasti etenkin länsimaalaisille vartalotyypeille ja kiireisille ihmisille, sillä sitä voi harrastaa lähes missä tahansa.

 

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo