Jumppamatot

jumppamatot tuoteryhmä markkinointikuva


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Kettler Jumppamatto Kettler

24,90 €

Kuntoilumatto FitNord

14,90 €

Kettler Fitnessmatto Kettler

29,90 €

Comfort jumppamatto 1,5 cm Gymstick

34,90 €

FightBack Fitnessmatto 1,5 cm FightBack

34,90 €

FitNord Jumppamatto NBR 1,5 cm FitNord

39,90 €

NBR Jumppamatto 1,0 cm Gymstick

49,90 €

NBR Jumppamatto 1,5 cm Gymstick

79,90 €

Voimistelupatja 100x200x10 cm Dinox

225,00 €

Gymstick Pro Salimatto Gymstick

29,90 €

Jumppamatot kategoriasta löydät laadukkaat vaihtoehdot niin kuntosali- kuin kotikäyttöönkin. Valikoima kattaa suosituimmat matot niin joogaan, pilatekseen, kuin myös normaaliin jumppaan. Kestävä ja laadukas jumppamatto tekee harjoittelusta huomattavasti mielekkäämpää ja tietysti kestää pidempään, mikä tarkoittaa myös sitä, että voit käyttää samaa mattoa vuodesta toiseen. Valikoimasta löydät jumppamatot suosituilta valmistajilta, kuten saksalainen FitNord ja kotimainen kuntoiluvälinevalmstaja Gymstick, jotka ovat molemmat tunnettuja erityisesti huippulaadukkaista urheiluvälineistään ja kestävistä tuotteistaan, minkä takia ne ovatkin useiden laatua arvostavien urheilijoiden valinta. Kaupastamme löytyy myös ohuempia joogamattoja omasta tuoteryhmästään.

Laadukkailla urheiluvälineillä tehoa treeneihin

Treenaaminen on aina mukavampaa ja tehokkaampaa laadukkailla välineillä ja juuri sen takia myös FunRaise verkkokaupan valikoimasta löytyvät tuotteet ovat valittu tarkoin. Esimerkiksi perinteiseen harjoitteluun suunniteltu paksu jumppamatto tulee olla valmistettu oikeanlaisesta materiaalista, jotta sen pehmeämpi koostumus säilyy hyvänä pidempään, kun taas ohuemmat joogamatot eivät saa olla liian liukkaita, jotta harjoittelu on turvallista. Muun muassa Schildkröt jumppamatto on loistava valinta joogaan ja se sopii niin harrastelijoille, kuin myös kokeneille joogaajille. Laadukas ja paksu Gymstick jumppamatto puolestaan sopii moneen erilaiseen urheiluun, niin kotiin kuin myös kuntosalille.

Verkkokaupastamme löydät paitsi laadukkaat jumppamatot, myös sopivat välineet lähes jokaiseen lajiin ja harjoitteluun. Olit sitten kiven kova ammattilainen tai vasta jonkin harrastuksen aloittanut, niin meiltä löydät itsellesi parhaiten soveltuvat tuotteet, lisäravinteet, pallot, laitteet ja muut välineet.

Nopea ja edullinen toimitus netistä – Fun Raise

Fun Raise verkkokaupasta tilaat netistä jumppamatot ja muut urheilutuotteet nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät sopivat urheiluvälineet lähes joka lajiin ja saat myös yli 50€ tilauksiin kuljetuksen kaupan päälle. Tutustu valikoimaan ja tilaa paksu Gymstick jumppamatto tai laadukkaat joogaamiseen suunnitellut jumppamatot kauttamme huippuedulliseen hintaan. Verkkokaupassa sinua auttaa myös ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu, jonka tavoitat nyt perinteisen sähköpostin lisäksi myös suoraan live-chatistä. Kysy lisää tuotteista ja tee urheilusta hauskempaa asiallisilla välineillä!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo