Kahvakuulat

kahvakuulat tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman kahvakuulia moniin eri treeneihin. Tarvitsit sitten yksittäin kahvakuulan omiin kotitreeneihin tai vaikkapa koko sarjan kuntosalille, niin valikoimastamme löydät juuri sopivat vaihtoehdot. Kahvakuulalla harjoittelu on paitsi todella tehokasta, myös aidosti hauskaa ja sitä voit harrastaa vaikkapa kotona. Jos et siis nauti salilla harjoittelusta, niin kahvakuula on ehkäpä paras mahdollinen väline lihasten harjoittamiseen. Ei ole väliä oletko vasta urheilun aloittanut vai vuosia kilpaurheilua harrastanut. Gymstick kahvakuula sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, kunhan vain aloituspaino on riittävän kevyt. On sanottu, että useissa kahvakuula harjoituksissa jopa 75% kehon lihaksista on aktiivisia, minkä takia tämä harjoittelumuoto on erittäin rankka ja tehokas. Voit myös yhdistää kuntopallolla treenaamisen tähän, mikäli haluat tehdä räjähtäviä voimaharjoitteita.

Heilautus on hyvä esimerkki lihaskuntoa kehittävistä kahvakuulaliikkeistä. Kahvakuula heilautus (kettlebell swing) vahvistaa olkapäitä, pakaralihaksia ja selkälihaksia, sekä edistää kehonhallintaa. Tilatessasi kuulasi meiltä saat paketin myötä linkin lukuisiin online videoihin eri treeniliikkeistä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Ergo kahvakuula 4 - 20 kg Gymstick

17,90 €

Vinyylikahvakuula (3 - 12 kg) Gymstick

14,90 €

FitNord Pinnoitettu kahvakuula 2 - 40 kg FitNord

15,00 €

PRO kahvakuula (4 - 32 kg) Gymstick

25,00 €

Teräksiset kisakahvakuulat 8 - 32 kg Gymstick

45,00 €

Fitrocks kahvakuulat 4 - 20 kg Fitrocks

99,90 €

PRO Kahvakuulateline Gymstick

299,00 €

Kahvakuulalla harjoittelu on tehokasta

Kahvakuulat ovat tehokkaita välineitä kehon kokonaisvaltaiseen harjoittamiseen. Halusitpa sitten kiinteyttää kehoasi, saada lisää räjähtävää voimaa tai vaikkapa parantaa lihaskestävyyttä, niin kahvakuulalla teet sen vaikkapa kotonasi. Samalla kuulalla tehtävät liikkeet ovat isoja, joten myös aerobista kuntoa on mahdollista kohentaa. Aloittelijoiden kannattaa myös muistaa, että suurin osa kahvakuula liikkeistä tehdään kropan isoja lihaksia käyttäen, joten kun tilaat kahvakuulat netistä, niin sopiva paino voi olla oletettua isompi. Esimerkiksi harrastusta aloitteleville miehille normaali kuulan paino on usein 8-16 kiloa ja naisille kuulan paino osuu yleensä 4-8 kilon väliin. Kuitenkin harjoiteltavat liikkeet kannattaa aina hioa kuntoon mieluummin liian kevyellä painolla, kun taas liian suurella. Näin ollen vältyt ikäviltä vammoilta ja revähdyksiltä paremmin, eikä harjoitteluunkaan tule turhia taukoja liian kipeiden paikkojen takia. Valikoimastamme löytyy sopiva kahvakuula vaihtoehto jokaiselle.

Osta kahvakuula ja muut treenivälineet netistä

Kahvakuula hinta vaihtelee mallista ja painosta riippuen vain noin kymmenestä eurosta muutamaan kymppiin, jonka ansiosta se on erittäin hyvä harrastus ihan kenelle tahansa. Fun Raise verkkokaupasta tilaat laadukkaat kahvakuulat ja muut kotikuntoiluvälineet netistä huippuedullisesti, ja saat ne myös kotiisi toimitettuina ilman postikuluja, kun teet vähintään 50 euron tilauksen. Tutustu siis suureen valikoimaamme treenivälineitä voimaharjoitteluun jo tänään ja teet harjoittelusta aidosti mukavaa oikeilla välineillä!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo