Kahvakuulat

kahvakuulat tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman kahvakuulia moniin eri treeneihin. Tarvitsit sitten yksittäin kahvakuulan omiin kotitreeneihin tai vaikkapa koko sarjan kuntosalille, niin valikoimastamme löydät juuri sopivat vaihtoehdot. Kahvakuula harjoittelu on paitsi todella tehokasta, myös aidosti hauskaa ja sitä voit harrastaa vaikkapa kotona. Jos et siis nauti salilla harjoittelusta, niin kahvakuula on ehkäpä paras mahdollinen väline lihasten harjoittamiseen. Ei ole väliä oletko vasta urheilun aloittanut vai vuosia kilpaurheilua harrastanut. Gymstick kahvakuula sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, kunhan vain aloituspaino on riittävän kevyt. On sanottu, että useissa kahvakuula harjoituksissa jopa 75% kehon lihaksista on aktiivisia, minkä takia tämä harjoittelumuoto on erittäin rankka ja tehokas.

Heilautus ja tuulimylly ovat hyviä esimerkkejä lihaskuntoa kehittävistä kahvakuulaliikkeistä. Tilatessasi kuulasi meiltä saat paketin myötä linkin lukuisiin online videoihin eri treeniliikkeistä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Ergo kahvakuula 4 - 20 kg Gymstick

17,90 €

Vinyylikahvakuula (3 - 12 kg) Gymstick

14,90 €

FitNord Pinnoitettu kahvakuula 2 - 40 kg FitNord

15,00 €

PRO kahvakuula (4 - 32 kg) Gymstick

25,00 €

Teräksiset kisakahvakuulat 8 - 32 kg Gymstick

45,00 €

Fitrocks kahvakuulat 4 - 20 kg Fitrocks

99,90 €

PRO Kahvakuulateline Gymstick

299,00 €

Harjoittelu – Gymstick kahvakuulat

Gymstick kahvakuulat ovat tehokkaita välineitä kehon kokonaisvaltaiseen harjoittamiseen. Halusitpa sitten kiinteyttää kehoasi, saada lisää räjähtävää voimaa tai vaikkapa parantaa lihaskestävyyttä, niin kahvakuulalla teet sen vaikkapa kotonasi. Samalla kuulalla tehtävät liikkeet ovat isoja, joten myös aerobista kuntoa on mahdollista kohentaa. Aloittelijoiden kannattaa myös muistaa, että suurin osa kahvakuula liikkeistä tehdään kropan isoja lihaksia käyttäen, joten kun tilaat kahvakuulat netistä, niin sopiva paino voi olla oletettua isompi. Esimerkiksi harrastusta aloitteleville miehille normaali kuulan paino on usein 8-16 kiloa ja naisille kuulan paino osuu yleensä 4-8 kilon väliin. Kuitenkin harjoiteltavat liikkeet kannattaa aina hioa kuntoon mieluummin liian kevyellä painolla, kun taas liian suurella. Näin ollen vältyt ikäviltä vammoilta ja revähdyksiltä paremmin, eikä harjoitteluunkaan tule turhia taukoja liian kipeiden paikkojen takia. Valikoimastamme löytyy sopiva Gymstick kahvakuula vaihtoehto jokaiselle.

 

Kahvakuula netistä – Fun Raise verkkokauppa

Kahvakuula hinta vaihtelee mallista ja painosta riippuen vain noin kymmenestä eurosta muutamaan kymppiin, jonka ansiosta se on erittäin hyvä harrastus ihan kenelle tahansa. Fun Raise verkkokaupasta tilaat laadukkaat kahvakuulat netistä huippuedullisesti ja saat ne myös kotiisi toimitettuina ilman postikuluja, kun teet vähintään 50 euron tilauksen. Tutustu siis suureen valikoimaamme jo tänään ja teet harjoittelusta aidosti mukavaa oikeilla välineillä!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo