Kuntopallot

kuntopallot tuoteryhmä markkinointikuva

Kuntopallot joka lähtöön löydät täältä. Kuntopallo on monipuolinen harjoitusväline jolla voi harjoitella voimaa, nopeutta, motoriikkaa ja liikeratoja. Pallon paino kannattaa valita käyttötarkoituksen ja oman lihaskunnon perusteella. 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Kuntopallo käsikahvoilla 4 - 10 kg (SUPERTARJOUS) Gymstick

29,90 €

Medicine ball kuntopallo 1 - 8 kg Gymstick

29,90 €

Gymstick Slam Ball 4 - 16 kg Gymstick

29,90 €

Kuntopallo 1 - 5 kg FitNord

30,00 €

P2I Kuntopallo narulla (2 - 6 kg) Pure 2 Improve

39,90 €

P2I Kuntopallo 2 - 10 kg Pure 2 Improve

39,90 €

Livepro Warrior Wall Ball kuntopallo​ Livepro

59,90 €

Livepro Medicine Kuntopallo kahvoilla Livepro

59,90 €

Livepro Tornado Valjaat kuntopallolle Livepro

19,90 €

Livepro Teline Medicine kuntopalloille Livepro

149,00 €

Laadukkaat kuntopallot edullisesti netistä

Hyvä kuntopallo on helppo ostaa edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kuntopallot sopivat erilaisiin treeniliikkeisiin ja sitä voidaan monipuolisesti käyttää muun muassa lihasvoiman kehittämiseen, nopeusvoiman kehittämiseen, ja erinäisten liikeratojen ja kiertoliikkeiden harjoittamiseen. Tutustu myös laajaan kahvakuulien valikoimaamme. Mallistostamme löytyy sopivat välineet niin treenaamisen ammattilaisille kuin aloitteleville kuntoilijoillekin. Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti postitse koko Suomeen. Kauppamme on auki 24/7 joten voit hoitaa kuntoiluostoksesi juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, ja jonottamatta tietysti. Eri mallien valinnassa sinua auttaa asiantunteva Live asiakaspalvelumme joka on auki suurimman osan päivästä, useimmiten myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja tätä sinun kannattaa hyödyntää. Ostoksesi maksat helposti ja turvallisesti mieleiselläsi maksutavalla. Tervetuloa tekemään laadukkaita ostoksia urheilun ja kuntoilun nettikauppaamme!

Slam Ball - kuntopallo joka ei pompi

Uusi Gymstick slam ball on laadukas kuntopallo joka ei pompi. Koska väline ei pompi, harjoittelu on erityisen turvallista verrattuna perinteisiin malleihin. Kumipintainen pallo on täytetty rautahiekalla. Pallon kumipinta mahdollistaa hyvän pidon. Pallo sopii erinäisiin voima- ja nopeusharjoitteisiin, vartalon kiertoliikkeisiin ja moneen muuhun. Väline sopii myös loistavasti crossfit treeneihin ja yleisurheilun heittolajien sekä palloilulajien voima-, nopeusvoima- ja koordinaatioharjoituksiin. Valikoimamme kevyin slam ball kuntopallo painaa 4 kg ja painavin 16 kg. Slamball säästää myös lattiaa.  Slam ballia voit heittää ilmaan, lattiaa vasten tai kestävää seinärakennetta vasten. Fun Raise on suomalainen verkkokauppa joka on yksi johtavia kuntoiluvälineiden jälleenmyyjä pohjoismaissa. Panostamme tuotteiden korkeaan laatuun, laajaan mutta laadukkaaseen valikoimaan ja hyvään asiakaspalveluun. Mottomme on, että oikeisiin välineisiin kannattaa panostaa, sillä näin treenaaminen on miellyttävämpää ja myös loukkaantumisriski vähenee asianmukaisilla välineillä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo