Käsipainot

käsipainot tuoteryhmä markkinointikuva

Laadukkaat käsipainot löydät edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Valikoimasta löydät niin käsipainosarjoja kuin säädettävät mallit, kuin myös kiinteät kumiset ja kromiset mallit. Tämän lisäksi tarjolla on erilaisia telineitä painojen säilytykseen sekä kotiin että kuntosaleille. Käsipainoilla treenaaminen on paitsi tehokasta, niin myös erittäin hauskaa. Sopivilla painoilla voit tehdä tehokkaan treeniin vaikkapa kotona ennen töihin lähtöä tai myöhään illalla, kun et välttämättä jaksa enää lähteä kuntosalille. Käsipainoilla voit tehdä lähes kaikenlaista harjoituksia aina voimaharjoittelusta kestävyysharjoitteluun.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick Quick-Lock Säädettävä Käsipaino 22,5 kg Gymstick

199,00 €

Hex käsipainot 1 - 50 kg FitNord

8,90 €

Neopreeni käsipainot (2 x 2 - 6 kg) Gymstick

22,90 €

Käsipainosarja 15 kg (30 mm) FitNord

49,90 €

Olympia Käsipainosarja 20 kg (50mm) FitNord

119,00 €

Käsipainosetti 1 x 15 kg Gymstick

59,00 €

Käsipainosetti 2 x 10 kg Gymstick

64,90 €

Kromiset käsipainot (pari) (eri kokoja) FitNord

16,00 €

Kromiset käsipainot PRO (pari) (eri kokoja) FitNord

34,90 €

FitNord Diamond PU käsipainopari (eri kokoja) FitNord

60,00 €

FitNord Hex Käsipainopaketti 1-10 kg + teline (TARJOUS) FitNord

499,00 €

FitNord Kromattu Käsipainopaketti PRO 1-10 kg + teline FitNord

999,00 €

PRO käsipainot 5 - 50 kg (PU) Gymstick

60,00 €

Kromiset käsipainot 0,5 - 10 kg Gymstick

13,00 €

Fitrocks käsipainot 2 - 20 kg Fitrocks

119,80 €

Fitrocks Gripbell otekivet 6 - 30 kg Fitrocks

59,90 €

Fitness Bag Gymstick

59,90 €

Torniteline kromikäsipainoille Gymstick

299,00 €

Käsipainoteline 6:lle parille Gymstick

399,00 €

Käsipainotanko 30mm, 35cm kierrelukoilla FitNord

12,50 €

Käsipainotanko 30mm, 35cm jousilukoilla FitNord

12,50 €

Olympia Käsipainotanko 50 mm FitNord

38,90 €

Säädettävät käsipainot kotiharjoitteluun

Säädettävät käsipainot ovat erittäin kätevä harjoitusväline kotiin ja ne olisikin hyvä löytyä kaikilta, tai ainakin niiltä kenelle kuntosalilla käyminen ei tunnu luonnollisesta tai sitten sinne ehtiminen työkiireiden lomassa tuntuu liian haastavalta. Painojen edullinen hinta ja niiden monipuolisuus harjoitusvälineenä tekevät niistä hyvän vaihtoehdon lihaskuntoharjoitteluun kotona kenelle tahansa. Säädettävien painojen etu kiinteisiin käsipainoihin verrattuna kustannusedun lisäksi on tietysti se, että ne vievät vähemmän tilaa ja sopivat näin usein paremmin kotioloihin. Kovaa treenaaville suosittelemme 50mm Olympia 20 kg käsipainosarjaa, johon voi myös ostaa lisäpainoja. Lisälevypainot näihin löydät omasta erillisestä Levypainot-tuoteryhmästä. Ei ole merkitystä oletko vasta kuntoilua aloitteleva, iäkkäämpi paremmasta lihaskunnosta haaveileva henkilö vai kokenut kehonrakentaja, niin ne ovat erittäin tehokas kuntoiluväline sinulle. Säädettävyyden myötä voit samoilla välineillä tehdä sekä pitkiä aerobisia sarjoja että kovempia lyhyitä sarjoja. Voimaharjoittelulla voit muokata kehoasi tai sitten vain kasvattaa lihaskuntoa niin, että selviät arkisista askareista helpommin läpi elämän.

Gymstick käsipainot netistä

Huippulaadukkaat Gymstick käsipainot ja painosarjat netistä tilaat helpoiten suoraan Fun Raise verkkokaupasta, mistä saat nyt ostamillesi tuotteille myös hintalupauksemme. Hintalupauksemme tekee verkossa asioimisesta aidosti turvallisempaa ja voit vakuuttua, että et koskaan joudu maksamaan tuotteistasi liikaa. Hintalupauksestamme löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme. Tutustu suureen Fun Raise valikoimaan ja tee kuntoilusta tehokasta ja turvallista laadukkailla välineillä. Tämän lisäksi verkkokaupan sivuilla sinua palvelee osaava asiakaspalvelu live-chatin ja sähköpostin välityksellä, mistä voit kysyä lisäkysymyksiä kaikkeen harjoitteluun, tilauksiin tai vaikkapa tuotteisiimme liittyvissä asioissa.  Laadukkaan valikoiman lisäksi, toimituksemme ovat nopeita ja pyrkimyksenämme on antaa asiakkaillemme markkinoiden paras asiakaspalvelukokemus. Tervetuloa onnistuneille harjoitusvälineiden ostoksille nettikauppaamme, joka on auki 24/7 vuoden jokaisen päivänä.

Käsipainotreeneillä lihasvoimaa ja kehonhallintaa

Käsipainotreeneillä harjoitat erittäin monipuolisesti lihasvoimaa, ja tämä on kaikille tuttua. Kaikki tuntevat perinteiset hauis- ja ojentajaliikkeet. Selkälihasten voimistaminen on myös tuttua useimmille näillä välineillä. Näiden välineiden käyttöalue on kuitenkin paljon laajempi ja esimerkiksi kotikäytössä moni kehonhallintaa kehittävä kahvakuulaliike voidaan toteuttaa näillä. Myös esimerkiksi vatsaliikkeissä välineet sopivat rasitustason lisäämiseen.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo