Levypainojen valinta

Levypainojen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Ensimmäinen on reiän halkaisija. Valikoimistamme löytyvät sekä olympia levypainot 50 mm että levypainot 30 mm halkaisijalla. 50 mm levypainot on standardimitta ja normaalitangot on tehty tälle mitalle. 30 mm halkaisija sopii body pump setteihin. Myös levypainot kannattaa valita huolella, sillä laadukkaat levypainot kestävät vuosia kovaa treeniä, kun taas huonolaatuiset voivat hajota ennen aikojaan. Toinen seikka, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on materiaalin laatu. PRO ja Bumper Plate mallit ovat erittäin laadukasta ja kestävää materiaalia, ja ne soveltuvat loistavasti kovaan kuntosalikäyttöön. Kotisalilla käyttö on huomattavasti vähempää, ja tällaiseen käyttöön suosittelemmekin edullisempia Gymstick kumipainoja. Asiantuntevaa apua saat tarvittaessa Live asiakaspalvelustamme joka toimii chatin välityksellä.

Levypainot ja muut voimaharjoittelutuotteet netistä

Voimaharjoittelu tulisi olla osana jokaisen ihmisen treeniohjelmaa. Olit sitten juniori tai seniori, niin oikein suunniteltu voimaharjoitteluohjelma antaa tukea muihin lajeihin sekä helpottaa arkisissa askareissa. Voimaharjoittelun avulla saat myös rakennettua itsellesi paremman lihaksiston, jonka ansiosta liikkuminen onnistuu paremmin läpi elämän. Levypainot ja muut tarvikkeet punttisaliharjoitteluun on helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Yli 35 kg:n lähetykset toimitetaan kotiovelle asti ja tuotteiden rahti sisältyy hintaan. Laadukkaiden tuotteiden ja nopean toimituksen lisäksi, valttimme on aina edullinen ja kilpailukykyinen hinta. Tästä annamme myös takeen hintalupauksen muodoissa, eli jos löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta 2 viikon kuluessa tilauksestasi, kauppamme hintalupaus on voimassa.

Levypainot

levypainot tuoteryhmä markkinointikuva

Fun Raise verkkokaupasta löydät suuren valikoiman tehokkaaseen harjoitteluun suunniteltuja tankoja ja olympia levypainoja edullisin hinnoin. Valikoimamme kattaa muun muassa levypainot 50mm ja levypainot 30mm sekä laadukkaat levytangot jokaiseen tarkoitukseen. Tilaamalla levypainot netistä voit säästää hinnan lisäksi aikaa, sillä tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi jouhevalla toimituksella ilman postikuluja, kun tilaat yli 50€ arvosta tuotteita. Olit sitten kuntosalin omistaja tai omaan kotisalia perustamassa, niin meiltä löydät juuri sopivat tuotteet tehokkaaseen voimaharjoitteluun.


Vinyyli levypainot 2x10 kg (30 mm) Gymstick

34,90 €

Levypainot 1,25 - 20 kg (alk. 7,90/kpl) Gymstick

7,90 €

PRO Levypainot 30 mm pareittain (PU) Gymstick

21,00 €

PRO PU levypainot (1,25 - 25 kg) Gymstick

13,00 €

Bumper Levypainot 5 - 25 kg Gymstick

55,00 €

Premium Bumper Plates Levypainot (5 - 25 kg) Gymstick

65,00 €

PRO Levypainoteline Gymstick

230,00 €

Levypainoteline Gymstick

99,00 €

Levytanko + painot 85 kg Gymstick

429,00 €

Levytanko + painot 125 kg Gymstick

549,00 €

Levytanko- ja painosetti 50 kg Gymstick

114,90 €
verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo