Levytanko tai painonnostotanko tehokkaisiin treeneihin

Levytanko, eli painonnostotanko on tehokas voimaharjoitteluväline, jota tarvitaan monenlaiseen treeniin. Tästä syystä myös laadussa ei kannata tinkiä, sillä huonolaatuiset tangot voivat olla jopa vaarallisia, kun painot nousevat tarpeeksi suuriksi. Fun Raise verkkokaupan tankovalikoima on tarkoin valittu huippuvalmistajilta, kuten Gymstick, joka on erityisen tunnettu turvallisista ja laadukkaista tuotteistaan. Olympic tanko on valmistettu teräksestä ja sen pituus on normaalisti 2,18 metriä sekä halkaisija 28mm ja päistä 50mm. Otekohdissa siinä on karhea pinta, joka auttaa tarkan otteen saamisessa. Levytankoja löydät valikoimastamme eri mitoissa ja eri teräslaaduista valmistettuina. Meiltä löydät myös valmiita tankosettejä joihin kuuluvat niin painot, levyt kuin lukotkin. Tarvikkeet kuten lukot voit tietysti myös ostaa erikseen.

Olympic levytangot edullisesti netistä

Suosittu Gymstick Olympic levytangot löytyvät niin 15 kg:n kuin 20 kg:n vaihtoehtoina. Nämä ja muut painonnostotuotteet on helppo tilata netistä Fun Raise verkkokaupasta. Huippumalli Olympic Premium on varustettu huippulaadukkailla laakereilla. Se on valmistettu erikoisteräksestä ja levytanko pysyy suorana vaikka se tippuisi lattialle korkealtakin isolla kuormalla. Olympic sarjasta löytyy myös monipuolinen vinotanko joka soveltuu mainiosti muun muassa hauislihasten ja ojentajien treenaamiseen. Fun Raise verkkokauppa on keskittynyt tarjoamaan erilaisia urheilutuotteita edulliseen hintaan. Valikoimasta tilaat itsellesi nyt myös painonnostotangot, painot ja lukot tunnetuilta valmistajilta järkihinnoin ja saat tuotteet suoraan kotiisi toimitettuina ilman postikuluja. Sijoittamalla laadukkaisiin urheilutuotteisiin, teet liikkumisesta paitsi mielekkäämpää, myös turvallisempaa ja näin ollen harjoittelukaan ei jää tauolle turhien loukkaantumisten takia. Tilaa nyt painonnostotanko netistä ja säästät ajan lisäksi myös rahaa. Kaikki yli 50 € toimitukset toimitetaan rahtivapaasti, ja mikäli tilaamiesi tuotteiden paino ylittää 35 kg, niin ne toimitetaan aina kotiovelle asti ilman minkäänlaista ylimääräistä kulua. Tämä pätee kaikkiin toimituksiimme manner-Suomessa. Panosta laatuun ja hanki kunnon välineet meiltä.

Levytangot

levytangot tuoteryhmä markkinointikuva

Täältä löydät laadukkaat levytangot ja tankosetit voimaharjoitteluun. Valikoimastamme löytyvät niin viralliset kisoihin sopivat välineet kuin harjoitteluun suunnitellut mallit.


Olympic Levytanko 20 kg Gymstick

129,00 €

Premium Olympic Levytanko 20 kg Gymstick

289,00 €

Olympic levytanko 15 kg Gymstick

99,90 €

Vinotanko 10 kg Gymstick

99,90 €

Levytanko + painot 85 kg Gymstick

429,00 €

Levytanko + painot 125 kg Gymstick

549,00 €

Levytanko- ja painosetti 50 kg Gymstick

114,90 €

Farmarikahvat

259,00 €

Levytangon lukot 2,5 kg Gymstick

59,90 €

Jousilukot 50 mm Gymstick

9,90 €

Pikalukot 50 mm Gymstick

29,90 €
verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo