Taljakahvat

TaljakahvatTästä kategoriasta löydät kaikki tarvittavat taljakahvat ja lisävarusteet taljalaitteisiin. Valikoimastamme löytyvät kahvat alataljaan, ylätaljaan, ja v-kahvat soutuun. Täältä löytyvät myös ojentajaköysi ja nilkkaremmit. Itse taljalaitteet löydät fitness ja voimaharjoittelu osastomme tuoteryhmästä Kuntolaitteet – Strength.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Ylätaljatanko FitNord

42,90 €

Kulmatanko taljaharjoitteisiin FitNord

39,90 €

Taljakahva poikittaisotteella FitNord

42,90 €

Suora tanko taljaharjoitteisiin FitNord

29,90 €

Ojentajaköysi FitNord

24,90 €

Gymstick Ojentajaköysi Gymstick

19,90 €

Taljakahva FitNord

21,90 €

Soutukahva (kolmiokahva) FitNord

29,90 €

Nilkkaremmi taljaan FitNord

10,90 €

Alatalja ja ylätalja kahvat edullisesti netistä

Meiltä ostat kaiken tarvittavan kotikuntoiluun ja kuntosalille suoraan netistä. Taljakahva valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet taljalaitteisiin ojentajaköysistä nilkkalenkkeihin. Valikoimasta löytyvät sekä ylätaljaan että alataljaan soveltuvia kahvoja. Jos esimerkiksi omalta kuntosalilta puuttuu joku kahvamalli, voit hankkia omasi ja ottaa se mukaan salille. Pystymme todennäköisesti hankkimaan tarvitsemasi tuotteen, vaikka sitä ei löytyisikään verkkokaupan valikoimasta. Mikäli et löydä jotakin, ota yhteyttä meihin. Verkkokaupassamme on Live asiakaspalvelu joka on auki suurimman osan ajasta, useimmiten myös iltaisin ja viikonloppuisin. Täältä saat asiantuntevaa apua tarvitsemiesi tuotteiden valintaan.

Taljalaite on monipuolinen treenilaite

Taljalaite on erittäin monipuolinen treeniväline. Painopakallisella laitteella säädät kätevästi ja nopeasti vastuksen sopivalle tasolle. Turhaa aikaa ei näin mene hukkaan levypainojen siirtelyyn. Hyvällä laitteella harjoittelet tehokkaasti ja monipuolisesti myös kotona. Taljalaitetta käytetään useimmiten vetoliikkeisiin jotka vahvistavat yläkroppaa. Ylätaljalla on helppo treenata niska- ja selkälihaksia, rintalihaksia ja myös vatsalihaksia. Alataljalla voit esimerkiksi nilkkaremmien tai v-kahvan avulla treenata tehokkaasti muun muassa reisiä, pohkeita ja pakaralihaksia. Ojentajaköysi taas mahdollistaa huomattavasti pidemmän liikeradan kuin kiinteä taljatanko, ja ojentajalihakset saavat tällä erilaisen ärsykkeen. Kaikessa harjoittelussa, vaihtelu on tärkeä osa-alue, jos halutaan kehittyä. Keho tottuu nopeasti samoihin harjoitteisiin ja tämän vuoksi jatkuva samojen liikkeiden toisto ei kehitä lihaksistoa tehokkaasti. Siksi samoja lihaksia kannattaa harjoittaa eri liikkeillä. Tämä antaa paremman tuloksen säännöllisesti harjoitteleville. Harjoittelussa on myös hyvä muistaa, että puhdas liikerata on tärkeä, eikä siitä kannata luopua käyttämällä liian isoja painoja. Tällöin riski lihasrevähdyksille tai jännekiinnitysten loukkaamiselle on myös pienempi.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo