Kuntosalilaitteet voimaharjoitteluun Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokaupasta ostat edullisesti netistä tarvitsemasi kuntosalilaitteet niin puhtaaseen voimailuun kuin voimaharjoitteluunkin. Mikäli sinulla on kuntosali yritys ja haluat tilata suurempia määriä laitteita, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjousta.

Voimaan keskittyvä harjoittelu on kaikille tärkeä liikuntamuoto. Se pitäisi olla osana niin nuorten kuin myös vanhempienkin ihmisten treeniohjelmaa. Tasolla, tavoitteilla tai lajilla ei ole merkitystä, vaan lihasvoimaa tarvitaan jo pelkästään arkisiin askareisiin ja parempi lihaskunto osaltaan myös takaa terveemmät nivelet, kropan ja paremman koordinaation läpi elämän. Treenaaminen vaikuttaa positiivisesti myös mielen vireyteen ja näin keskittymiskyky paranee. Voimaharjoittelu usein jaetaan kahteen eri ryhmään, jotka ovat nopeusvoima ja kestovoima. Harjoittelussa yleensä kannattaa yhdistää molemmat ja siihen voit vaikuttaa muun muassa vaihtelemalla tehtävien sarjojen pituuksia ja käytettävien painojen kokoa. Suuret painot ja lyhyemmät sarjat luonnollisesti kasvattavat tehokkaammin lihasmassaa, mutta ei kestävyyttä, kun taas pidemmät sarjat kevyemmillä sarjoilla parantavat sarjakestävyyttä. Voimaharjoittelua voit tehdä hyvin kuntosalilla tai kotona. Kotona treenaamiseen kotikuntokeskus on loistava hankinta ja sillä voit tehdä monipuolisen treenin milloin tahansa. Kuntosalilaitteet salikäyttöön löydät joka lähtöön löydät meiltä.

Kuntokeskus kotiin netistä

Kuntokeskus tilaaminen kotiin netistä on loistava hankinta erityisesti ”kiireisille” ihmisille, joilla ei ole aikaa lähteä salille urheilemaan. Kotikuntokeskus on tehokas tapa tehdä monipuolinen treeni koska tahansa oman kodin turvassa, eikä nämä laittaa vaadi myöskään kovin paljoa tilaa. Näistä laitteista varsinkin Gymstick tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja suosittuja sekä niillä harjoittelu on turvallista. Kodin kuntokeskus yleensä sisältää tukevan rungon lisäksi esimerkiksi rintaprässin, punnerruslaitteen, reisipenkin ja ylä- sekä alataljan. Tutustu kattavaan Gymstick kotikuntokeskus valikoimaan jo tänään ja tilaa kuntokeskus kotiin nopealla toimituksella ilman postikuluja!

Kuntolaitteet - Strength

kuntolaitteet strength tuoteryhmä markkinointikuva

 

Fun Raise verkkokaupasta löydät parhaat välineet voimaharjoitteluun pysyvästi edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy huippusuositut ja laadukkaat Gymstick tangot, levypainot, penkit, telineet ja kotikuntokeskus vaihtoehto. Oli tarkoituksenasi sitten hankkia kotikuntokeskus tai täysi varustus kuntosalille, niin valikoimastamme tilaat ne itsellesi kätevästi ilman postikuluja. Kaikki Fun Raise verkkokaupan valikoimasta löytyvät voimaharjoitteluun tarkoitetut tuotteet ovat myös huippulaadukkaita, minkä ansiosta treenaat kehoasi turvallisesti missä tahansa. Olit vasta voimaharjoittelun aloittanut tai kokenut kehonrakentaja, niin tuotteillamme saat treenistäsi kaiken irti.

Huom! Myös osamaksulla.


Kyykkykehikko Power Rack Gymstick

649,00 €

Pro Kyykkyteline Gymstick

349,00 €

WB 200 Penkkipunnerrus- penkki Gymstick

249,00 €

Pro Tasa-vinopenkki Gymstick

399,00 €

Weight Bench 40 Monitoimipenkki Gymstick

249,00 €

STR-400 Painonnostopenkki Gymstick

249,00 €

Pro selkäpenkki Gymstick

349,00 €

Gymstick Combi dippiteline Gymstick

629,00 €

Home Gym 2 Kotikuntokeskus Gymstick

489,00 €

Kettler Axos Fitmaster Kotikuntokeskus Kettler

899,00 €

Kettler Kinetic System kotikuntokeskus (perusosa) Kettler

1 495,00 €

Kettler Multigym Kettler

999,00 €

Kettler Köysitalja (Kinetic System lisäosa) Kettler

395,00 €

Kettler Jalkalaite (Kinetic System lisäosa) Kettler

695,00 €

Kettler Jalkaprässi (Kinetic System lisäosa) Kettler

595,00 €

Kettler Dippi- ja leuanvetoteline (Kinetic System lisäosa) Kettler

595,00 €

Levytanko + painot 85 kg Gymstick

429,00 €

Levytanko + painot 125 kg Gymstick

549,00 €
verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo