Nyrkkeilyhanskat

Nyrkkeilyhanskat

Täältä löydät laadukkaat nyrkkeilyhanskat niin kuntonyrkkeilyyn kuin nyrkkeilyyn. Täältä löydät myös pistehanskat harjoitteluun. Phantom hanskojen tuotekorteilla löydät kokotaulukot ja ohjeet käden koon mittaukseen.

Nyrkkeilysäkit ja päärynäpallot löydät kaupassamme omasta tuoteryhmästään.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Kuntonyrkkeily hanskat Gymstick

34,90 €

DUKE Fitness Säkkihanskat DUKE Fitness

39,90 €

DUKE Fitness Active Nyrkkeilyhanskat DUKE Fitness

49,90 €

DUKE Fitness Pro Nyrkkeilyhanskat DUKE Fitness

69,90 €

Phantom MT-Pro Nyrkkeilyhanskat Phantom Athletics

59,90 €

Phantom Ultra Nyrkkeilyhanskat Phantom Athletics

59,90 €

Phantom Elite ATF Nyrkkeilyhanskat Phantom Athletics

89,90 €

FightBack Pistehanskat Fightback

29,90 €

DUKE Fitness Pistehanskat DUKE Fitness

69,00 €

Phantom High Performance Pistehanskat Phantom Athletics

79,90 €

Phantom Impact Gel sisähanskat Phantom Athletics

29,90 €

Phantom MT-PRO Käsisiteet Phantom Athletics

15,00 €

Nyrkkeilyhanskat ja pistehanskat edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta ostat laadukkaat nyrkkeilyhanskat ja pistehanskat netistä edullisesti. Valikoimasta löytyvät otteluhanskat, sparraushanskat, pistehanskat ja kuntonyrkkeilyhanskat. Oikean koon valinta on helppoa, mittaat vain kätesi ohjeiden mukaisesti. Valikoimamme nyrkkeilyhanskat ovat huippulaatua. Meiltä löydät markkinoiden parhaat tuotemerkit kuten Duke Fitness, Phantom ja Fightback. Huippuvälineiden hinta on usein hieman korkeampi kuin markkinoiden edullisimmat tuotteet. Materiaalin laatu, oikeanlainen muotoilu ja laadukas kiinnitys ovat muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia hyville nyrkkeilyhanskoille. Mottomme on panostaa korkeaan laatuun ja takaamme että kamppailulajituotteiden kuten muidenkin kauppamme välineiden hinta on aina edullinen suhteensa laatuunsa. Tämän takaa myös hintalupauksemme. Asianmukaiset välineet vähentävät loukkaantumisriskiä treenin tai ottelun tiimellyksessä.  Valitessasi mallia ja kokoa, sinun kannattaa aina perehtyä kokotaulukkoon, näin vältyt turhilta tuotteiden vaihdoilta ja palautuksilta, jotka aina vievät jonkin verran aikaa. Jos kaikesta huolimatta kokovalinta menee väärin, vaihdon toimituskuluista vastaa Fun Raise. Meiltä löydät asianmukaiset välineet ja varusteet kamppailulajeihin kuten nyrkkeilyyn, muuta myös lähes kaikkiin muihinkin lajeihin.

Kuntonyrkkeily harjoitusmuotona

Kuntonyrkkeily on hauska treenimuoto joka parantaa niin aerobista kuntoa kuin anaerobista kuntoa. Harjoittelun tehoa on helppo säätää. Samalla tämä treenimuoto kehittää myös lihasvoimaa, nopeutta, motoriikkaa, ja kehonhallintaa. Kuntosalitreenaamisen oheislajina säkkitreeni toimii myös todella hyvin ja monipuolistaa tehokkaasti harjoittelua. Harjoitukset kohdistuvat tehokkaasti sekä ylävartalon lihaksin, käsiin että jalkoihin. Jatkuva liike rasittaa kehoa ja sydäntä hyvin ja monipuolisesti, ja harjoituksen intensiteettiä on helppo itse säätää eri rytmeillä. Jos et aiemmin ole testannut, niin kannattaa esimerkiksi omalla vakiosalilla laittaa nyrkkeilyhanskat käsiin ja kokeilla, jos tällainen mahdollisuus on. Kilpailumuotona nyrkkeily on vielä fyysisesti rasittavampi, joka vaatii parhaimmat mahdolliset välineet ja suojavarusteet vastustajan iskujen haittavaikutuksen minimoimiseksi. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo