Hanki laadukas nyrkkeilysäkki edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta on helppo hankkia laadukas nyrkkeilysäkki edullisesti netistä. Täältä löytyvät sopivan kokoiset mallit joka kotiin ja kuntosalille. Täältä löydät myös päärynäpallot, jotka ovat erittäin tehokkaita silmä-käsi koordinaation harjoittamiseen. Kuntonyrkkeily on raskas fyysinen treenimuo0to ja säkin avulla treenaat tehokkaasti myös vaikkapa kotona ja säästät näin aikaa. Mallistosta löytyy sekä valmiiksi täytettyjä säkkimalleja että malleja jotka voit itse täyttää hiekalla. Sinulle joka vaadit parasta, suosittelemme Phantom säkkejä jotka ovat materiaaliltaan ja ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaita. Näitä löytyy kolmessa eri koossa. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi kuntonyrkkeilyn harrastamiseen. Kaupassamme kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on ilmainen. Tuotteiden toimitus on nopeaa, ja halutessasi Live asiakaspalvelumme auttaa sinua tuotteiden valinnassa.

Speed striker tai päärynäpallo koordinaatioharjoitteluun

Nyrkkeilyssä perinteisen säkkiharjoittelun lisäksi kannattaa panostaa silmä-käsikoordinaation harjoittamiseen. Reaktionopeus ja hyvä motoriikka ovat avainasemassa tässä lajissa. Silmien ja käsien yhteispeliä voit harjoittaa niin speed striker pallolla kuin päärynäpallollakin. Silmä-käsikoordinaatio ei ole pelkästään geenien ja lahjakkuuden varassa, säännöllinen harjoittelu parantaa merkittävästi näitä ominaisuuksia. Laji vaatii nopeutta, räjähtävää voimaa, motoriikkaa, koordinaatiokykyä ja hyvää kehonhallintaa. Kakkia näitä ominaisuuksia voi kehittää harjoittelulla, ja sopivat apuvälineet niin koti- kuin saliharjoitteluunkin löytyvät Fun Raise verkkokaupasta. Tuotteiden valinnassa olemme panostaneet laatuun, ja hinnaltaan tuotteet ovat aina edullisia ja kilpailukykyisiä suhteessa laatuunsa.

Nyrkkeilysäkki

Nyrkkeilysäkki on tehokas kuntoiluväline. Täältä löydät laadukkaat nyrkkeilysäkit, päärynäpallot, speed strikerit sekä ja kiinnityskoukut säkkien kiinnitykseen.  Säkkiin kohdistuvat voimat vaativat aina asianmukaisen kiinnitysratkaisun.


FB Nyrkkeilysäkki 20 kg FightBack

64,90 €

Phantom High Performance Nyrkkeilysäkki Phantom Athletics

119,90 €

Dinox päärynäpalloteline Dinox

279,00 €

SKLZ® Speed Striker SKLZ

59,90 €

Nyrkkeilysäkin kannatuskoukku Gymstick

14,90 €

Dinox Nyrkkeilysäkkiteline Dinox

169,00 €
verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo