Crosstrainerit

crosstrainerit tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät erittäin hyvät crosstrainerit ja stepperit niin kotikäyttöön kuin kuntosalikäyttöönkin. Kettler tai Gymstick mallistostamme löytyy jokaiselle sopivanlainen laite, ja hinta on aina edullinen suhteessa laitteen laatuun. Säännöllinen harjoittelu parantaa niin yleiskuntoa kuin lihaskuntoakin sekä jalkojen, lantion, että yllävartalon lihasten osalta.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Tunturi Competence C 20 crosstrainer Tunturi

719,00 €

Tunturi Competence C25 crosstrainer Tunturi

829,00 €

Tunturi Performance C50 crosstrainer Tunturi

879,00 €

Tunturi Performance C55 crosstrainer Tunturi

999,00 €

Tunturi Endurance C80 crosstrainer Tunturi

1 299,00 €

Tunturi Endurance C85 crosstrainer Tunturi

1 449,00 €

IC Cross 3.0 Crosstrainer (TARJOUS) Gymstick

329,00 €

IC Cross 4.0 Crosstrainer (TARJOUS) Gymstick

399,00 €

FTR 90 Crosstrainer Gymstick

999,00 €

Pro Cross 50 Crosstrainer Gymstick

2 790,00 €

Kettler Axos Cross M Crosstrainer (TARJOUS) Kettler

519,00 €

BH Fitness Athlon Crosstrainer BH Fitness

639,00 €

Kettler Axos Cross P Crosstrainer (TARJOUS) Kettler

699,00 €

Kettler Rivo M Crosstrainer Kettler

649,00 €

Kettler Rivo P Crosstrainer Kettler

899,00 €

Kettler Skylon 1.1 Crosstrainer Kettler

999,00 €

Kettler Skylon 3 Crosstrainer Kettler

1 549,00 €

Kettler Skylon S Crosstrainer Kettler

2 449,00 €

Kettler UNIX EX Crosstrainer Kettler

1 990,00 €

Kettler Mini Stepperi näytöllä Kettler

149,00 €

Crosstrainerin suojamatto 160 X 87 cm FitNord

42,90 €

Crosstrainer tai stepperi netistä parhaaseen hintaan

Hyvä crosstrainer on helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Edullisempi vaihtoehto tälle laitteelle voi myös olla kätevä stepperi joka mahtuu erittäin pieneen tilaan. Crosstrainer laitteiden hinta on meillä vertailussa Suomen paras. Siitä pitää huolen hintalupauksemme, josta löydät lisätietoa myyntiehdoistamme. Toimitus on ilmainen kaikille tämän kategorian laitteille ja kaikki yli 35 kg:a painavat mallit toimitetaan kotiovelle astia maantasolle. Tätä kevyemmät laitteet toimitetaan postitse ja asiakas noutaa tuotteen postin lähimmästä toimipisteestä. Laitteiden toimitusaika on lyhyt ja toimitus on perillä muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tuotekorteilla on aina mainittu kyseisen mallin takuuaika. Crosstrainerit, kuten kaikki muutkin Fun Raise verkkokaupan tuotteet voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Laskulla maksaessasi saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Erämaksukin on mahdollinen 3, 6, 12, 24 tai 36 kk erissä oman valintasi mukaan. Suuremmissa ostoksissa erämaksu voi olla käytännöllinen vaihtoehto. Verkkokauppamme kaikki maksut kulkevat maksuoperaattorimme Klarnan kautta. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteeseen erikoistunut konserni jonka pääkonttori on Ruotsissa. Lisätietoa maksutavoista löydät kaupassamme osiossa Ohjeet/Maksutavat tai Klarnan suomenkielisiltä kotisivuilta osoitteessa www.klarna.fi. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan ja valitse juuri sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä saat vaivattomasti ja nopeasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiin Live asiakaspalvelumme joka toimii netissä chatin välityksellä. Asiakaspalvelu on auki suurimman osan vuorokaudesta, myös iltaisin.

 

Crosstrainer kotikuntoiluun vai kuntosalikäyttöön

Tärkeä kysymys crosstrainer hankinnassa on suunniteltu laitteen käyttömäärä. Salikäyttöön suunnitellut laitteet ovat erittäin kovassa käytössä, niillä saatetaan harjoitella yli 10 tuntia päivittäin. Tämä vaatii täysin toisenlaista mitoitusta kuin kotilaitteella jota useimmiten käytetään alle 10 tuntia viikossa. PRO Cross 50 on kuntosalikäyttöön suunniteltu ja muut valikoimamme laitteet ensisijaisesti kotikäyttöön kehitettyjä. FTR 90 taas on erittäin vaativaan kotikäyttöön kehitetty uusi huippumalli ja tätä suosittelemmekin kovaan kotikäyttöön. Kuntosalin valitti on monipuolisuus, joten tutustu myös valikoimamme muihin cardio kuntolaitteisiin kuten juoksumattoihin, soutulaitteisiin ja kuntopyöriin.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo