Painonnostopenkit ja penkkipunnerruspenkit

Voimaharjoittelu pitäisi olla jokaisen ihmiset treeniohjelmaa ikään katsomatta. Sen avulla varmistat, että kehosi kestää paremmin arjen antamat haasteet, saat lisää energiaa sekä pidät nivelet terveempinä. Urheilulajien harrastajat puolestaan saavat siitä tukea omiin lajeihinsa. Erityisesti penkkipunnerruspenkki on järkevä ostos voimaharjoittelua ajatellen, sillä sen avulla kehität tasaisesti koko ylävartalon lihaksistoa. Tästä syystä penkki ja painot tulisikin olla ensimmäisiä hankintoja niin kotiin, kuin myös kuntosaleille. Penkkipunnerrus suoritetaan siten, että jalkaterät ovat maassa ja rintakehä kaarella, kuitenkin niin että hartiat ja pakarat osuvat penkkiin. Itse punnerrus suoritetaan siten, että tanko lasketaan vaakasuorassa rinnan päälle ja nostetaan kädet suoriksi ylös. Penkkipunnerruksella voidaan kehittää samanaikaisesti rintalihaksia, ojentajia, olkapäitä, yläselkää, kuin myös ranteita ja käsivarsia. Monipuolisuutensa ansiosta liike on ehdottomasti yksi parhaista, oli lajisi sitten mikä tahansa.

Painonnostopenkki tai vinopenkki netistä edullisesti

Painonnostopenkki ja penkkipunnerruspenkki valikoimasta tilaat itsellesi sopivat vaihtoehdot edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy myös useampi hyvä vinopenkki. Mallin valinnassa on syytävä valita tukeva ja kestävä vaihtoehto, muutaman kympin malleista ei ole juuri iloa, eikä niitä siksi kaupassamme löydykään. FunRaise verkkokauppa on keskittynyt edullisempien hintojen lisäksi tarjoamaan asiakkailleen valikoiman laadukkaita tuotteita, joilla voimaharjoittelu on turvallista ja mielekästä. Olitpa sitten kokenut voimailun harrastaja tai vasta voimaharjoittelun aloittanut, niin penkki ja painot ovat järkevä hankinta. Tutustu kattavaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa itsellesi laadukas painonnostopenkki jo tänään. Jos tarvitset lisätietoa tuotteista, sinun kannattaa hyödyntää asiakaspalveluamme joka palvelee sinua nopeasti ja asiantuntemuksella.

Penkit ja telineet

penkit ja telineet tuoteryhmä markkinointikuva

Penkit ja telineet voimaharjoitteluun tilaat edulliseen hintaan suoraan Fun Raise verkkokaupasta. Laaja valikoimamme kattaa sopivat välineet niin aloittelijoille, kuin myös kokeneille kehonrakentajille. Oli tarkoituksena sitten ostaa painonnostopenkki, penkkipunnerruspenkki tai penkki ja painot, niin meiltä löydät juuri itsellesi sopivimmat vaihtoehdot. Tämän lisäksi kauttamme tilaat muun muassa kyykkykehikot, selkäpenkit, vinopenkit, tai kokonaiset kotikuntokeskukset, joilla voit tehdä monipuolista harjoittelua milloin tahansa.


Ab Bench vatsalauta Gymstick

59,90 €

Kyykkykehikko Power Rack Gymstick

649,00 €

Pro Kyykkyteline Gymstick

349,00 €

WB 200 Penkkipunnerrus- penkki Gymstick

249,00 €

Fitness Bench vinopenkki Gymstick

139,00 €

Multi Bench Treenipenkki Gymstick

169,00 €

Kettler Axos Combi Trainer Kettler

299,00 €

Kettler Axos Universal Harjoituspenkki Kettler

299,00 €

Pro Tasa-vinopenkki Gymstick

399,00 €

Tasapenkki Dinox

245,00 €

Weight Bench 40 Monitoimipenkki Gymstick

249,00 €

STR-400 Painonnostopenkki Gymstick

249,00 €

Kettler Axos Painonnostopenkki Kettler

429,00 €

Kettler Primus Monitoimipenkki Kettler

399,00 €

Kettler Axos Ab Trainer Vatsapenkki Kettler

179,00 €

Kettler Axos Back Trainer Selkäpenkki Kettler

179,00 €

Pro selkäpenkki Gymstick

349,00 €

Half-Power Rack Gymstick

369,00 €

Dinox MAX Kyykkyteline Dinox

650,00 €

Dinox Dippiteline Dinox

459,00 €

Dinox Monitoimiteline seinään Dinox

335,00 €

Gymstick Combi dippiteline Gymstick

629,00 €

Kettler Herk voimaharjoitteluteline Kettler

799,00 €

Home Gym 2 Kotikuntokeskus Gymstick

489,00 €

Kettler Axos Fitmaster Kotikuntokeskus Kettler

899,00 €

Kettler Multigym Kettler

999,00 €

Kettler Apollo Kuntopenkki Kettler

399,00 €
verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo