BOSU

Bosu pallo on monipuolisuutensa vuoksi jo legendaariseksi muodostunut treeniväline ja tuotemerkki, joka toiimii niin taspainolautana kuin kuntoiluvälineenä laajemmassa käytössä. Puolikuulan muotoisen pallon molempia puolia voidaan käyttää, ja liikkeisiin voi yhdistää esimerkiksi kahvakuulan tai eri kokoiset säädettävät tai kiinteät käsipainot. Pallo yhdistää niin aerobisen, lihaskunto-, tasapaino- kuin keskivartaloharjoittelun. Bosu sopii kaikille, jotka haluavat monipuolista, tehokasta ja hauskaa treeniä.

Bosu Balance Trainer – core kuntoon kotona

Bosu Home Balance Trainer malli on suunniteltu kotikäyttöön. Välineellä treenaat core lihakset kuntoon helposti kotioloissa. PRO malli on kehitetty kovaan kuntosalikäyttöön. Tasapainon ylläpito vaatii jatkuvaa osallistumista kehon core lihaksilta ja bosun avulla pystyt tehokkaasti harjoittamaan niitä. Esimerkiksi kahvakuulan kierrättäminen selän takaa ja vatsan edestä kädestä käteen on hyvä liike tähän. Treeniliike toistetaan vaikkapa kymmenen kertaa toiseen suuntaan ja sitten yhtä monta kerta toiseen suuntaan.

Pakaroita ja jalkalihaksia voit vahvistaa tehokkaasti steppaamalla pallon päälle. Lihaskunnon lisäksi tämäkin liike kehittää samalla tasapainoa ja oman kehon hallintaa.  Yllämainittujen esimerkkien lisäksi, löydät runsaasti enemmän hyviä treeniliikeitä DVD:ltä joka tulee tuotteen mukana. Video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Bosu on yksinkertainen rakenteeltaan mutta samalla erittäin tehokas apuväliine lihaskunto- ja tasapainotreeneihin. Liikkeiden haastavuutta pystytään vaihtelemaan käyttämällä hyväksi pallon molempia puolia.

Bosu puolipallo edullisesti netistä

Bosu puolipallo on helppo ostaa netistä edulliseen hintaan Fun Raise verkkokaupasta. Monipuolinen bosu vie vähän tilaa ja sopii joka kotiin. Kauppamme Fitness- ja voimaharjoittelu osastolta löydät kaiken tarvitsemasi kotikuntoiluun tai salille. Tuotteiden hinta on erittäin edullinen suhteutettuna korkeaan laatuunsa. Kotitreenaaminen säästää monesti aikaa, jos se on kortilla. Ostosten tekeminen kaupassamme säästää myös aikaasi, etkä tarvitse jonottaa. Toimituksemme ovat nopeita ja edullisen hinnan takeena on kauppamme hintalupaus.  Älä myöskään epäröi chattailla kanssamme jos sinulla on jotakin kysyttävää ja tarvitset neuvoja.

Tutusru myös Pure2Improve Balance Balli treenipalloon, jonka hinta nyt on ainoastaan 159 € !

 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  BOSU® Home Balance Trainer BOSU

  199,00 €

  BOSU® Pro Balance Trainer BOSU

  229,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo