CEP

Saksalaiselta CEP urheilusukka- ja kompressiotuotevalmistajalta löytyvät huippulaadukkaat sukat kaikkeen liikkumiseen. Yritys on valmistanut kompressiotuotteita lääketieteellisiin- ja sairaalatarpeisiin jo 1950–luvulta saakka ja on nyt tällä vuosikymmenellä tehnyt myös liikuntaan sopivia mallistoja. Kyseessä ovat lääketieteellisesti tutkitut ja kehitetyt tuotteet, joissa tehot ja vaikutukset ovat todistetusti kohdillaan. Yritys työllistää 2500 henkilöä, eli ammattitaitoa riveistä löytyy runsaasti!

Tutustu myös kauppamme koko kompressiovaatteiden valikoimaan.

CEP kompressiosukat netistä edulliseen hintaan

Valikoimistamme löydät CEPin kompressiosukkia eri tarkoituksiin neljässä mitassa niin miehille kuin naisillekin. Huippulaadukkaita kompressiosukkia löytyy erilaisiin olosuhteisiin ja liikuntamuotoihin sekä palautumiseen. Fun Raise – verkkokaupasta saat huippulaadukkaat CEPin tuotteet netistä edullisesti ja nopeasti käyttöön. Talviolosuhteisiin ja ulkoiluun sopii Merino Light sukka, jota on kahdessa värissä, juoksuun ja moneen muuhun urheilulajiin sopii Run 2.0, jonka high-tech-ominaisuudet ovat hämmästyttävät ja palautumiseen on suunniteltu oma sukka nimeltään Recovery, joka auttaa palautumaan rankastakin harjoittelusta optimaalisesti. Merinovillaiset Merino Light sukat sopivat erinomaisesti Suomen talvi- ja välikausikäyttöön. Run 2.0 sukkien ominaisuudet sopivat erinomaisesti lähes mihin tahansa harjoitteluun triathlonista jalkapalloon ja kestävyysurheilusta fitnessiin. Recovery –palautumissukat ja -säärystimet ovat uusi innovaatio lihasten ja kehon huoltoon, jotka sopivat kaikille jokapäiväiseen käyttöön, myös lentosukiksi.

Urheilijoille lääketieteelliseltä pohjalta suunnitellut sukat ovat hyvä lisä jokaisen arkeen

Urheilijoille hyväkuntoisena ja terveenä pysyminen on tärkeimpiä prioriteetteja. Siksi CEP kehitti innovatiivisen tuotesarjan yhdessä huippu-urheilijoiden, nimekkäiden urheilulääketieteen asiantuntijoiden ja kokeneiden fysioterapeuttien kanssa: Orthon mallston. Nämä high-tech tuotteet suojaavat ja tasapainottavat kehoasi ja ovat optimoituja intensiiviselle, kovalle treenille ja urheilulajeihin, jotka täyttävät nämä kriteerit. CEP Ortho tuotteet ovat muutakin kuin vain käytännöllisiä ja mukavia. Olennaisiin ominaisuuksiin kuuluvat urheiluvaatteita valitessa täydellinen istuvuus, hengittävyys ja kuumuuden sekä kosteuden säätely. CEP vie tämän astetta pidemmälle yhdistäen sekä käytännöllisyyden että lääketieteellisen asiantuntemuksen tuotteissaan. CEP juoksusukat ovat loistava esimerkki koska ne ovat varustetut kompressioteknologialla, joka antaa lisäenergiasysäyksen lisääntyneen verenkierron ansiosta ja lisäksi ehkäisee lihasten kipeytymistä seuraavana päivänä. Kompressioteknologia kiihdyttää myös kuona-aineiden poistoa verenkiertoelimistössä tankatessaan yhtä aikaa lihaksia hapella ja ravintoaineilla. Tarkka, anatominen istuvuus käyttäytyy kuin toinen iho, ennaltaehkäisten rakkoja ja painaumia kaikenlaisen liikkeen ja toiminnan aikana. Teknologia auttaa myös vakauttamaan jänteitä ja nivelsiteitä, vähentämään lihasten tärinää ja lisäämään yleistä tietoisuutta kehon asennosta. CEPin kompressiosukat ovat siis loistavat ihmiselle, joka tekee istumatyötä, matkustaa paljon tai liikkuu eli käytännössä jokaiselle.

Heidän urheiluun tarkoitetut kompressiolla varustetut vaatteensa valmistetaan seitsemästä uniikista langasta, joihin kuuluu erityinen kompressiolanka, joka on täytetty bioaktiivisilla mineraaleilla, jotka heijastavat kehon omaa infrapunasäteilyä lisäten verenkiertoa kaikkein pienimmissäkin hiussuonissa. Käyttäen innovatiivista, lääketieteeseen perustuvaa kierteistä neuletekniikkaa Yrityksen kompressiovarusteet tarjoavat täyden asteittaisen kompression, joka stimuloi veren virtausta ja vähentää lihasten tärinää. Kompressiotuotteet auttavat palautumaan nopeammin, ehkäisevät vammoja sekä vähentävät harjoittelun jälkeisiä lihaskipuja ja maitohappojen syntymistä.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   Light Merino sukat Lava Stone (N) CEP

   49,90 €

   Light Merino sukat Volcantic Dust (N) CEP

   49,90 €

   Run 2.0 sukat Pink (N) CEP

   49,90 €

   Run 2.0 sukat Black (N) CEP

   49,90 €

   Recovery Palautumissukat Black (N) CEP

   39,90 €

   Light Merino sukat Lava Stone (M) CEP

   49,90 €

   Light Merino sukat Volcantic Dust (M) CEP

   49,90 €

   Run 2.0 sukat Black (M) CEP

   49,90 €

   Recovery Palautumissukat Black (M) CEP

   39,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo