Skike

Skike tuotemerkin fiiliskuva

Skike on vaihtoehto hiihdon kesäharjoitteluun normaalirullasuksien rinnalla. Niillä voi hiihtää alustalla kuin alustalla. Skikeissa ei käytetä siteitä, joten monoja ei tarvita vaan jalkineiksi kelpaavat mitkä tahansa urheilukengät. Tuotemerkki on tunnettu huippulaadustaan.

Skike mallin valinta

Skike sukset tai luistomet ovat erittäin suosittuja monipuolisuutensa vuoksi. Mallin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Hiihtotyyli on ensimmäinen asia johon kannattaa ottaa kantaa. Jos haluat edetä perinteisellä tyylillä ja myös vuorohiihdolla Skike V8 Lift Cross on oikea malli sinulle. Tällä mallilla voit sekä edetä pertsalla että luistella. Malli sopii loistavasti kaikille alustoille. Hiihdosta kesäharrastuksen haluaville tämä malli on monipuolisin ja suosittelemme sitä.

Jos aiot ainoastaan luistella kaikki kauppamme mallit periaatteessa sopivat. Skate V07 mallissa kanta ei liiku, joten se muistuttaa ensisijaisesti rullaluistelua. Tämän mallin renkaat käyvät kaikille alustoille. V8 Lift Speed mallissa on liikkuva kanta, joten se sopii hiihtäjille paremmin kuin kiinteä kanta. Tässä mallissa on polyuretaanirenkaat jotka ovat huomattavasti nopeammat kuin ilmalla täytetetyt kumirenkat. PU-renkaat on tarkoitettu asfaltille, eli jos aiot edetä myös sorateillä tai maastossa, oikea valintasi on V8 Lift Cross

Skiket edullisesti netistä

Skiket ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta, ja hinta on edullinen. Skike sukset poikkeavat muutamassa asiassa merkittävästi normaaleista rullasuksista. Kumipyörämalleissa renkaat ovat ilmatäytteisiä ja ne soveltuvat siksi kaikille alustoille hyvin. Ne painavat huomattavasti enemmän kuin normaali mallit ja vauhti on hitaampaa. Kesähiihto harrastusta aloitteleville Skike on siksi turvallinen valinta. Ilmatäytteisten pyörien koon vuoksi, sauva voi olla muutaman sentin pidempi kuin normimalleilla hiihdettäessä. Nekin löydät kaupastamme.  Kauppamme kaikki Skike-mallit ovat sellaisia että niissä ei käytetä monoja, vaan mitkä tahansa urheilukengät käyvät, kunhan jalan koko on 36 – 47. Mikäli haluat tukea oikeiden varusteiden valintaan, autamme sinua mielellämme. Autamme sinua kaupan Live asiakaspalveluun kautta nopeasti, tai voit tietysti myös soittaa meille. 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Skike V8 Lift Cross 2 R (luistelu + perinteinen) Skike

  419,00 €

  Skike V8 Lift Speed (luistelu) Skike

  379,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo