FUN RAISE VERKKOKAUPPA

Kotimainen urheilukauppa netissä

Fun Raise on suomalainen urheilukauppa netissä. Täältä löydät kattavan valikoiman markkinoiden parhaimpia tuotteita ja merkkejä suurin yksilölajeihin kuten juoksuun, hiihtoon, ja palloilulajeihin kuten jalkapalloon ja koripalloon.  Kaupastamme löytyy kattava valikoima kuntolaitteita ja treenivälineitä niin kuntosali- kuin kotikäyttöön. Lisäksi olemme uranuurtaja uusien hauskojen lajien markkinoille tuonnissa. Esimerkkejä tällaisista lajeista ovat muun muassa slacklining, speedminton, kin-ball ja peteka. Näistä hauskoista lajeista löydät lisätietoa tuoteryhmien esittelyissä ja tuotekorteilla. Fun Raise urheilukauppa on aina auki, niin arkena kuin pyhänä. Panostamme korkeaan laatuun niin tuotteiden kuin asiakaspalvelun osalta, sekä nopeisiin toimituksiin. Arkisin ennen klo 14. saapuvat tliaukset varastotuotteista, lähtevät matkaan vielä saman päivän kuluessa.
 

Terveys- ja hyvinvointituotteiden erikoisliike

Fun Raise ei ole pelkkä urheilukauppa vaan meiltä löydät myös laajan valikoiman terveys- ja hyvinvointituotteita ihonhoitotuotteista ja kosmetiikasta hierontalaitteisiin. täältä löydät myös muun muassa kuumemittareita, verenpainemittareita ja ilmankostuttimia. Luontaistuotteiden valikoimasta löytyy muun muassa vitamiineja ja mineraaleja.  Pyrkimyksemme on ylläpitää terveys- ja hyvinvointi tuotevalikoima joka on laadultaan erittäin korkeatasoinen. Tuotteiden hinta on edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Tämän takeena annamme ostoksillesi hintalupauksen josta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme.
 
 
TOIMITUSKULUT 0 € YLI 50 € TILAUKSILLE, ALLE 50 € TILAUKSILLE 4.90
Haluamme, että sinä tiedät ostostesi hinnan ilman salapoliisityötä. Kaupassamme voit olla varma, että mitään yllättäviä lisäkuluja ei ilmesty tilaukseesi maksuvaiheessa. Kaikissa 50 € arvon ylittävissä ostoksissa, toimitus on aina ilmainen, riippumatta tuotteen koosta tai painosta. Alle 50 € ostoksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90
.
LIVE ASIAKASPALVELU
Live asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä ja on auki suurimman osan vuorokaudesta, niin arkisin kuin viikonloppusinkin. Täältä saat nopeasti asiantuntevaa apua verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tätä palvelua kannattaa hyödyntää. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuukauden ostetuimmat

SKLZ® Kickster jalkapallomaali 3,60 x1,80 m SKLZ

169,00 €

FTR Indoor Racer Spinningpyörä (TARJOUS) Gymstick

489,00 €

Marwe Skating 620 XC rullasukset Marwe

319,00 €

NBA Gametime koripalloteline (TARJOUS) Spalding

579,00 €

Garmin Forerunner® 235 juoksukello Garmin

329,00 €


Uutuuksia

Gibbon Fitness Slackline X13 15 m (UUTUUS) Gibbon®-Slacklines

79,90 €

Inov 8 Road-X-Treme 250 Maantiejuoksukengät Inov-8

149,00 €

Wahoo KICKR Snap Bike Trainer pyörävastus Wahoo Fitness

699,90 €

Exit JumpArena trampoliini 4,27 m Exit

739,00 €

OW LAHTI 2017 Flake huppari One Way

49,90 €