FUN RAISE VERKKOKAUPPA

Kotimainen urheilukauppa netissä

Fun Raise on suomalainen urheilukauppa netissä. Täältä löydät kattavan valikoiman markkinoiden parhaimpia tuotteita ja merkkejä suurin yksilölajeihin kuten juoksuun, hiihtoon, ja palloilulajeihin kuten jalkapalloon ja koripalloon.  Kaupastamme löytyy kattava valikoima kuntolaitteita ja treenivälineitä niin kuntosali- kuin kotikäyttöön. Lisäksi olemme uranuurtaja uusien hauskojen lajien markkinoille tuonnissa. Esimerkkejä tällaisista lajeista ovat muun muassa slacklining, speedminton, kin-ball ja peteka. Näistä hauskoista lajeista löydät lisätietoa tuoteryhmien esittelyissä ja tuotekorteilla. Fun Raise urheilukauppa on aina auki, niin arkena kuin pyhänä. Panostamme korkeaan laatuun niin tuotteiden kuin asiakaspalvelun osalta, sekä nopeisiin toimituksiin. Arkisin ennen klo 14. saapuvat tliaukset varastotuotteista, lähtevät matkaan vielä saman päivän kuluessa.
 

Terveys- ja hyvinvointituotteiden erikoisliike

Fun Raise ei ole pelkkä urheilukauppa vaan meiltä löydät myös laajan valikoiman terveys- ja hyvinvointituotteita ihonhoitotuotteista ja kosmetiikasta hierontalaitteisiin. täältä löydät myös muun muassa kuumemittareita, verenpainemittareita ja ilmankostuttimia. Luontaistuotteiden valikoimasta löytyy muun muassa vitamiineja ja mineraaleja.  Pyrkimyksemme on ylläpitää terveys- ja hyvinvointi tuotevalikoima joka on laadultaan erittäin korkeatasoinen. Tuotteiden hinta on edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Tämän takeena annamme ostoksillesi hintalupauksen josta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme.
 
fun raise valikoima markkinointikuva
 
TOIMITUSKULUT 0 € YLI 50 € TILAUKSILLE, ALLE 50 € TILAUKSILLE 4.90
Haluamme, että sinä tiedät ostostesi hinnan ilman salapoliisityötä. Kaupassamme voit olla varma, että mitään yllättäviä lisäkuluja ei ilmesty tilaukseesi maksuvaiheessa. Kaikissa 50 € arvon ylittävissä ostoksissa, toimitus on aina ilmainen, riippumatta tuotteen koosta tai painosta. Alle 50 € ostoksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90
.
LIVE ASIAKASPALVELU
Live asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä ja on auki suurimman osan vuorokaudesta, niin arkisin kuin viikonloppusinkin. Täältä saat nopeasti asiantuntevaa apua verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tätä palvelua kannattaa hyödyntää. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.
 
AAA luottoluokitus logo

Kuukauden ostetuimmat

Marwe Skating 620 XC rullasukset Marwe

339,00 €

SKLZ® Quickster jalkapallomaali 3,60 x1,80 m SKLZ

179,00 €

Gibbon Classic slackline X13 15 m puusuojuksilla Gibbon®-Slacklines

69,90 €

NBA Highlight Acrylic koripalloteline (TARJOUS) Spalding

489,00 €

Beurer MG295HD 3D Shiatsu-hierontaistuin Beurer

289,00 €


Uutuuksia

Power Rack voimahäkki ylä- ja alataljalla (TARJOUS) FitNord

749,00 €

Garmin Forerunner® 935 Garmin

518,00 €

Karhu DP Carbon 10 / 20 tasatyöntösukset Karhu

449,00 €

Alpha Elite Graphene Touch Padel maila HEAD

199,00 €

Kettler Race Juoksumatto (UUTUUS) Kettler

1 290,00 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo