FUN RAISE VERKKOKAUPPA

Kotimainen urheilukauppa netissä

Fun Raise on suomalainen urheilukauppa netissä. Täältä löydät kattavan valikoiman markkinoiden parhaimpia tuotteita ja merkkejä suuriin yksilölajeihin kuten juoksuun ja hiihtoon. Maastohiihdon osalta olemme Suomen johtava suksien ja rullasuksien verkkokauppa. Valikoimastamme löydät myös lähes kaiken palloilulajeihin, kuten esimerkiksi jalkapalloon ja koripalloon. Kaupastamme löytyy kattava valikoima kuntolaitteita ja treenivälineitä niin kuntosali- kuin kotikäyttöön. Meiltä löydät myös erittäin laajan valikoiman erilaisia cardio-laitteita kuten juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, spinningpyöriä ja soutulaitteita. Lisäksi olemme uranuurtaja uusien hauskojen lajien markkinoille tuonnissa. Esimerkkejä tällaisista lajeista ovat muun muassa slacklining, speed badminton, kin-ball ja peteka. Näistä hauskoista lajeista löydät lisätietoa tuoteryhmien esittelyissä ja tuotekorteilla. Fun Raise urheilukauppa on aina auki, niin arkena kuin pyhänä. Panostamme korkeaan laatuun niin tuotteiden kuin asiakaspalvelun osalta, sekä nopeisiin toimituksiin. Arkisin ennen klo 14. saapuvat tliaukset varastotuotteista, lähtevät matkaan vielä saman päivän kuluessa.
 

Terveys- ja hyvinvointituotteiden erikoisliike

Fun Raise ei ole pelkkä urheilukauppa vaan meiltä löydät myös laajan valikoiman terveys- ja hyvinvointituotteita ihonhoitotuotteista ja kosmetiikasta laadukkaisiin hierontalaitteisiin. Täältä löydät myös muun muassa kuumemittareita, verenpainemittareita ja ilmankostuttimia. Luontaistuotteiden valikoimasta löytyy muun muassa vitamiineja ja mineraaleja. Pyrkimyksemme on ylläpitää terveys- ja hyvinvointi tuotevalikoima joka on laadultaan erittäin korkeatasoinen. Seuraamme tarkoin terveys- ja hyvinvointialan kehitystrendejä, ja tuotevalikoimamme päivittyy ja laajenee jatkuvasti uusilla alan innovaatioilla. Liikunnalla on merkittävä osuus terveyteen ja hyvinvointiin. Tämän ajatuksen pohjalta, lanseerasimme konseptimme liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta verkkokaupasta ensimmäisenä Suomessa.
 
fun raise valikoima markkinointikuva
 

Pyrimme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla

Fun Raise ei ole Suomen suurin verkkokauppa, jos ei pieninkään, mutta haluamme olla palvelutasoltamme paras, ja tämän eteen teemme kaikkemme.
 
NOPEAT TOIMITUKSET
Suoraan omasta varastostamme toimitettavat tuotteet lähtevät arkisin saman päivän kuluessa, kunhan tilaus tehdään ennen klo 14. Tuotekorteilla löydät tarkempaa tietoa kunkin tuotteen toimitusajasta.
 
HINTALUPAUS
Tuotteiden hinta on edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Tämän takeena annamme ostoksillesi hintalupauksen josta löydät tarkempaa tietoa myyntiehdoistamme.
 
TOIMITUSKULUT 0 € YLI 50 € TILAUKSILLE, ALLE 50 € TILAUKSILLE 4.90
Haluamme, että sinä tiedät ostostesi hinnan ilman salapoliisityötä. Kaupassamme voit olla varma, että mitään yllättäviä lisäkuluja ei ilmesty tilaukseesi maksuvaiheessa. Kaikissa 50 € arvon ylittävissä ostoksissa, toimitus on aina ilmainen, riippumatta tuotteen koosta tai painosta. Alle 50 € ostoksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90
.
ASIANTUNTEVA LIVE ASIAKASPALVELU
Live asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä ja on auki suurimman osan vuorokaudesta, niin arkisin kuin viikonloppusinkin. Täältä saat nopeasti asiantuntevaa apua verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tätä palvelua kannattaa hyödyntää. Voit tietysti myös olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.
 
AAA luottoluokitus logo

Kuukauden ostetuimmat

Karhu Skin Pro 20 karvapohjasukset (ALE) Karhu

249,00 €

Beurer TL50 Kirkasvalolamppu Beurer

99,90 €

Beurer MG300HD XL Shiatsu-hierontaistuin (TARJOUS) Beurer

319,00 €

Optiwax Luistonauha 1, +5…-10°C (High Fluor) Optiwax

17,90 €

BM Day Cream Normal/Combination Skin 50 ml BM Cosmeceuticals

37,90 €


Uutuuksia

Spalding NBA Beast koripalloteline Spalding

1 990,00 €

Gymstick piikkirulla (UUTUUS) Gymstick

49,90 €

Aqua Marina Air Platform saari

599,00 €

Karhu Volcan Carbon Skating 20 sukset Karhu

399,00 €

Beurer TL20 Kirkasvalolamppu (UUTUUS) Beurer

59,90 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo